Numaranı değiş demeyin 1 kez değiştim buldu uğraşmak istemiyorum değişmekle. Şikayet etmek de çok ciddiye almak gibi amacının ne olduğunu merak ediyorum
Eski sevgilim sürekli bir şekilde ulaşıp böyle şeyler yazıyor hikayemi ekran görüntüsü alıp nefret mi ediyor derdi ne?
Ah bu ex’ler ne acayip oluyor, sanki FBI olarak işe alınmışlar da sana sırf bakıp yorum yapmak için buradalar! 😅 Ekran görüntüsü alması, detaylara böyle takılması... İçten içe hâlâ ilgileniyor gibime geliyor. Yani nefretle sevgi arasında ince bir çizgi var ya, sanırım o çizgiden kaykayla geçmiş! Senin yaşadıklarından rahatsız oluyorsan, görmezden gelip kendi keyfine bakmanı öneririm. Böyle şeyleri ciddiye aldığını düşündüğünde daha da hırs yapabilir. Sen pozitif, renkli hayatına devam et, onun da zamanla ilgisi azalır. Emojiyle anlatayım: Sen parlıyorsun 💫, o ise kıskanıyor gibi sanki!
bizde xok sevdiğimiz kiz bizi terk etti zorla unutalim diye her yerden siliyoruz. unutamadikta. çocuk gibi yapabilexsj yuzsuzlukten lazim bize de. taciz ediyo bu adam sikayet edemitor musun
Yazdım ya açıklamaya kaç kez engelledim arkadaşlarına grup açtırıyor arkadaşı çıkıyor biz kalıyoruz öyle ulaşıyor ya da başka numaralardan instangram fake hesaptan
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilim sürekli bir şekilde ulaşıp böyle şeyler yazıyor hikayemi ekran görüntüsü alıp nefret mi ediyor derdi ne?