İyi bir kızsın diyip birakiyolar bu durum beni çok yıprattı. Artık yeni biriyle tanışmaya cesaret edemiyorum... Sizce tekrar incinmemek için insanlarla tanışmayı tamamen bırakmalı mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaşına bakıyorum.. hmm.. Sende bir SORUN PROBLEM var gibi ama NE?
Detayları bilmeden kimsin nesin bilmeden bunları cevaplamak zor.. nasıl birisin davranışların giyimin nasıl karşı cinse saygın konuşman nasıl bunları bilmek gerekiyor.. Kadınlar son zamanlarda akıll hastasıı güyyaa lişki uzmanı piiislikk tipleri dinleyip yeni tanıştıkları erkeklere acaip abuk sabuk ve saygısız hareketler yapıyorlar ve birde erkek KÖPEK olacak zorla peşinden koşacak yalaakalık yağcılık yapacak diye hayall dünyasında yaşıyorlar ama erkeklerde artık o piiisllik güyyaa ilişki uzmanıı akıııl hastası tiplerin tiyolarını ve tavsiyelerini duyuyorlar öğreniyorlar ve BAĞIŞIKLIK kazanıyorlar.. Bizde GERİZAKILI değiliz bizimde kafatasımızın içinde BEYİN var :-) neyse.. Sen eğer saygısızca ukalaca egolu kibirli narsist prensess hareketler yapyorsan ve karşındaki erkeğa saygın yoksa kibirleniyorsan vs vs bu senin için - EKSİ - EKSİ - EKSİ - EKSİ - EKSİ - EKSİ - EKSİ - EKSİ - EKSİ - EKSİ hanene yazılıyor.. ve sonunda sen o erkek benim peşimd ekoşacak mutlak aarayacak soracak vs zannederken o erkek : "bu ne saygısız kibirli egolu narsist prenses bozuk kadın" diyor ve yoluna devam ediyor başka kadın buluyor.. Kısace seni sallıyor boşveriyor.. bu yaramaz insan diye. Bu yazdıklarımı GENEL yazıyorum sana 1-e-1 özel değil GENEL ,
eğer bu hataları yapmıyorsan sende fiziki olarak bir sorun varsa örneğin KİLOLU olman vs vs.. ve seçtiğin erkek ise FİT SPOR görünümlü güzel görünen spor yapan vs biriyse ozaman sen spor yapmadığın KİLOLU olduğun için senle uyuşmuyor seni seçmiyor beğenmiyor olabilirler.. Pek çok neden olabilir ama DETAYLAR YOK? Sen kimsin nesin bilemiyorum? resmin yok tarzın nasıl konuşman nasıl.. DETAYLAR olmadan NET yorum yapmak ZOR.Ama genel olarak kadınlardaki ORTAK ARIZA = Saygısız konuşma tarzı , ego , kibir , şımarık davranma , "ben çok güzelim prnesesim" her türlü kaprisi şımarıklığı yaparım ERKEK bunları çekmek zorunda , bana katlanmak zorunda diye düşünen ARIZALI düşüncelere sahip kadınlar DEJAVUlar yaşayıp sürekli aynı şekilde TERKEDİLMEYE ve BIRAKILMAYA mahkumlar..
DETAYLARI yazarsan ozaman belki yardımım olabilir? resminde yok? başka bir şey söyleyemeyeceğim. Buarada umarım "çok açık" giyinmiyorsundur.. bu durumda düzgün bir erkek için İTİCİ , seni ucuz basit bir kadın gibi gösterebilir , BUNADA DİKKAT ! ..
DETAYLAR yok.. ?02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Yorumlara cevaplarına baktım, güzel bir kız olduğunu ama evlenmeden cinsellik istemediğini yazmışsın. Sebep bu ben sana direkt söyleyeyim. Bu devirde kimse seks yapmayacağı bir kadına vakit ayırmaz, ayıran da seçeneği olmayan erkektir onu da sen çekici bulmazsın.
Hayat görüşüne saygı duyarım, senin hayatın ama burada 2 seçeneğin var,
1- Evlilik öncesi cinsellik yaşamama fikrinden vazgeçeceksin, cinselliği hayatının bir parçası yapacaksın ve birlikte olduğun insanlarla cinsellik yaşacaksın.
2 - Kendini değiştirmeyeceksin ve kendin gibi birini bulana kadar ilişki yaşamayacaksın, sabırlı olacaksın, tabi çok yakışıklı, çekici adamları beklememen lazım çünkü adam çekiciyse zaten seks yapacağı kızlarla takılıyordur, seninle uğraşmaz. Belki bir ihtimal hem yakışıklı çekici, hem de senin hayat görüşüne sahip biri denk gelir mutlu olursun.
Ama sana şunu söyleyeyim bu devirde yakışıklı, çekici olduğu halde cinsellik için evliliği bekleyen adam da büyük ihtimalle psikolojik ya da cinsel sorun vardır, belki ikisi de vardır, çok dikkatli ol.
Kusura bakma biraz sert yazdım ama benim gördüğüm gerçekler bunlar.12 Yorumla
Soran1 yılNiye çirkin güzel olmaz ayrımı mi var? Ki ben çirkin biri değilim bakımsızda değilim sadece niyetim cinsellik degil.
Gizli Üye(25-29)1 yılBelki de karşı cinse sıkıcı geliyorsun, insanlar gerçekten farklılık ve aksiyon istiyor ama bu aksiyondan kastım kötü şeylerin yaşanması değil sevdiği kişiyle her anın ayrı bir macera olması ve onu keşfetme arzusu isteği olması. Bu arada eğer cinselliğe %100 karşıysan bu da erkekleri soğutabilir çünkü hiç cinsellik olmadan o ilişki biraz basit ve sıradan kalır, bu sonuçta hormonlarımızdan gelen doğal bir ihtiyaç. Bazı konularda düşünce tarzını veya yaklaşımlarını değiştirmen gerekebilir. Şansın bol olsun. 🙏
02 Yorumla
Soran1 yılÖncelikle dürüstçe düşüncelerini paylaştığın için teşekkür ederim. Aslında cinselliğe karşı değilim, sadece benim için bunun yeri ve zamanı önemli. Hayatı paylaştığım kişiyle aramda özel bir bağ oluşmasını, güvenin ve sevginin en derin haliyle yaşanmasını istiyorum. Bu yüzden evliliği beklemeyi tercih ediyorum.
