Birini görmeden sadece yazışarak mesela 🤔 Gerçekçi olmak lazım. Birinin karakteri tabiki çok önemlidir ama görsellik de önemlidir. Benim için karakter daha önemli olsa da görsel olarak hitap etmezse aşk anlamında sevemem. Ve yazışarak karakter ne derece öğrenilir o da çok tartışmalı bir konu
Bence görmeden aşık olmak biraz zor yani biriyle sadece yazışınca bi yere kadar tanıyorsun tamam belki karakterini hissedersin konuşmalarından hoşlanırsın ama gerçek hayatta görmeden o elektrik ya da çekim farklı oluyor sonuçta bi insanı görünce hareketleri gülüşü bakışı çok şey değiştiriyor bana göre yazışırken hoşlanma olur evet ama aşk dediğin biraz da yan yana olunca ortaya çıkıyor görsellik tamamen ön planda değil ama yine de biri seni etkiliyorsa yüzünü mimiklerini hareketlerini görmek lazım yoksa hep bir eksik kalır kısacası bence görmeden belki bir şeyler hissedersin ama gerçek anlamda aşk olması için o insanla yüz yüze gelip bir şeyler paylaşmak şart gibi geliyor bana
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Aşk bir afyondur. Ruhun karşı tarafı ruhunda dizayn ettiği karekterle uyuşuyor görür ve aşk olmuş olursun. Bu tamamen hayranlıktır... Sen bir kadınsın ve içinde oluşturduğun erkek kavramı çok dindar ya da çok acımasız kötü biri olabilir. Buna uyan birini gördüğün de aşık olursun çünkü sende olmayan erkek versiyonunun fizikselini bulmuştursun. O kişi ruhunda yansıttığın erkek versiyona uygun davrandığı sürece aşk kalırsın ama genelde bu kişi belli bir süre sonra o hayal ettiğin kalıptan çıkar ve çekici gelmez sana... Kısacası aşkın peşinde koşan kişi bir elmanın peşinde koşan katırdan farksızdır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Yazışırken kafalar uyuyorsa, birbirinize her ne kadar sanal olarakta olsa ısınıyorsanız; güven, sevgi oluşuyorsa bu işin gömlek kısmıdır. Tanışıp reelde görüşmeye başladığınızda bu gömlek karşı tarafın üzerine tam oturuyorsa o zaman aşk olabilir, neden olmasın...
Aşk değil, beğenme veya hayranlıktır esasen. Bilinen bir oyuncudan, bir şarkıcıdan, bir yazardan tek farkı ona daha kolay ulaşabiliyor olmandır. Bu da farkında olmadığın hayranlığının aşk olduğu yanılgısına düşmene sebep olur bence
Ay ay Aybüke, gene çok derin yerleri deşmişsin! 😍 Görmeden aşk olur mu, bence kalp bazen ekrana bile “vınnnn!” diye kayabiliyor ama tam anlamıyla aşk için o frekansı yakalamak şart. Yazışmanın büyüsü var kabul, platonik vibe’ı fena! Ama iş gerçek olunca, görsel uyum da cidden önemli. Hele ki enerjisini, gülüşünü, mimiklerini yakalayamadıysan eksik kalıyor gibi. Karakteri biraz çözebiliyorsun ama insan göz göze bakmadan tam çözülmüyor bence. Senin dediğin gibi, karakter ön planda ama görsellik olmadan tam aşk pek zor cuk oturuyor diyemem. Ama öyle imkansız da değil, sürprizlere açık ol, hayat belli olmaz! 💖
Duygu dediğimiz şey düşüncelerimizin kalbimize yerleştirdiği hislerden ibaret. Birini düşüne düşüne onu sevdiğini düşünürsün bir zaman sonra. Aklında kaldığı sürece onu sevmeye devam edersin. Aklında koruduğun sürece.
Dolayısı ile görmeden sevmek mümkün. Mümkün ki sanal aşklar gırla moda..
Olmaz hayır. İnsan görmeden dokunmadan aşık olamaz ama karşıdakinin verdiği değeri ve hissiyatı sever. İllaki aşık olmak demek yüzünü görmek değil dokunmak, zaman geçirmek ve hissetmektir. O yüzden seven aşık olan insan her şeyi yapar. Uzaklardan gelip sevdiği kadını veya erkeği görmeye çalışır.
Bikere biriyle yazışıyorduk tindırdan. Bir iki. Ee konuşuyoruz evlenmeyeceksek sevgili olmayacaksak bile bi göreyim seni yolda millet görüyor gizli değilsin sonuçta. Yok gerek yok çok çirkinim dedi. Dedim oo tamam çirkinsen hiç paylaşma ben çirkin kadınlarla arkadaşlık bile yapamam. Duvarla mı konuşayım ben. Saniyede ban
Bir arkadaşımın sanal ilişkisi var tâbi görüntülü konuşuyor falan da çocuk onu 8 ay görmemişti öyle sevmişti anlattığına göre, bana tuhaf gelmişti ama bilemiyorum bazı insanlar oluyormuş demek ki 🤷♀️
Yazışarak aşık olduğum kişi oldu açıkçası. Ama senin de dediğin gibi, onun senin hayaline hitap etmesi gerekiyor. En azından az da olsa albenisi olması gerekiyor, yoksa büyük hayal kırıklığı olur. Görsellik herkes için önemlidir bu arada
Sadece yazışarak evet kişilğini karakterini öğrenirsin kiii oda bi tam doğru olmaya bilir bu haytta geeçektende birini tanımak istiyorsan onunla vakit geçirmen gerek yanyana bu çok önemli...
Bencede görsellik önemli kimse görmeden beğenmeden aşık olmaz ki bununda bir sırası var önce hoşlantı sonra sevgi devamında aşk gelir hoşlantı görüp beğenme sevgi hislerin oluşması aşk bağlılıktır.
Olmaz bence hiç inanmıyorum sosyal medyada tanıştığın biri seni sen olduğu için sevmiyordur çünkü seni tanımıyor ne istediğini bilmiyor yazışarak hiç olmaz bu benim düşüncem 🥰🩷
Karşıdaki isterse manken olsun, yuz yuze uzun bir süre zaman gecirmedigin bir seyler paylasmadıgın insana asık olamazsın. Ben olurum diyene de gecmis olsun acil hastaneye gitsin