Sizce özlüyor mu yoksa cepte olmam için mi yazıyor?

6 senedir sevgilim. Uzak mesafe ilişkisi olduğundan genelde fazla yan yana gelemiyoruz anca yaz tatillerinde. Ramazandan önce bi kavga etmiştik ve sonra bayrama kadar nerdeyse hiç yazışmadık. Sonra bayram haftasında barıştık. Yine aramız düzelir gibiydi her gün iletişimdeydik ama Nisan ayın son haftasında üst üste basit şeylere kavga ettik ve sonunda büyük patlama oldu ikimiz rest çektik ve bana hayatında başarılar uzak dur diyip beni engelledi. 2 hafta olaydan sonra şarkı gönderdi "seni sevmediğim yalan". Bir gün bekledim ne yazıcağımı bilemediğim için baktım beni direkt yine engellemiş. Ben önceki kavgalarda barışmak için hep adım atıyordum sonuçta onun ailesi beni biliyor annesiyle özel günlerde yazışıyorum sevgilimlw kavgalı da olsak ona belli etmemeye çalisıyorum. Benim ailem ilişkimize mesafeden dolayı karşılar ama babam sevgilimle 1 saat karşı karşı oturup konuşmuşluğu var. Çöpe atmak istemiyorum o kadar zaman ve değer verdim üst üste kötü olaylar beraber atlattık. Sizce ne yapmalıyım?

Sizce özlüyor mu yoksa cepte olmam için mi yazıyor?