Bu, karşımdaki kişiyi keşfetmeye ya da heyecan yaşamaya kapalı olduğum anlamına gelmiyor. Aksine, duygusal ve zihinsel bağ kurmanın da çok derin ve heyecan verici bir yönü olduğunu düşünüyorum. Bence her ilişkinin dinamiği farklıdır ve önemli olan karşılıklı anlayış ve uyum.
Senin bakış açını da anlıyorum, ama ben de kendi değerlerimden ödün vermeden bir ilişki yaşamayı önemsiyorum. Umarım bunu yargılamadan anlayabilirsin. 🙏
Cevap sahibi1 yılYazdıkların çok güzel asla ve asla seni yargılamam ama şöyle bir durum da var, öyle bir devirdeyiz ki hem beklentiler çok yüksek hem de seçenek çok fazla, yani bir insanın isteklerine beklentilerine ve taleplerine cevap veremeyince ne kadar iyi de olsan bir süre sonra terk ediliyorsun çünkü seçenek çokluğunda senin kim olduğundan ziyade karşımdakine neler verebileceğin, beklentilere ne kadar yanıt verebileceğin ön plana çıkıyor. Bu durumda da geleneksel değerlerini korumak isteyenker yerine uyumlu, tutkulu ve bazı konularda daha esnek davranan kişiler kazanıyor. Duygusal meseleye gelince erkekler kadınlar gibi duygusal olamaz, erkeklerin duygusal ve zihinsel bağ kurmasından çok "maskülen ve güçlü" olmasi beklenir. Bu konudaki kadın erkek farklılığı ilişki kurmayı zorlaştirsa da her zaman uyumlu olmak önemli. Bir de bahsettiğin duyguların sevgi, hoşlantı, cinsellik vb. kesin yeri ve zamanı da yok her şey bir kıvılcıma bakıyor. Yani kriterler arayıp "ben şöyle şöyleyim kimin işine gelirse" düşüncesi artık pek işe yaramıyor. Kendini sevdiğin kişiye her anlamda teslim etmek zorundasın. 🙏
1 yılhiç öyle hissetme bak gerçekten seni anlıyorum böyle şeyler yaşayınca insan ister istemez içine kapanıyor ve kendine güveni azalıyor ama unutma iki kişiyle kötü deneyim yaşadın diye hayatında herkes aynı olacak diye bir şey yok o ilk buluşmalarda terk edilmek seni değersiz yapmaz bazen karşındaki insanın ne yaşadığını ya da nasıl bir kafada olduğunu asla bilemezsin bu senin suçun değil iyi bir insan olman zaten senin en büyük artın inanki birileri bunu geç fark eder ama bir gün senin değerini gören biri çıkar hiç beklemediğin anda yeni insanlarla tanışmayı tamamen bırakmak sana iyi gelmez aksine kendi kabuğuna çekilmiş olursun bence zamanla kalbin toparlanınca tekrar şans ver kimseye kendini kanıtlamak zorunda değilsin sadece kendin ol kırılmak yoruyor evet ama bazen hayat güzel sürprizleri böyle anlarda getirir vazgeçme kalbini tamamen kapatma değerini bilen insan mutlaka çıkacak kendini yargılama hata sende değil herkesin yolu farklı iyi ki de öyle sadece bekle ve kendi değerini unutma kimse için kendini kötü hissetme tamam mı zamanla her şey yoluna girer sen güçlü birisin pes etme.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Vay canına, sen resmen aşk trafiğinde kırmızı ışıkta kalmış gibisin! 🚦 Ama bak, iki kere kötü tecrübe yaşaman senin kalbinin değerini düşürmez, bence tam tersi: Demek ki hala değerini koruyorsun! Şu an üzgünsün, çok doğal, ama yeni insanlara şans vermeyi tamamen bırakmak bana fazla sert geliyor. Belki küçük adımlarla, kendi sınırlarını koruyarak yeni bağlantılar kurabilirsin. 🌱 Unutma, herkes o adamlar gibi değildir! Senin enerjin, naifliğin bir yerde çok kıymetli biri tarafından anlaşılacak. Hazır olduğunda yeniden denemelisin; birini tanımak sana kendini tekrar hatırlatacak. Cesur ol, yanında ben varım! 💙
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
106Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılDiyelim ki bıraktın sonrasında ne yapacaksın hayat gerçekten tek yaşamak için uzun bir serüven sıkılırsın tek başına
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır tabikide bırakma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u 1 yılbence kendi kararınız...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyani şöyle baktığında yolun başında istenmemek ilişkiyi yarılayıp istenmemekten daha iyi bence.
En azından Allah ın sevgili kulusun ki daha başından olmuyor.bir de mantıken senin düşüncelerin , dış görünüşün , karşıdaki insanın beklentileri ile örtüşmüyorsa neden devam etmeli ki? Sen olsan üzülmesin diye konuşmaya bir ilişki kurmaya çabalar mıydın?
Empati kurmalısın bence. Ben olsam ne yapardım demelisin. Oldu da sen beğenmedin oldu da sen istemedin. Dur ya üzülmesin 2 ay devam edeyim der misin?Ben şu an 25 yaşındayım evliyim ve 17-18 yaş dönemimde öyle istemeyen insanlarla konuşmuşumdur ki.. bir tanesi vardı mesela benimle çıkarları için konuştu durdu ee sonra ne oldu giden benim 1 seneme oldu..
bir tanesi vardı aramız çok iyiydi ama yürümedi. Yıllar sonra denk geldik sen kimdin hatırlayamadım dedi. Ve onunla 2 sene sürmüştü. Beni beğenenler kadar beğenmeyeler de oldu onu sevdiğimi bildiği halde gelip konuşmamıştı mesela birisi..
ama yani bunları düşünüp de kafama takmadım. Aha bak şimdi evliyim eşimi de çok seviyorum.
317 Yorumla- 1 yıl
Çocuk var mı? Ve çalışıyor musun?
- 1 yıl
25 de evlilik erken ya
- 1 yıl
ne güzel. maşallah
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2 kimine erken kimine tam vakti.. ben 2022 yılında tanıştım 2024 yazında evlendim evlenmeyip ne yapacaktım yani bu sefer.
