Sevgilim eski flörtüne bir soru sormuş. Abartıyor muyum?

Merhaba benim 3 yıllık ciddi bir ilişkim var. Erkek arkadaşım ilişkinin ilk ayında eskiden 1 gün flört ettiği sonra bittiği bir kızın storysine Barcelona mı burası diye yazmıştı. Ben çok kırılmıştım. bu bilgi burada kalsın. Neyse sonra geçen hafta yurtdışına çıkıcaktı iş için. Tren biletinin grevler yüzünden yanma ihtimali vardı. O da yardımcı olur belki diye erasmustan bir arkadaşına yazmış sen bakabilir misin diye. Kız da gelmişken bir kahve içelim demiş. Sevgilim bana bunları söyledi ve görüşebilir miyim dedi. Ben de kızın adını hiç duymadım dedim. İrdeleyince 10 yıl önce erasmusta 1-2 gün flörtleşmişizdir max dedi. Ben çok sinirlendim zaten daha önce böyle bir olayı oldugunu hassas oldugumu tetiklendiğimi söyledim. nasıl sorarsın bunu diye çıkıştım. O da çok büyüttüğümü onun için arkadaştan öte olmadıgını 10 yıl önceki 1-2 günlük yürüme mevzusu oldugunu söyledi. Eskiden erasmusta her kıza yürüdüğünü tam ergenlik zamanı oldugunu şu an öyle biri olmadıgını ve bana her şeyi açıkça söylediği için bunun kıymetini bilmememi söyledi. Ben mi çok abartıyorum sizce?

Sevgilim eski flörtüne bir soru sormuş. Abartıyor muyum?