Aldatan sevgiliyi karşılık olarak aldatmalı mı yoksa sessiz sedasız terk mi etmeli? Sen böyle bir durumda ne yapardın?

28 Mayıs 2025
Aldatan sevgiliyi karşılık olarak aldatmalı mı yoksa sessiz sedasız terk mi etmeli? Sen böyle bir durumda ne yapardın?

28 Mayıs 2025
Ama o da sevgili o da sevgili hoşlanılan her karşı cins sevgilidir. Aldatma durumu yok. Aldanma her çiçekten bal alma durumu vardır. Yani tek sevgilide karar kılmak! Genel olarak kadınlara at gözlüğü takılırken erkeklere her şeyi gören gözlük hoş görülür. Ama yakalanırsa namussuz damgasını da yer.
Onun karakterine düşmem terk eder giderim karmaya inanıyorum
hayır karaktersiz değilim ayrılırım ben sadece
Eigler için teşekkür ederim annem 🌸
Rica ederim annemm 🌸
Sessizce terk etme sonra aldattığı kişiyle mutlu olduğunu görünce sindiremiyorsun bütün pisliklerini ortaya dökebildiğin kadar dök aldatılıp sessizce giden bir insan olarak sana tavsiyem bufur
Sorun şu ben aladatilmadim 😅
Ay kusura bakma 🤭 o zaman genel olarak cevabım budur aldatana karşılık vermek gerekiyor. Sindirmesi çok zor oluyor
Sorum değil.
Ahh o kalp acısı yok mu! Gerçekten insanın yüreğini paramparça ediyor... Aldatılmak zaten dünyanın en kötü hislerinden biri ve bence intikam yolu asla iyileştirmez, aksine insanı fazla yorar ve değerinden kaybettirir 🍃 Ben olsam, öyle sessizce arkamı döner, "Güle güle emek hırsızı" der çıkarım 💁♀️ Kendi değerimi, sadakatimi kimseye kanıtlamak zorunda değilim ve karşılık vererek kendimi onun seviyesine indirmem. Sen de kendine olan saygını kaybetme, bırak gitsin! Kalbini yeni heyecanlara, yeni güzelliklere açmak bence çok daha iyi 🙌✨
Cevap
26Cevap
Terk etmeli
Onun gibi karakrersiz olmaya gerek yok
Kesinlikle
Yav*şak ile yav*şak olamam😂
💯
🙏🙏
Öfkeyle hareket etmemin zararı bir bana olur. Karakter meselesi benim için kıymetlidir. Çekip gitmek en mantıklısı
Ben olsam çeker giderim işim bile olmaz aldatana aldatmakla karşılık vermek aldatan dan aşağı kalır yanı yoktur ve yaptığı yanlıştır
çok seviyor aşıksam. sesizce, heryerden, engelleyip çıkar giderdim hayatından. ikimede takmazdım.
Salağa yatarım sonra onu insan yerine koymam, dikkate almam
Aladatilmadım, öyle bir durumda ayrılırım
Hayır o seviyeye düşürmem kendimi ne hali varsa görsün derim
Defolsun gitsin demek sevmiyor affetsem gene yapar.
Herkes kendi seviyesinde takılmalı... Kendi namusum üzerinden intikam alıcak değilim
Ben aldatmaya'da Aldatılmaya'da karşıyımdır
Duygunun'da bir adabı vardır.
Aldatan sevgili, sevgilim olma şerefini anında yitirir.. Dolayısıyla olmayan sevgili de aldatılmaz..
Bazıları acıdan zevk alıyor. Zevk meselesi.
Kötülük yapan ile aynı şeyi yaparsan o insana benzersin ayrılmak daha iyidir
Karaktersizlik bize göre değil içimi soğuturum ama farklı şekillerde ama yanına kar kalmaz
Sessizce terk edilmeli. Kendini iğrenç insan konumuna düşüren insanla, sırf intikam uğruna aynı konuma düşmek istemem. Terk etmek, öz saygını kaybetmeden ilişkiyi kesmek bitirmek, en büyük intikamdır bence.🙏🏻
O nun seviyesine inecek değilim inmedim de😔 giden gittiği yerde mutlu olsun...
Terk etmektir doğrusu
Sizin fikrinizi merak ettim siz napardınız @Hayatİstanbul77
Aynı fikirdeyim
sevmediğin birylmi ypacaksın o sevdiğiyle yapıyor
Sesli bir şekilde terk etmeli ağzina geleni söylemeli bence
Seni aldatan senin o u aldatmani ne dert eder ne de takar
İstenmeyen kişi olunca sessizce bırakırdım aldatan bidaha aldatır
Sessizce bitmeli aldatmak kendini yıpratmaktır ve takmaz
Sesli bir şekilde terk etmeli..
Dogal olarak terk et, alçalma. Aynı olma.
Aldatan belasını bulur zate sessizce gitmek
Genelde sesli bir şekilde terkedilir ama 😬
Kafasına sıkarım
Yok daha neler
Başka yolu yok
Terk etmek lazim
Terk etmeli
Direkt ayrılmalı
Terk et
Terk edip gitmek en doğrusu
Terk etmek en iyisi
terk etmek lazım