- 1 yıl
İyi geceler nasılsın? Moralin 0 olmalı
- 1 yıl
@Onur3435 yazmaya calistim. x exper sevisesinde olman gerekli dedi
- 1 yıl
@Onur3435 gunlerdir bekliyordum seni kayboldun. senmisin
- 1 yıl
@Onur3435 mesaj attim gitmiyor sana
- 1 yıl
sende bana atarmisin
- 1 yıl
sorunu cözde gel çabuk seni bekliyom
- 1 yıl
@Onur3435 nerde hata yaptimki. sana butda yorum yaptim diye birsuru mesaj atan oldu. yorumuda silemedim.. sevdigim deger verdigim arkadaşlarimida kaybettim kırıldılar. neyse bende hesabi kapatcam. hem canım hemde safım. bana göre değilmiş bazi şeyler. sadece biraz kendimi iyi hissetmek istemiştim. kendine iyi bak.
1 yılBence tanışmayı bırakma. İki kişi seni anlamadı diye herkes öyle olacak sanma. Bu seni kötü yapmaz sadece yanlış insanlar denk gelmiş. Yorulmuş olman çok normal ama kapını tamamen kapatma. Belki de tam o pes ettiğin anda seni gerçekten anlayacak biri çıkar karşına. Zaman ver kendine, acele etme ama vazgeçme de. İyi biri olduğunu sen biliyorsan bir gün doğru kişi de bunu fark eder.🌷❤️
24 Yorumla- 1 yıl
ne güzel cevapladin hem morelde verdin
- 1 yıl
@bendenbitane0 Teşekkür ederim, lütfen dediklerimi dikkate al olur mu?❤️
- 1 yıl
Yas kaç
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle ilk buluşmada bu kadar yüksek beklentiye sahip olmamalısın. Gerçek hayat romkom filmi değil ki ilk buluşmada aşkı bulasın… Hele de sosyal medya üzerinden tanışıyorsan.
Buluşma öncesi kendini doğru ve gerçekçi şekilde tanıt. 'Evlenmeden yapmam'cılardansan bunu kesinlikle buluşmadan önce belirt. Söylemezsen ve ilk buluşmada fark ederlerse, ghostlanır durursun.
Ayrıca profilin sana benzemeli' kafandaki ideal sen'e değil. Bir diğer konu da şu, reddedilmek insan ilişkilerinde en sık yaşanan olaylardan biri. Oldurana kadar denemeye devam etmelisin ihtiyacın ilişki yapmaksa.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 510 cevap paylaştı. Yani iki kere ilk buluşma da nasıl terk edilebilirsin ki? Ben kendi açımdan karşımdaki kişi bir saygısızlık yapmadığı sürece terk etmezdim. Ama sürekli bu durumu yaşıyorsan ve senle bir alakası olmadığına eminsen eğer buluştuğun insanlara dikkat etmeni öneririm. Buluştuğun insanlarla nerede tanışıp buluşuyorsun? Ve neden seni terk etmiş olabilirler? İkisini düşün eğer kendin bulamıyorsan bence görücü usülü düşünebilirsin. Kendin bulamıyorsun diye yalnız kalmak zorunda değilsin. Ayrıca belki terk edilip bırakılmamışsındır çok kişisel algılamış da olabilirsin belki de karşı taraf senden adım bekledi o an.
10 YorumlaSanırım sanaldan tanışmışsın reelde tanışmayı dene sanal bazı insanlar için hatta çoğu insan için pek doğru değil. Yanlış insanların denk gelmesi çok muhtemel, karşına yanlış kişiler denk gelmiş ya da niyeti farklı olan erkekler, cesaretini kaybetme yani sana olan davranışları senin sorunun değil cesaretin öyle davranışlar yüzünden kırılmasın bir de iyi yanından bak en azından rol yapıp duygularınla oynanmamış sürdürmeden konuşmayı kesmişler. Eğer hayırlı olsaydı olurdu zaten nasipte yokmuş ve hiç olmamış. Umarım bir dahaki sefere o doğru kişi hayatına girer... Hiçbir insanın cesaretini kirmasina izin verme insanlar çok da önemli değil..
00 Yorumla
1 yılAmaçları cinsellik olabilir, senden beklediklerini bulamayacaklarını anlayınca zaman kaybetmemek için orada kesip atmış olabilirler.
Yakınındaki arkadaş olduğun erkeklere bir göz atmanı tavsiye ederim. Kişiliği, görünümü, muhabbeti hoşuna giden bir erkek arkadaşınla yavaş yavaş daha samimi ol bakalım, nasıl bir tepki alacaksın.
Erkekler yeni tanıştıkları bir kıza rahatlıkla tek gecelik gözüyle bakabilirler ama arkadaş oldukları bir kıza bu gözle bakmaya (eğer değer veriyorlarsa) cesaret edemezler. Ayrıca tanıdığı, bildiği bir kızla ilişkiye başlayan erkek daha ciddi düşünür, daha fazla değer verir.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSana şu kadarını diyeyim. Ben doğuştan engelli doğdum.. çocukluğumu bilen çevrem, bu sebepten hiçbir şekilde birisiyle tanışmam konusunda aracılık etmedi. Engelli olmam ama hiçbir konuda beni kısıtlamadı her işimi kendim görürüm kimseye muhtaç değilim. Neyse bir gün kendim birisiyle tanıştım senin dediğin gibi ilk görüşme oldu sonrası olmadı.. O zaman da demek ki henüz zamanı gelmedi dedim ama pes etmedim bekledim kendimi hep bir şeylerle meşgul ettim... En son bir tanıdığım aracılık etti ve görüşmemiz olumlu geçti ve şu an iyi ki o diyorum iyi ki hemen olmamış diyorum. Demek istediğim pes etme sen elinden geldiğince iyi bir insan ol. Elbet senin de karşına iyi birisi çıkacaktır yeter ki umudunu kaybetme.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. Düsünüyorumda erkekler artık ciddiyete karşı gibi. Yani tabiri caizse herkes ciddiyetsiz takılmak istiyormuş gibi geliyor bana. Muhtemelen sen ciddi bir ilişki istiyorsun. Bunu farkettiklerinde seni iyice umutlandırmak ya da kandırmak istemedikleri için terkediyorlardır diye düsünüyorum.
