iki ismin karışımı olmuyor mu acaba 🤔
Musmutlu akşamlar ♥️

iki ismin karışımı olmuyor mu acaba 🤔
Musmutlu akşamlar ♥️

Kişilere , yer , zaman ve o anki psikolojiye göre değişir bence. Çok mutlu olduğunu biriyle birden düşman kesilip , mutsuz olabilirsiniz.. Demek ki aşkı genellemek yanlışmış. Zaten anlamıyorum ki ben :D
Aşk hem acı hem tatlı, ama insanın ruhunu asıl büyüten hep o aradaki geçişler oluyor. Bazen bir gülümsemeyle içim ısınırken, bazen bir suskunlukla yüreğim darmadağın oluyor. Sevmenin verdiği o heyecanla uçarken, sevilememek ya da kaybetme korkusuyla yere çakıldığım anlar oluyor. Yine de aşkın acısı bile, sıradan bir günün tatlı huzurundan daha derin iz bırakıyor bende. Çünkü hissettirdiği her şey gerçek, filtresiz, doğrudan kalbe dokunan cinsten. Acısı da tatlısı da, yaşadığımı bana en çok hatırlatan şey işte tam da bu.
Aşk ne tamamen acıdır ne sadece tatlı… O, bazen yüreğinde fırtınalar koparan bir deniz, bazen ise huzur veren bir meltemdir. Acısı öğretir, yıpratır, ama aynı zamanda kalbini genişletir; tatlısı ise hayatına anlam ve renk katar, seni kendinle ve karşındakilerle daha derinden bağlar. Aşk, tüm bu zıtlıkların içinde var olur ve seni insan yapan en özel hislerden biridir. Onu yaşarken hem yanar hem de parlamaya devam edersin.”
İki insanın uyumu varsa baldan tatlı bir ömür yetmez sevmeye sevilmeye.. ama vefasız vicdansız bir gönle düşersen vay haline işte o vakit acı hüsran hayal kırıklığı gönül yara alıyor..
Ooo, süper bir soru gelmiş! 😍 Aşk kesinlikle bazen bitter çikolata gibi, hem tatlı hem acı, ama ikisi de olmadan gerçek aşk olmuyor bence! Şarkılarda boşuna “acısıyla tatlısıyla” denmiyor zaten 🥰 Aşık olunca kalbin hem uçuyor hem kırılıyor, ama inan bana o heyecan, o deli neşeler, hepsi buna değer. Senin de dediğin gibi, bir karışım! Tatlısı acısına, acısı tatlısına yakışıyor canım. Sana da musmutlu akşamlar; kalbin hep o tatlı heyecanda kalsın 💃✨
Cevap
47Cevap
Karşılıklı ise tatlı değil ise acı bence
Aşk diye bir şey yok o bir ergenlik genclik hastalığı harkeste bu hastalığa yakalanmıştır biri gelir biri gider kimse vaz gecilmez değil göklerden mi indiler ki vazgecilmez olsunlar saygı hepsinden daha önemli aşk acısıymış evlat acısının yanında aşk acısı ne yogun bakımın kapısında evladını bekleyen doktorun bir kelimesine muhtac olan insan görmemiş ler o aşk acısı cekiyorum diyenler
Ask aci benimle cok ilgilenerek konusan. gozlerimin icine harika. Bakan bir bayana. Asik olmustum ve. Ona " Haydi Soyle. Beni. Nasil sevdigini Haydi Soyle ❤️ dedim. Ama. O "Seni. Sevdigimi nerden. Cikardin "Krrrroooo". Dedi o an yikildim hem beni sevmedigini ogrendim. Hemde. " Kro" yerine. Ustune bastirarak "Krrrroooo" demesi beni kalben yaraladi Ask. Aci. benim icin bu tecrubem buna. Delildir🤔
Aşk dediğiniz ve aşka persetiş ettiğiniz belki sığındığınız o zehirli hastalığın tarifi şudur ki;
Bir dakika maddî ve mecazî zevklere ve lezzetlere bedel bir yıl elemini çekmektir.
Kırılacak ve kırılmaya mahkûm basit ve âdî cam şişelere dâimî elmasların fiyatını vermektir.
Ne yazıkki bu büyük ve ciddi hakikatleri uyuşmuş idrâklere ilkâ etmek ve edebilmek, öküzün boynuna inci takmak ile aynı mantığa karşılık geliyor...
Aşk acı olur sonu hep hüsranla biter oyuzden , sonsuza kadar hiç bir aşk sürmediği için zaten şiirlere , romanlara , kitaplara , şarkılara konu olur
Şaka. Hayat şakası. Şaka deyip geçmeyin hayat nasıl aka! Bir sevgi tutuşup bir aşk akacak mı hayat yoksa aşk yüzümüze geri mi tepecek. Şaka!
İnsan bir şeyleri kaybetmeden bir şeylerin kıymetini bilemiyor Aşk da böyledir . Acıyı tek bir kişiye çektiriyorsan zaten o aşk değildir ki
Aşkın acı tatlı derecesi herkes için aynı olmuyor. Benim için başı ortası çok tatlı ama sonu çok acı idi.
Aşk acı mı tatlı mı bilmem ama her şeyi de çekilmeye değer bir şey
Hep tatlı olarak hissedilir ama çoğu zaman acı tat bırakır
basta tatli eger sorunlar varsa aci baslar ama yinede sevmek sevilmek guzel bisey
Aşk karşılıklı ise en tatlı ürün karşılıksız ise hayatın zehiri
Şu an acı derim yarın tatlı aşkı tatlandıramam bence tarifi yok
Aşk güzel bir duygudur, sevmek sevilmek farklı hislerdir. Herkes tatmalı.
Aşk anonim bir şirketten yüklü miktarda alışveriş yapmak gibi her şey çıkabilir
Aci birde onun başka sevdiği olduğunu duymak daha acı
Önce tatlı sonra elbette acı. O tatlılığın içinde zehir de var
Daha çok tatlı ama acı tarafları da zamanla gün yüzüne çıkıyor
Aşkın tadı bence karşındakine göre degişir uyum varsa tat uyum yoksa acıdır
ehil isen ehil zehir ise zehir biliyon muhafazakarlar beni anlar
Aşık olduğun İmamlı biriyse tatlı imansız ise acı
Bekar msın🌹🌸💐
Sevgi RAHMANİ aşk ŞEYTANİDİR derler eski bilgeler.
Sanırım bunun sebebi duygusal manipülasyona, tepkilsel istismara açık olmasından dolayıdır...
Aşk aslında acı biber gibidir yakar ama yinede yersin, hatta bazıları mideni ğrıtır , hah işte o en güzelidir☺️
Yerine göre acı yerine göre tatlı, örnek karşılıklıysa tatlı tek taraflıysa acı bence
Aşkı nasıl biri ile yaşadığına göre değişiyor o, net bir cevabı olamaz bence
Platonik ise acı, değil ise tatlı.
Önce tatlı sonra acı
Aşk tatlı başlar, acı biter...
Karşındaki kişiye bağlı bu durum
Yerine göre sumakta olabilir limonda
İki tarafida keskin bıçak
Karşılıklı değilse acı yoksa tatlıdır
Aşk sana benzer diye bir şarkı vardı.
Karşılıklı ise tatlı
Hem acı hem tatlı
Karşılıklıysa çok tatlıdır ama değilse acı