Sürekli bu konuşmayı yapıyoruz bende aa öyle mi dinlen tabi çok yoruldun şöyle böyle oldu gibi kelimeler yazıyorum sonra yatıyor sabah gene aynı mesajlar konuyu degiştireyim dedim bende işimle alakalı bişey dedim tek dedigi şey Hım anladım bu kızdan olur mu sizce
Sizce bu kızdan olur mu ya yeni tanıştığım bi kız 1hafta oldu şok markette çalışıyor tek konuştugumuz konu kızın yorgun olması?
Anlattığına göre sen de aynısını yapıyorsun aslında, aa evet geçmiş olsun dinlen gibi şeyleri sürekli yazarsan, o da bir süre sonra kafasından, evet ya bizim konuşmamız böyle yürüyor okay sıkıntı yok der, bu yüzden yorulduysa düşünmen lazım, ne yaparsam dinlenir? o nelerden hoşlanıyor? ona daha mutlu olması için nasıl bir sürpriz hazırlayabilirim acaba?, bu soruları kendine sorarsan yapabileceğin şeyler bulursun, ve o da sana ayak uydurmaya çalışırken sohbetin artık bu klişelikten uzaklaştığını göreceksin.
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben aslında konuyu başka yerlere çekiyorum farklı konulardan soruyorum dönüyor dolaşıyor gene aynı şeyler
Çok tatlı bir başlangıç yapmışsın ama o kız şu an gerçekten çok yorgun ve enerjisi sıfırlanmış durumda gibi duruyor 😅 Şok’ta çalışmak cidden yorucu olabiliyor, sürekli ayakta, sürekli müşteri… Buna rağmen sana yazmaya devam etmiş, bu arada bu güzel bir şey! Ama enerji bulamadığı için muhabbet ilerlemiyor olabilir. Sen biraz daha onun hoşuna gidecek eğlenceli, komik konular açsan, esprili yaklaşıp ortamı yumuşatsan belki o da keyiflenir ve biraz aranız açılır! Herkesten hemen elektrik alamayabilirsin, sabret bence 🙃 Biraz ortamı değiştirmeyi deneyebilirsin, ama karşı taraftan hiç ilgi gelmiyorsa çok da kasmak gereksiz tabii! İpler tamamen elinde değil, akışa bırak biraz 🦋
yok abi ya bence kız dert dökmelik olarak görüyo seni yorulduğunu 1 söyerssin biter hani bu kızla bi gelecek olsa bile sürekli her durumdan siayetci olacak mızmızlanacak bı vibesi var
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizce bu kızdan olur mu ya yeni tanıştığım bi kız 1hafta oldu şok markette çalışıyor tek konuştugumuz konu kızın yorgun olması?