04 Yorumla
Soran1 yılYani evet ciddi iliski isteyen biriyim bunuda yeterince gösterdiğimiz düşünüyorum ama ne hikmetse onlarda düşünüyor ama devamı gelmiyor
Soran1 yılNe demek oluyor bu? Açık saçık giyinen biri değilim vücut hatlarım güzel bu dışa vuruluyor diye farklı algilanmiyordur heralde
- 1 yıl
Demek istediğim yüz yüze görüşmeden önce seni gördüğü fotoğraflar felan gerçekle örtüşmüyor olabilir mi? Yani olayın vucut hatlarınla giyiminle alakalı olduğu söylemiyorum. Öyle ya bazı insanlar foto. larda gerçekte olduğundan daha çekici veya daha güzel çıkar. ya da bunu dış görünüş ile sınırlamayalım. Acaba telefonda ya da mesajda ki samimiyetini veya konuşma becerini buluşunca yansıtamıyor olabilir misin?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKimle neden buluştuğuna göre bu durum şekillenir.
Günün sonunda seni yatağa atmak isteyen birinin, senden o ışığı alamayıp buluşma sonunda seni terk etmesi senin için iyidir.
Niyetini daha iyi belli etmek gerekebilir. Karşı tarafın niyetini daha iyi anlamak kesinlikle gerekir. Detaylı konuşmak lazım ki hangi noktalarda sorun yaşanıyor anlayabilelim.
010 Yorumla
Soran1 yılÖyle tabikide ama sorun neyde anlamıyorum Bilmiyorum çok içtenlikle yaklaşım sağlıyorum edebimde bir insanım isimde gücümden başka uğraşım yok asla saygıda kusur etmem mekan clup alkol sigara bilmem bakımlı bir kadınım boyum uzun sadece 175 boyum var 58 kilom var bi türkü anlamıyorum acaba cinsellik istemiyorum dediğim için mi
- 1 yıl
Karşı taraf cinsel odaklı bir yaklaşım içinde ise evet cinsellik istememen gitmesi için kesin bir sebep
Umursama.
Bence buluşmak için acele ediyor olabilirsin.
O senin niyetini ve sen de karşıdakinin niyetini iyice anlayana kadar buluşmayı bir süre erteleyebilirsin.
Evet boyun Türkiye ortalamasına göre uzun. Senin yanında kısa kalan bir erkek senden hoşlanmaya bilir. Ama buluşmadan önce bunu konuşup bu konuda bir belirsizlik olmasının önüne geçebilirsin
Soran1 yılTam tersine karşı taraf buluşmak için acele ediyor ve ısrarda bulunuyor
- 1 yıl
Tamam bu çok doğal çünkü erkek kadın ister
Görmek duymak dokunmak hissetmek sevmek sevişmek ister
Ama sen bunları istemiyorsan bunu anlaması lazım.
Soran1 yılİstemiyorum değil evlenmeden İstemiyorum
- 1 yıl
İlk buluşmadan bahsediyoruz
Soran1 yılEvet çünkü takılma gözüyle bakmıyorum iyiyse evlenirim diyorum
- 1 yıl
Karşındakinin bu durumdan haberi var mı peki? Evlilik niyeti ile tanışmaya gittiğinizi biliyor mu 😁 hiç sanmıyorum ama...
Soran1 yılKendileri bana ilk mesajları attığında evlilikten bahseden onlar yani
- 1 yıl
Nereden tanışıyorsun bu insanlarla evlilik sitesi falan mı
Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Terk edilmek tabi duygusal olarak çok kötü insana koyar. Karaktersizler onlar. Hadi diyelim biriyle daha buluştun beğenmedi veya sen beğenmedin diyelim bunları 2 medeni insan şeklinde başından konuşulması lazım beğendin mi olur mu bizden gibisinden konuşulması dürüst olunması lazım. Buda zor bir şey beğenmedim de denilmez de arkadaş olarak kalalım demek zaten o anlama da geliyor aynı zamanda. Görgüsüz ve nasıl davranacağını bilmeyen insanlar var.
02 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle bundan yanayım Ama onu yapmıyorlar görüşüyoruz çok Normalde davranıyorlar mesela muhabbet sohbet kahkaha halinde bir eve geliyorum bir yazma var aynı aileme var Sonra ben yazıyorum yine dayanamıyorum Tabii ki de ya Sen çok iyi birisin Seni kırmak üzmek istemem her şey gönlünce olsun diyorlar bu ne yani
- 1 yıl
Beğenmiyor olabilirler sanki. Bana öyle geldi. Bahane üretiyorlar.
Gizli Üye(18-24)1 yılYa "iyi kızsın" demek = ben sana çak geç yapamam karakterli bir duruşun var demek. Bana soracak olursan hayır bırakma ama ara ver. Biraz kendine gel. Kendinle baş başa kal. Sana iyi gelen şeyleri yap. Bunlar klişe ve türkiye standartlarında zor olabilir ama dene. Basit şeyler mesela. Yürüyüş yap, sevdiğin biriyle buluş, konuş falan filan. Ardından kendini mental olarak iyi hissettiğinde şunu yap; ilk olarak sağlam kriterler belirle. Ve o kriterlere uyan insanlarla tanış. Ama illa tanışıcam diye zorlama. Olursa olur olmazsa olmaz. Diyelim ki o kriterlere uyan birini buldun yine de anlaşamayabilirsin. Enerji bu tutar tutmaz. Bazen frekanslar birbirini bulmaz yani. Sal gitsin. O kişiyi bırak ki yenisine yer açılsın. Bundan sonra mutluluklaaar.
11 Yorumla- 1 yıl
Veya özgüveniz birilerine denk geldi baktı ki kendini ezik hissedecek kendisi aklı başında kendine dikkat eden biri bahane buldu kaçtı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılAllah ölümlü ayrılış vermesin bak ben 4 yıllık ilişkide evlenme teklif edeceğim hafta kanser olduğunu öğrendim 6 ay sürmesi vefat etti, huyum belli beni benden iyi bilen bir annemdi birde o devam et hayatına dedi yeminle çabalıyorum ama yok içimde öküz var olmuyor yapamıyorum ama vazgecmiyorumda onun yeri bende herzaman ayrı kimseyi onun kadar sevemem belki ama hayat devam ediyor illa kalbine göre biri çıkar karşına vazgeçmek olmaz vazgecersen kaybeden sen olursun
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Milyon çeşit insan var. Biri değilse mutlaka öteki olur. Herkes nasibiyle doğar. Umudunu kesme. Yürüdüğün yoksa enkaz ve engebeler var diye gideceğin yere ulaşmayacak mısın? Hayır. Daha sağlam adımlarla ve daha iyi bir şekilde ulaşacaksın. Bu yüzden umudunu kesenlerden eakın olma.
