Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hata mı ettim beğeni atmakla? 😰 önceden etrafımda geziniyordu sürekli. Biraz zamana bırakıp hiç onunla ilgilenmeye eğim sanırım. İlgilenmeyince işe yarıyor. Beni gaza getirdiniz, yok kadın yeşil ışık yakacakmis da erkek peşinden mi koşacakmis. Evet koşuyor Allah Allah ya 😂😂
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
😀😀😀 😀😀😀 bi storyi beğenmene anlam mı yükleyecek
Hemen anlam yüklemez di mi o ben mi 😂😂😂 ama o zaman niye gelmedi hiç geçen dört dönüyordu etrafımda ya 😰
Üzülme bu kadar, işi gücü vardır😀
Daha önce storyde beğendiğim bir şarkıyı paylaşmıştı, onu beğenmiştim ama baya oldu 1 yıl, bir de postunu beğenmiştim. Onu da herkes beğeniyor zaten, yüzlerce beğeni gelmiş. Bu kadar liketan anlam çıkarmaz herhalde 😂
Bu arada anlam mı yükleyecek diyorsun ama o da beni beğeniyorsa yükler o anlamı.
Şu benim storyleri beğenen kadınlara bakayım, belki bana zarf atmışlardır😀😀😀
Ben benimkine zarf bile attım, mail atmıştım 😂😂
Baya şey yapmışım yeter ya anlasın artık. Anlayan anlar..
Hangi devirde yaşıyoruz ya 😀 bi storyi beğenmekten anlam mı çıkar😀 artık kimse çekinmeden mesaj atıyor 😀
Ne yazdın mailde😀
Onu da ccye eklemiştim ama ekleme hiç gerek olmayan bir durumdu
Ben kimseye mesaj atamıyorum valla. Gerçek hayatta gidip bir şeyler yapıyorum 😂😂
Mail çok anlamlı olmuş, CC ye eklemekte önemli😀
Gerçek hayatta ne yaptığın önemli, bazıları ne yapsan anlamaz😀
Ya of anlamlı oldu ama o mail. Maili görünce geldi biraz etrafımda gezdi gitti 😂 gerçi başka bir şey için de gelmiş olabilir tabi 😂
Gerçek hayatta gittim konuştum tabi duygularımi söylemedim ama önceden pek konuşma geçmiyordu aramızda.. konuşma başlatmak istedim sadece o devam ettirmedi. Ben de kendimi geri çektim
Yeşil ışığı sevmiyor demekki kırmızının gücünü göster ona..
Tepki vermezse bile hiç bir şey olmamış gibi davranmalıyım sanırım değil mi
Evet bu süreçten sonra hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam et yakınlaşmak isterse adım atarsa konuşursunuz adım atmazsa ilgisi yok demektir..
Bence ilgi gösterecek
iş yerinde birisi ile ilişkiye girme sana şiddetle tavsiye ederim. sonu iyi olmuyor.
İşyerinden bulmayacaksak nereden bulacağız o zaman? Bence işyerinden de iyi bir ilişki bulunabilir, bulan cok
Hem de adamdan hoşlandım yani, artık çok geç 😂
umarım isteidğin gibi olru her şey. ama iş yerleri sıkıntı hacı
Bismillah bugün gelmemiş ne kafanda kurmuşsun ya
Yok öyle hemen karar vermedim zaten. Soruda da yazdım tek güne göre karar vermemeli diye. Ama kendini benim yerime koy. Belki de sadece arkadaş olarak görüyor ve benim storyisini beğenmem biraz utanç verici bu durumda 😰 belki de yanına yöresine gitmeyim kız öyle yanlış anlıyorsa diye düşünmüş müdür 😰 benim bu durumda hiç bir şey olmamış gibi davranmam lazım di mi. Ondan tepki alamazsam bile o beğeninin çok bir anlamı olmadığını düşünür o zaman... hatta belki de dengeler tersine döner...
Belliki pek faydası olmamış yeşil ışığın 🤣🤣
Arkadan korna çalanlar olunca görür 😂
Güzel espiri valla beklemiyordum
Ahahha niye canım mı sanıyordun beni 🙃
Yokta seni olgun sanıyordum yaş olarak okdar enerjili olduğunu sanmadim
Espri yapmak olgun olmadığını göstermez..
Gülmek de aynı şekilde.. a
Tm sen tavlarsin onu emin oldum senden ben
Allah Allah niye 🙃
Niyesini duymak istiyor gönül işte..
Bilmem sendeki enerji bana istediğini alan biri gibi geldi
Yaa sağol 🙃
Rica...
Evlimi kendisi
Değillllll
Sevgilisi vardir belki 😀😀
Offf 😂😂 belki ayrıldı bilemeyiz
Bana mesaj at dedikodu benim işim