Aşk İlişkileri İnstaya bikinili foto atmak ayrılık sebebi midir? İnanhiçbilmiyorumki Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Kocam isterse atar bana haram, hayırlı cumalar🫡🫡🫡🫡🫡 Güncellemeler1 yıl Hâla kıskanç erkolarin olması... bugün duygusallık günü İnstaya bikinili foto atmak ayrılık sebebi midir? Cevapla Ayrılık Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Ben rahatsız olurum 0 0 Yorumla
Dyrab Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bikini nedir hala çözemedim hep bakıyorum neymiş diye sonra gene bilmiyorum 0 2 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Aynen kesin bilmiyorsundur Yorumla Dyrab 1 yıl Yok valla bilmiyorum ya sütyen ya boxer işte veya külot mu diyorsunuz siz herneyse niye öbür isimleri takıyorlar özelliği mi farklı bambaşka farklı farklı isimler takıyorlar ben her seferinde bakmama rağmen nedir nereye giyiliyor bilmiyorum Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl evet, kime neyi gösteriyorsun diye sorarlar adama 0 0 Yorumla
Rua8138 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Fotoyu kaldıranaBir daha bikini giymeyeceğine sôz verene kadar konuşmam 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Eğer bu durum konuşulmuş ve söylenmiş ise ve atıyorsa evet ayrılık sebebi 0 0 Yorumla
lokumbiskuvi Takip Et Guru Yaş: 30 1 yıl Çok istiyosa manitam bana atabilir instaya falan atmasın 0 0 Yorumla
Hakan_____ Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl kişiye göre değişir erkeğin kendini sergilemenden rahatsızlık duymuş olabilir paylaştığın esas şey fiziğin ise 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ben istemem böyle bir şey 1 0 Yorumla
lronHide Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. kabul edilemez 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Atamaz ki 1 2 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Niyeymos Yorumla ouzinyo 1 yıl İstemediğim rahatsız olduğum bir şeyi yapmaz. Hoşlanmam sevmem çok tartışma çıkar tadımız kaçar Yorumla
Herongood Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 631 cevap paylaştı. Sen kocana at 0 2 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl İzin verdiğin için sağ ol Yorumla Herongood 1 yıl eyvallah Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ooo bu senmisin cidden 0 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sosyal medya hesabı kullanıyorum. 0 1 Yorumla u sinem23__ 1 yıl * kullanmıyorum. Yorumla
darkcastle34 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Daha da acisi var fotoyu ceken partner 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Bende kocan olabilir miyim 0 2 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Olamazsin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Why? Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Gülü dikeniyle, seni bikiniyle.. 0 5 Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Cemal Süreyya ne güzek demiş di mi Yorumla Culdesac 1 yıl Tek y ile yalnız. Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Tek y ile yazmıştım zaten klavye düzelmtis Yorumla İnanhiçbilmiyorumki 1 yıl Yalan gibi durdu ama kabdlandalnf Yorumla Culdesac 1 yıl Klavyeni yiyim o zaman Yorumla
Ryndiaa Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı. Huy artik 1 0 Yorumla
ZeynepBirinci27 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Bence hayır 1 0 Yorumla
NickBırakmadınız Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ya terket ya da güzel kardeşim olarak kal 0 1 Yorumla NickBırakmadınız 1 yıl G*v*t Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Öyle bir dünya yok 0 0 Yorumla
BirşeySorabilirmiyim Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 65% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı. Öyle bir Dünya yok 0 0 Yorumla
GeceyeYazılmışLanet Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ayrılık sebebidir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Kişiye bagli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ben rahatsız olurum
Bikini nedir hala çözemedim hep bakıyorum neymiş diye sonra gene bilmiyorum
Aynen kesin bilmiyorsundur
Yok valla bilmiyorum ya sütyen ya boxer işte veya külot mu diyorsunuz siz herneyse niye öbür isimleri takıyorlar özelliği mi farklı bambaşka farklı farklı isimler takıyorlar ben her seferinde bakmama rağmen nedir nereye giyiliyor bilmiyorum
bu nedir yaa
her şey biter
evet, kime neyi gösteriyorsun diye sorarlar adama
Fotoyu kaldırana
Bir daha bikini giymeyeceğine sôz verene kadar konuşmam
Eğer bu durum konuşulmuş ve söylenmiş ise ve atıyorsa evet ayrılık sebebi
Çok istiyosa manitam bana atabilir instaya falan atmasın
kişiye göre değişir erkeğin kendini sergilemenden rahatsızlık duymuş olabilir paylaştığın esas şey fiziğin ise
Ben istemem böyle bir şey
kabul edilemez
Iki taraf da atamaz
Atamaz ki
Niyeymos
İstemediğim rahatsız olduğum bir şeyi yapmaz. Hoşlanmam sevmem çok tartışma çıkar tadımız kaçar
Sen kocana at
İzin verdiğin için sağ ol
eyvallah
Ooo bu senmisin cidden
Sosyal medya hesabı kullanıyorum.
* kullanmıyorum.
Bence atsın herkes istediğinğ
Daha da acisi var fotoyu ceken partner
Bende kocan olabilir miyim
Olamazsin
Why?
Gülü dikeniyle, seni bikiniyle..