10 Yorumla
1 yılBeğenmiyorlar sanırım artık güzellik algısı çok değişti kanka her yer güzel kız oldu eskiden güzel gelen kızlar artık sıradan oldu herkes bakımlı makyaj yapmayı da öğrendi sokağa bir cikiyorum hiç çirkin denilecek kız denk gelmiyor önceden 18 yaşına gelince bıyık kaş alırdık şimdi 15 yas kızlar boyalı saç ile geziyor
11 Yorumla- 1 yıl
Bence yanlış insanlar da arıyorlar. Zaten doğru insanı bulan hiç sesini çıkarmadan hırsız gibi kayboluyor 😛 Elinde olanı çaldırmamak adına. black dıamond filmi gibi çamurda elmas arıyanlar nerde bu nasıl neden niçin? diyorlar... Bulanlar Nehirden yavaşça ve sessizce çıkıp çok yoruldum kenara geçiyim de dinleniyim dedikten sonra elmasla beraber sırra kadem VIINNNN 😝
1 yılDoğru bir varoluşsal mekanizmaya sahipsen, ki bunu araştırmanı isterim. Bence vazgeçme, ama her şeyin bir zamanı olduğunu da hiçbir zaman unutma. Yani, 50 yaşında bir insanın eğlenmesi ne kadar mantıklı olabilir sence? Bu cümleyi soran ve buna benzer konularda konuşmak isteyen insanlara da bu sorum olsun. her şey yaşından güzel...
00 Yorumla
1 yılTamamen bırakma ama daha seçici ol ve önceki seflerde neler yaptığını ve ortak olayları düşün hataları belirle örneğin hemen herşeye evet diyorsundur o senin oluşturduğun etkiyi azaltır takma kafaya ve kendine biraz zaman ver toparlan öncelikle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞimdi insanlar genelde günümüzde buluşmaya farklı amaçlarla gidiyor Yani bir şekilde cinsellik yaşama ve cinsel ihtiyaçlarını giderme maksadıyla birileriyle buluşuyor sen de eğer ki bu Cinsel ihtiyacı karşılayacak bir yaşam şekli düşünce Yoksa yani daha ciddi ilişkiler istiyorsan o zaman arkasına bakmadan defolup gidiyorlar Çünkü Amaç zaten bir şekilde kullanmak bir şekilde cinsel ihtiyaçlarını gidermek Senin de bunu rahatlıkla yapamayacağını gördüklerinde uzamayı tercih ediyorlar
024 Yorumla
Soran1 yılEvet kesinikle cinsellik istemiyorum
Cevap sahibi1 yılOnlar da senin bunu istemediğini görünce seninle devam etmeyi bir zaman kaybı olarak görüyor Nasıl olsa yatamayacağım neden uğraşayım kafasında Çünkü günümüzde kişiler genelde cinsellik için görüşüyor ciddi bir ilişki isteyen varlık yok bir erkek ciddi bir ilişki için 30 yaşını devirmesi gerekiyor günümüzde
Soran1 yılNe kadara acı ama ya gerçekten... o kdr samimiyetle içtenlikle yaklaşıyorum ki evlenilcek kadın pozu veriyorm açık saçık giyimim yok ev işlerine hakimim ne bileyim cinsel ilişki yaşamadım hiç mesela neden kimse sevemiyor ki beni böyle
Cevap sahibi1 yılBak işte bu yanlış bir düşünce Yani beni böyleyken Neden kimse sevemiyor ve ben neden böyleyim veya niye böyle yaklaşıyorlar düşüncesi Bu tamamen kendini Manipüle etme hali Sen niye kendini manipül ediyorsun ki burada seninle alakalı bir durum yok senin birisiyle görüşme Amacın belli ne niyetle görüştüğün belli ama karşı tarafın beklentisi maalesef Düzgün bir ilişki değil düzgün bir arkadaşlık değil ileriye dönük bir görüşme planı da yok Tamamen amaç cinsellik cinsellik yaşamak olay bundan ibaret yani karşı tarafın art niyetli sebebiyle kendini Manipüle etmen çok yanlış bir de bu adamlarla nerede tanışıyorsun sen internetten mi İki Selam bir merhaba ile yol aldığın adamların bunlar
Soran1 yılYa sosyal medyadan genellikle ama aynı şehirde oluyoruz ilk başta o kadar güzel yaklaşıyorlar ki yok olduk yok böyle yok şöyle ya evlilik amacıyla konuştuklarını falan söylüyorlar ama iş buluşmaya gelince buluştuktan sonra kaçıyorlar Geçen gün böyle bir şey yaşadım mesela biriyle görüştüm muhabbetimiz de güzeldi hoştu Çıkışta görüşürüz dedik baktım ne yazıyor Hani arıyor ben de yazmadım aramadım en sonunda yazdım bir sorun mu var ya seni kırmak istemem çok iyi bir insansın Umarım her şey gönlünce olur Bu ne şimdi Hayır yani bu ne ne bulamadın ben de
Cevap sahibi1 yılTamam amac farkli, o maksatla kendinde kusur araman anlamsiz
Soran1 yılCirkinimdir kabullendim
Cevap sahibi1 yılSanmam. Buna ozguvrnsizlik diyoruz
Soran1 yılKonuşmak boşuna cidden
Cevap sahibi1 yılMeslek nedir. Neden sosyal medyadan sansini deniyosun
Soran1 yılBanka müşteri temsilcisi dışarı hayatım yok ki o yüzden ayrı şeyde olanlarla sosyal medyadan tanışmış oluyorum nadir de olsa
Cevap sahibi1 yılMusteriler icinde duzgun birileri denk gelmiyor. Mu.
Soran1 yılCok nadir iş yerinde çok acayip baskı var zaten öyle böyle değil
- 1 yıl
Herkes sosyal medyadan tanışıyor reelde nasıl tanışacaksiniz ya şaka gibi sorular soruyorsunuz
Cevap sahibi1 yılOzel banka mi
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2
Saka olan sizin tavriniz.
