Aşk İlişkileri Görmeden aşk olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sadece sesli konuşma ve foto video ilegörüntülü konuşmak yok Görmeden aşk olur mu? Cevapla Aşk Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sahel Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olabilir inanıyorum kalpten kalbe yol vardır. Ancak şöyle görüşünce aşk bitebilir belki. Her zaman için değil ama bazen. 1 0 Yorumla
canerryilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yani zor ama hislerde önemli tabii 0 0 Yorumla
bykamaimasen Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. olur ben sık sık oluyorum 0 0 Yorumla
hopppahop Takip Et Xper 5 Yaş: 73 +1 yıl Olunuyor saçma ama öyle 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Sen oldun mu Yorumla hopppahop +1 yıl Olma degilde etkilenme bana olan olmuştu Yorumla Soran +1 yıl Hemen değil mesela 6 ay böyle konuştunuz sadece resmini gördün Yorumla hopppahop +1 yıl Eve oldu 1 ayda hemde Yorumla Soran +1 yıl Biz 5 ay bu şekilde arkadaştık son ayda hissettik Yorumla hopppahop +1 yıl Yani sonuctaola unutulabilir Yorumla Soran +1 yıl Bayağı yoğun hissediyoruz ama Yanyana gelince farklı mı olur bilmiyorum Yorumla hopppahop +1 yıl Yani hayal kırıklıgıda olabilir nirvanaya da çıkabilirsiniz m Yorumla hopppahop +1 yıl Neyse ki bizde hayak kırıklıqı olmadı. Yorumla Soran +1 yıl Devam ediyor mu yani sizin Yorumla hopppahop +1 yıl Evett gizlisin yazamiyorum o yüzden Yorumla Soran +1 yıl Yaşınız 71 mi😅 Yorumla hopppahop +1 yıl Yok artik 😅😅 Yorumla hopppahop +1 yıl 71 degilim korkma 😅 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Yok daha neler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Olabilir inanıyorum kalpten kalbe yol vardır. Ancak şöyle görüşünce aşk bitebilir belki. Her zaman için değil ama bazen.
taş devrinde bile insanlar görüp aşık oluyodu saçmalamayın
Ses etkilidir bencee 😅
Yani zor ama hislerde önemli tabii
olur ben sık sık oluyorum
Olunuyor saçma ama öyle
Sen oldun mu
Olma degilde etkilenme bana olan olmuştu
Hemen değil mesela 6 ay böyle konuştunuz sadece resmini gördün
Eve oldu 1 ayda hemde
Biz 5 ay bu şekilde arkadaştık son ayda hissettik
Yani sonuctaola unutulabilir
Bayağı yoğun hissediyoruz ama Yanyana gelince farklı mı olur bilmiyorum