Kocamin sevgilisi beni neden arar?

20 yıllık evliliği olan bir bayanım. Bir gün tek kullanımlık kullan at bir hattan bir bayan aradı. Kocamin ismini soyledi.(sanki bir yerden okuyor gibi Tereddütlü bir sekilde) Kocanin sevgilisi var senden boşanmak istiyor fakat senden korktuğu için senden boşanamiyor dedi. Kim olduğunu sorduğumda bana Kocamın sevgilisi olduğunu benden korktuğu için eşimin benden boşanamadiği söyleyip telefonu kapadı. Beni arayan numaraya bir daha ulaşamadık böyle bir hat mevcut değildir. Bu numara kullanılmamaktadır uyarısını aldık. Eşimle yüzleştim eşim kesinlikle kabul etmiyor beni aldatmadiğini böyle bir şeyin mümkün olmadığını söylüyor. Ayrılmak istiyorsa işin ucunda maddiyati düşünüyorsa ceketimi alıp cikacağımı da söyledim. Ayrılmayı hiç bir sekilde kabul etmiyor. Ayrılmak istemiyor. Bir sene önce onu uygunsuz sayılacak bir ortamda yakaladım. Onu işte dışarıda sürekli takip ediyorum telefonu hiç saklamadi işlerinde kameralarını sürekli takip ediyorum şüpheye yer verecek hiç bir şey bulamadım ne zaman arasam ona ulaşıyorum. Ona olan güvenim çok sarsıldı eşim bunu telafi etmek için elinden gelenin fazlasını yapıyor. Bu işin içinden çıkamıyorum bu olayın üzerinden iki hafta geçti. Bir sevgilisi olsa bir daha aramazmiy dı ya da başka hangi sebeple neden böyle bir arama geldi. Ben ne yapabilirim bu işin aslını öğrenmek için.

Kocamin sevgilisi beni neden arar?