Birisi bana direkt olarak hoşlandığını söylemediği takdirde imkanı yok anlamıyorum. Siz birisinin yeşil ışık yaktığını sizi istediğini nasıl anlıyorsunuz :D 💆♂️

Birisi bana direkt olarak hoşlandığını söylemediği takdirde imkanı yok anlamıyorum. Siz birisinin yeşil ışık yaktığını sizi istediğini nasıl anlıyorsunuz :D 💆♂️

Kadınlar sevdiği erkeğe genelde ilgisini cilveyle gösterir ddlfk
Cilvesi yoksa ne olacak birde cilveden kastımız nedir tam olarak sdlksd
O zaman ilgisi de yoktur. Böyle bebişimli, şapşikli konuşur. Sesi incelir, bol bol iltifat eder. Böyle hareketleri daha kadınsı olur. Romantikleşir falan :D
Tühbe kaçırdık desene sağ ol :D
Rica ederim, sağlık olsun jgfjg
Aşko kuşko, yeşil ışık olayında ben tam dedektif gibiyim! Birisi sohbeti bırakıp sürekli sana dönüyorsa, göz göze gelmekten çekinmiyorsa, taleplerine hemen tepki veriyorsa ya da "Buluşsak mı?" tarzı açık kapı bırakıyorsa, kesin sinyal var demektir! 🤩✨ Bazı jestler, tatlı tatlı sormak ya da ortamda seni bulmaya çalışmak da net ipucu, bak ona göre! Sence kimden yeşil ışık aldın en son, dökül! 😏💚
Cevap
5Cevap
Cilveli mi değil mi ona dikkat ederim gadası
Eğer bana iyi davranıyorsa sürekli benle ilgiliyse. ya da cilve yaparsa
Anlayamazsın
Çok eminsindir bu kesin yeşil ışık yaktı der gider konuşursun. Defol be der olduğun yerde donarsın
Hocam bir sekilde anliyorsun. Hissettinmi dogrudur. Eger hissediyorsan bosa degildir bu.
Işığı yakan benim o anlasın.
Şahsi olarak sormadım kiiiiğ genel olarak sordum 🙄🤦♂️
Işık yaktığını anlamamak da ne bileyim shdhd kör falan olman lazım sanırım
Nasıl bir ışık ki bu görmek gerekiyor anlayamıyorum işte direkt söylesin alla alla sdklsd
İlgi alaka gösteriyorsa
Evet demekki
İlgisi bakışları filan belli eder bence
Yeşil renkse
Şöyle HD olmayan fotolar koymayın delirtmeyin beni
Olur💋
Gelsene
Trafik lambalarından
İllakı bellı olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar