Güncellemeler
+1 yıl
Bir de sürekli yatakta sevişiyo, ben istiyorum ki koltukta masada farklı farklı yerlerde sevişelim. Ay niye böyle yapıyo sizce. Sözde beni çok arzuluyo ama bu nasıl arzulama anlamadım. Gerçekten vücudum baya iyi bu arada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Koptum ya ışığı kapatıp başkasını hayal ediyor ya da vücudda çatlak patlak varsa görmemek için
GÖZ GORMEYINCE GÖNÜL KATLANIR
Hayır vücudum çok güzel zaten defalarca dile getirdi. Yüzümde güzel hep bakımlıyımda. Başkasını hayal ettiğini düşünmüyorum bu anlaşılabilir. Başka bişey ama sebebini bulamıyorum
Ozaman onda var bi problem
Ya karanlıkta baska birine baska biseye donusuyo ya da dublör kullanıyo anlaşılmasın diye karanlık ortam istiyo 🤣🤣🤣🤣
Ay şaka yapmayın cidden merak ediyorum mesela durup yüzüme felan bakıyo vücudumun belli bölgelerini izlemek istiyo kalçamı felan birden durup ama ışık hep kapakı olcak. Loş ışık bile kapatılıyo. Hiç demedim söık kalsın diye ama o öpüşünce hemen diyo hadi ışığı kapatalım. Sinir oluyorun
Kafasına torba gecir o karanlıkta kalsin sen aydinlikta herkes mutlu 🤣🤣🤣
Kendine olan güveninde sorun olabilir Işık açıkken tahrik etmenizi öneririm hafif gece lambası ile eşlik edebilir zamanla ışığı yükseltebilirsiniz
Işık açıkken tahrik oluyo zaten sonra başlayınca diyo ki hadi ışığı kapatalım hemen ve sinnir oluyorum
Kadınlar olarak bazı durumda epeyce alttan almalıyız bu durumu düzeltmek senin elinde, ışığı kapattırma sebeplerinden birisi kendi vücudunu beğenmiyor olabilir kendisini buna hazır hissetmiyor olabilir, kendi görüşüm seni beğenmiyor olsa lamba kapalı da birşey yapmaz en tahrik olduğu anda fantezi değiştirip lambayı yakabilir misin? ya da değişik yöntem ile gözlerini bağlayıp ışığın açık ya da az ışıklı ortamda olmasını söyleyebilirsin kendi gözünü bağlatmıyorsa sen bağla ama şart ışık olsun en azından sorunu anlamaya çalış ama sinirlenip olayı bozmamanda fayda var
Teşekkürler deniycem hep anlayışlıyım ona karşı yatakta da normal hayatta da
Daim olmasını dilerim, umarım sorununuz çözülür iyi geceler 😌
Yol yakinken degistir
Tamam ama neden sorunu ne sizce
Bilmem sorasana ona
Vücuduna güvenmiyor
Olabilir mi gerçekten çünkü ona çok aşık olduğumu biliyor. Ama bi kaç kez şey dedi benim gibi birinde ne buluyosun anlamıyorum kıllı göbekli felan bu tarz şeyler demişti
Ondan soğuma bıkma diye
Adam sıkıntılı ya kendini kötü hissettirmiş sana
Esas problem o mutlu edemiyor kıllı göbekli işte
Utanıyordur
Utanıyordur
Kıro kesin
ufaktır.