Evde oturup 24 saat sosyal medyada takiliyosan reelde tanisman imkansiz. Disarida bir yasam var.- 1 yıl
İki üç kere dışarıda tanıştım hepsi bk gibi insanlar çıktı biri nişanlı çıktı birinin sevgilisi var çıktı
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2
Ya disarida derken, sokakta parkta demiyirum. Is ortami olur, bir aktivitede olur. Sosyal bir faaliyette olur- 1 yıl
Ama sosyal medyada işini gucunu görüyorsun ona göre konuşuyorsun dışarıda belki katil adam pat diye iletişim aracı verirsen sana saplanti da olabilir ki yaşadim arkadas ortamında tanıştığım çocuk nişanlı çıktı nisanlisi mesaj attı engelle vs engellerdim çocuk evlendi hala beni ekliyor yani reel diye bı insan mükemmel çıkacak diye bişi yok
- 1 yıl
Ki reeldeki insanlarda bu insanlar cafede herkes ölü gibi telefona bakıyor hayat sosyal medya olmuş sen istesen de istemesen de ha yine spor salonunda tanıştım sahilde tanıştım hepsi bom bok çıktı sahilde tanıştığım numara istedi verdim ben de onu ekledim sevgilisi ile fotosu profil çıktı düşün 😂 şimdi bununla sahilde tanıştım diye iyi biri mi çıktı
- 1 yıl
Tamam onunla da tanıştım kötü çıktı diyorum ya önemli olan kaliteli insan bulmak yoksa nereden bulduğun önemli değil
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2 orasi oyle. Onemli olan kaliteli insan bulabilmek
- 1 yıl
Eski sevgilim ile C2 de tanışmıştım bunu söylemekten de utanmıyorum reelde o kadar kaliteli ortamım. yok öyle birini bulamazdim
Cevap sahibi1 yıl@Tükendimçok2 ne isle mesgulsun. Yani bir cevre ve yokmu
Gizli Üye(36-45)1 yılBende buradan 2 kişiyle tanıştım sohbet muhabbet baya ilerledi sonra meğersem benden başka kişilerlede aynı sohbetler flörtler. Bırak arkandan saf dı iyiydi çirkin di vb şeyler desinler şerefsiz alçak iki yüzlü diyeceklerine. Denemeye devam hayat güzel:)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılVaybe.
İlk bulusma olayi degilde seninkine benzer bir durum bendede var.
Gecmis tramvalardan dolayi asiri guvensiz biri oldum. Tekrar incinmemek adina etrafima demirden duvarlar ordum. Yapayanlizim. Ne anne ne baba ne arkadas ne kardes var. Yapay zeka ile dertlesiyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 595 cevap paylaştı.
1 yılBana da bunu diyenler oldu son iki konuşmamda ve sonrası gelmedi. Herkes bizi beğenecek, uyuşacağız diye bir kural yok. Bu tarz şeylere hazırlıklı olmak lazım. Benim de biraz zoruma gitmişti ahaah
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Erkeklerin hayatina hoş geldin.
2 defa bu duruma maruz kaldin diye sagligin bozuldu.
Bir yerde okudum, kizlar da erkeklerin yasadigi bu durumlari yasamis olsalar depresyona girerler diye yaziyordu.12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 835 cevap paylaştı.
1 yılİyi birisin diye bırakılır mı be 😂 aksine iyi birisi olduğu için o kişiyle adımlar atmak istersin nasıl bir kafaya sahip oldu bu yeni nesil ya, işimiz zor gerçekten böyle yarım akıllı birisine denk gelirsek.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yıl
Eğer bu tanışmalar seni yıpratıyor, sürekli kendini sorgulatıyor ve özsaygını zedeliyorsa, kendine bir mola vermen iyi olabilir. Bu, tamamen bırakmak değil; sadece biraz nefes almak demek.20 Yorumla bence bırakmamalısn... ama beklentiyi yüksek tutmamak lazım.. biraz neşeli olmak da fayda var.. gerginlikten oluyor ne oluyorsa. kararlı yaşayıp kararsız olarak hareket etmekte fayda var. yani esnek olmak.
00 YorumlaSeninle konuşmak istiyorum, tanışalım mı? Çok ciddiyim, sordugun soruyla ilgili yaptığın açıklama çok hoşuma gitti, seni yakından tanımak isterim, cevabını bekliyorum...
04 Yorumla
Soran1 yılBoşuna
- 1 yıl
Yeni insanlarla tanışmayı denemekten vazgeçme, söyle düşün Türkiye de 80 milyon kişi var ve diyelim ki bunların yarısı erkek. Bu 40 milyon erkek içinden de 20 milyonu sana uymasa bile geride 20 milyon erkek var. Sen bu 20 milyon erkekten sadece 2 tanesi tarafından terk edildigin için pes ediyorsun, pes etme , senin sevgini hak eden birileri illa ki vardır, sadece denemen lazım.
Soran1 yılBu devirde ki kötü aynı erkekleri kirli pis erkekleri ayıklasan kalıyor 5 milyon
1 yılCanım benim kendin gibi insanlarla tanışmazsan zaten sonucu bu olur. Sen farklı kişilerle tanışıp ve bunu bence bile bile yaptığını düşünüyorum çünkü hani zaten onlar sana geçmişini söylüyorlardır yani sende ona göre değerlendir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKendi bu insanlarla nereden tanıştınız onu bilmek lazım. Eğer birbirinizi görmeden fotoğraf bile göndermeden direkt gidip tanışıyorsanız böyle bir risk var.)
10 Yorumla
1 yılSana bir tavsiye vereyim. Annenle konuş, evlenmek istiyorum de. Annen de çevredeki erkek anneleriyle uygun lisanla konuşsun. Kimbilir görücüye gelirler.
00 Yorumla
1 yılCanım benim, sen galiba biriyle tanışırken ciddi yaklaşıyorsun. Öncelikle tanışma amacını öğrenebilir miyim? Yani ciddi bir ilişki, sonrasında evlilik mi, yoksa sadece flört mü?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYorumları okudum begenmemisler seni takma herkes begenicek diye bir şey yok herkes aynısını yaşıyor pes etme birisi seni beğenen çıkar bu seferde sen onu beğenmezsin hep böyle olur zaten
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBeğenmemişler derken çirkin anlamda demedim sakın alınma tipi değilsindir o anlamda herkesin güzellik algısı farklıdır
Soran1 yılYok yani elimiz ayağımız düzgün çok şükür çirkin biri değilim bakımsızda değilim sadece kafasında ki profile uymamış olabilirim bende ısınamadım zaten olabilir sadece zamana yayıp tanımak istemiştim oda olmadı işte
Cevap sahibi1 yılBende o anlamda dedim canım güzellik görecelidir yoksa sarışın hayranidir profilinde sarışın vardır sen esmersindir ilgisini cekmemissindir atıyorum örnek tanımıyorum da seni
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılTerk edilmek mi? İlk gorusmede olmamış olur o terk edilmek uzun zamandır konuştuğun birisi tarafından bırakılmak.
