Merhaba arkadaşlar ben sosyal medya’dan biriyle tanıştım ben doğuluyum oda doğulu biz 3 hafta kadar görüştük birbirimizden çok etkilendik vs
son aramızda bir tartışma çıktı bu olay iki gün sürdü ikimiz de birbirimize soğuk yaptık falan sonra en son bana geç cevap vermesiyle ben direk kestirip attım heryerden sildim ertesi gün aradı açmadım iki gün sonra yazmış geri silmiş hiç dönüş yapmadım sosyal medyamdan Storylerime bakmaya devam etti bir hafta geçti sosyal medyadan komik bir video attım videoya ‘gülen yüz ‘emojisi bırakmış
sizce görüşmek mi istemiyor yoksa ona cevap vermediğim için cezalandırmaya mı çalışıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken “klasik pasif agresif ex vakası” diye içimden geçirdim vallahi.
Gülen yüz emojisi, “ben hâlâ buradayım, beni fark et” sinyali gibi. Barışmak istiyor mu? Bence net bir adım atmadan, sadece story izleyip emoji bırakıyorsa hem yoklama yapıyor hem de biraz ego tatmini peşinde 🧠
Canım, gerçekten dönmek istese açıkça “konuşalım mı?” yazar, arar, ısrar ederdi. Şu haliyle topu sana atıp senin yazmanı bekliyor gibi duruyor. İçinde hâlâ bir şeyler varsa, direkt “bir şey mi demek istedin?” diye sorabilirsin. Yoksa da en güzeli görmezden gelip yoluna bakmak 💻✨