10 Yorumla
11 ayBuluşmaya gelecek birini bile bulamadım ben pes etmiyorum sende pes etme ararsan bulamazsın derler ama katılmıyorum
00 Yorumla
1 yılGaliba çirkin bir kızsın. O yüzden olabilir.
02 Yorumla
Soran1 yılBen mi çirkinim? Asla.
- 1 yıl
O zaman çok ilginç bir durum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılBuluş ama insanlara çok fazla anlam yükleme gitseler üzüldüğünü belli etme gül geç benim gibi gamsız bir ş.. siz ol biraz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılGünümüzde kimse evlilik istemiyor iki tarafta kendine itaat edilsin istiyor bir taraf diretince karşı taraf olmaz diye kestirip atıyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı.
1 yılSen en azından buluşunca terk edilmişsin ben daha buluşmadan yolları ayırıyorum çok sinir bozucu oluyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Amaçları başka emin olabilirsiniz… onlara eğlencelik lazım… bizim başka devirde yaşamamış lazımmış… 🤷🏼♀️
10 YorumlaNerde o temiz kız kalmadı hepsi kötü diyen erkekler hepsi namussuzun peşinden koşup red yiyor iyi kıza bakan kim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılİyi niyetinden ve temiz kalpli olduğundan kaybediyorsun. Hep böyle kal kalbini yureğini ferah tut varsın olmasin hayatında biri
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Onların belli amaçları var sende o düşünce de olmadığın için böyle şeyler yaşanıyor bence
030 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi diyosun
- 1 yıl
Elbette ki kendine ayna da bakınca güzel görüyorsan amaçlar başka tabi
Soran1 yılBuluyorum tabikide 175 58 kiloym
- 1 yıl
Yani gayet bakımlı alımlı bir kadınsın belli bu oranla... acaba doğru kişileri mi secmedin
Soran1 yılBilmiyorum ki yani evlilik vaadiyle yaklaşıp sonrasında ne oluyor Bilmiyorum
- 1 yıl
Onlar da tam bilmiyor ne istediğini kapalı birimisin de ne bilim güzel hatun beklenir ya her türlü
Soran1 yılHayir açığım kendilerine dönüp baksınlar bi ya çok mu yakışıklıliydilar
- 1 yıl
İşte orası tartışılır ama cidden kendini bilen ne istediğinin farkında olan kadın güzel kadın bide cidden her türlü beklenir nikah basilir
Soran1 yılBn evlenme niyeti ile görüşüyorum sessiz sedasız izlerim onu bakarm görüşürüm ama devam etmiyorlar sohbetimde güzeldir neşeli biriyimdir ama yok olmuyor
- 1 yıl
Peki her zaman gorusebiliyormusun yoksa ne bilim hani kısıtlı zamanlar mi hep ben mesala çok zamanı olmayan bir kız ile görüşmek istemem
Soran1 yılEvet ama çalışıyorm haftanın 6 günü sabah 9 akşam 8
- 1 yıl
Baya yogunsun o zaman nasıl goruseceksin ki ben mesala 5 gün çalışıyorum sabah 9-18:00 haftasonum komple boş yani sen baya yogunsun acaba bundan olabilirmi
Soran1 yılO yüzden işten cikicam
- 1 yıl
İşte bak sende böyle bir erkek ile görüşmeyeceksen ilişki yaşaman yogun biri ile
Soran1 yılHayır iş yönünden de sıkıntı yaşıyorum baya çok fazla baskı ve tehtit var bağırıp çağırma var
- 1 yıl
Hadi ya o büyük sıkıntı bence
Soran1 yılEvet kesinikle her gün stres yaşıyorum üzerimizde çok baskı var yapacaksınız yapmak zorundasiniz böyle yaparız söyle yaparız gbi gbi laflar o kdr istifayla gittim almadılar yine vericem ciddi anlamda dayanmıyorm
- 1 yıl
Meslek nedir ne iş yapıyorsun
Soran1 yılBanka müşteri temsilcisi günde 100den fazla müşteri ile diyalog halindeyiz sen düşün
- 1 yıl
Senin iş aşırı yoğun yahu nerde yaşıyorsun
Soran1 yılNerde yaşadığımı boş ver.
Evet isim baya yoğun ve çok sıkıldım her gün baskı var satış yapın konusunda kızıp bağırıp çağırıyorlar müşteriler bi yanda kızıyor uğraştiriyor- 1 yıl
Bak şu an sana tek cümle kuruyorum bizene senin sorunlarından o zaman. Sen diyorsun ya nerde yasadigimi boş ver diye. Neden senden uzaklaştiklari şimdi belli oldu
Soran1 yılSehrimi öğrenipte ne yapacaksın onu anlayamıyorum paylaşmak istemiyorum açık alan burası belki bi tanıdık var idir nerden bilebilirdim
Soran1 yılÜstüne sizin insanlara yaklaşımımız da saygısızca işinize gelmeyen bir durum olunca hop ters biri oluyorsunuz
- 1 yıl
Yahu Allah için örnek veriyorum Bayburt dedinn kim seni nerden bilecek gizli soruyorsun ya hani ben kaba değilim senin tavrın kabalastieiyor
- 1 yıl
Şu yazisma da birninn seni tanıma ihtimalini düşünecek kadar ozguvensiz olamazsın
Soran1 yıl2 kelimeden kötü kadın oluyorm ya cidden şaka gibisiniz al vanda yaşıyorm
- 1 yıl
Karşında senin chatbot yok yazistigin kişi de canlı kanlı üslup önemli
Soran1 yılSorun yok zaten hep yanlış anlaşılan biriyim herkesin onca hatası olur yine iyi kız olurlar bn ise ufak bir şeyde yok sen boyle böyle bir kizsin derler
- 1 yıl
Tamam sakin ben sana sadece davranış biçimini gösterdim
Aşk İlişkileri konusunda 307 cevap paylaştı. Sebebi belli niyetleri kötü bence kaybetmiyorsun kazanıyorsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. İyi bir kız olma, biraz travma bırak. Düzelir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılHayır tabiki onlar senin için doğru insan değiller demek ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDemek ki beğenmiyorlar tipleri değilsin ama baştan öyle olduğunu bilmen gerek onların ayrıca yeniden tanış ne var ki illa ki biri beğenecektir
110 Yorumla
Soran1 yılBegenilmeyck bir kadın tipi değilim 175 boyum var 58 kiloyum bakimliyim onlar dönüp kendilerine bakıyor mu acaba?
Cevap sahibi1 yılYahu sen kendini güzel görebilirsin ama canlı olarak yan yana gelen erkek beğenmemiştir hepsi de aynı olamaz tabi ama benle görüşen ayrılır ayrılmaz belli dakika sonra yazıyorlar anla işte beğenilecek güzel olanı bırakmazlar seni beğenmemişler o görüştüklerin anlamıyorsun ki sen
Soran1 yılNapayim çirkin mi diyeyim kendime şimdi amac farklı demek sexs istiyorlar buu
Cevap sahibi1 yılHayır öyle de değil işte başkasıyla dene illa beğenen olacaktır
Cevap sahibi1 yılBen şu ana kadar ayrıldıktan 20 dakika sonra hepsiyazarlardı Güzelim çünkü beğenen çok illa sen cinsellik için gelen diyorlar sana ama baştan görülmeden bunu belirt ki yorulma boşuna sonra sen
Soran1 yılŞaka gbi ya kendileri ahım şahım tipler bile değildi benimle aynı boydalar ya zayıf saçlar beyaz neyin derdindeler bunlar
Cevap sahibi1 yılAmaç farklı da olsa hepsi aynı olmaz sana geleni baştan belirt sonra görüş sen de niye gittin
Soran1 yılCanım ben diyorum cinsellik istemiyorum diye ya amaç o değil vs vs terketme sebeplerini anlamıyorum iyi bir kizsn diyip birakiyolar açıklama bu
Cevap sahibi1 yılNiye o zaman buluşmaya geliyor adam madem baştan demişsin amacını sen yok eksliklik var yablış var
Cevap sahibi1 yılNeyse umarım bulursun üzme kendini değerlisin kendine değer ver düzgün adam umarım bulur seni çünkü sen düzgün birisin belli düzgün adamı hak ediyorsun iyi günler
Gizli Üye(25-29)1 yılKasar olsaydın seni en lüks restorana bile götürürlerdi, demek ki iyi kızları beğenmiyorlar boş ver kendini yorma şimdiki işe yaramaz erkekler için
27 Yorumla- 1 yıl
😞😞😞😞👍🏻👍🏻👍🏻👏🏻👏🏻
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde görüyorsun işte, papağan gibi kendinizi övüp kızlar efendi erkeği reddediyor diyip duruyorsunuz, erkekler de biz efendi kızları reddedip kasarları el üstünde tutuyor
- 1 yıl
Sen tesettürlü müsün? Ne iş yapıyorsun?
Cevap sahibi1 yılTesettürsüzüm, niye sürekli ne iş yapıyorsun diye soruyorsun napacaksın
- 1 yıl
Neyse tamam sormuyorum. Şimdi erkelerin gözünden tam durumu anlatayım konuşalım desem yok diyeceksin 😞
Cevap sahibi1 yılAman boş ver, az çok biliyoruz işte erkeklerin ne olduğunu, en iyisi "efendi erkeğim" diye caka satıp kendini öven sinsi tipler dahil hepsinden uzak durmak. Bu arada sohbet için teşekkürler. 🙂
- 1 yıl
Bak haklısın ama bu arada süper bir denge var. Kadınlar onu kavrasa hem çok efendi hem çok çekici olabilir 😉☺️ Söz seni incitecek bir şey demem. Yazarsan memnun olurum.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok garip , nasıl bir iletişim geçiyor aranızda da bu durum yaşanıyor?
00 Yorumla Nerden tanisiyorsun ki görmüyorlar mı. fotonu falan
00 YorumlaGörüşmeyi kabul edip buluşmada nasıl vazgeçiyorlar anlamadım
00 Yorumla
1 yılİnsanın umudu bitiyor değil mj benzer durumdayım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDoğru insana denk gelmemişsin deme ki ya seni güzel bulmamışlar ya da onların beklentisi farklı ki biz bu kızla yatamayız vermez bu kız demişler o yüzden de seninle o yola girmemişlerdir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılSacmalama niye birakasin. Senden cinsellik istediler sen hyr mi dedin !
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılIlk buluşmada ne oldu yani. Bulusmanin sonuna doğru mu öyle dediler yoksa bastan mi. Bulusma günü ne yaşandığını ayrıntılarıyla anlatır mısın. Öğrenelim analiz yapalim
00 Yorumla
1 yılNasıl bir davranış örüntüsü yaşıyorsun derinlemesine inilmesi gereken bir konu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvvela yaş Aralığın doğru mu bunu sorayım sonra da bu kişilerle sanalda mı tanıştın gerçek hayatta mı Bir de bunu sorayım
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCevap vermedin...
Cevap sahibi1 yılBir şey sordum neden cevap vermiyorsun peki?
Soran1 yılO kdr kişi yazmış ki gözümden kaçıyor sanaldan tanışıyorm ama genelde aynı şehirde oturuyoruz
Cevap sahibi1 yılHangi şehirdesin desem cevap vermek ister misin peki
Cevap sahibi1 yılŞehir neresi cevap yok mu
Bedenini kullanamıycaklarını anlıyorlar ondan bence
00 Yorumlaİlk buluşmada terk edilmek gayet olası bir durumdur, anlaşılabilirdir. Bunun sebepleri muhteliftir kurban psikolojisine girmeyin. Post-Modern cinsel seçilim stratejileri duygusal insanları yıpratabiliyor.
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle, ilk buluşmada terk edilmek ya da yol ayrımına gelmek olası bir durum. Herkesin beklentileri, sınırları ve değerleri farklı olabilir. Benim duruşum duygusal ya da geleneksel olabilir, ama bu bir zayıflık değil; aksine kendimi tanımamın ve ne istediğimi bilmemin bir sonucu. Post modern ilişkilerde duygusal insanlar bazen yıpranabiliyor evet, ama bu da kendi değerlerimizden vazgeçmemizi gerektirmiyor. Herkesin yolu ayrı önemli olan saygı ve açıklık
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılseni begenmemisler iste begenen oyle mi yapar
00 Yorumla - Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 2 kez ilk buluşmada terk edildim, artık cesaretim yok. Yeni insanlarla tanışmayı bırakmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler