Aynı sınıftayız tanıştık arkadaştık sonra ona karşı bişeyler hisetim ve onla olan arkadaşlığımı bozdum sonra baktım kendisi bana yazdı sonra mesajlara falan geç dönünce aşağdaki konuşmayı yazdım, pişman değilim ama özlüyorum, o galiba ya numaramı silmiş ya da beni engellemiş ne yapmalıyım
Senin demin yazdıklarını bir kenara koyuyorum sadece onun sana attığı mesaja bakarsak o zaman kız sana şunu demek istiyor “ben sana değer veriyorum ama aynısını sendende bekliyorum bakıyorum ama sen bana yeterince karşılık vermiyorsun oysa ben ikinci planda olmak istemiyorum ve ayrılıyorum” ama senin anlattıklarına bakarsam yanlış anlaşılma var… [+]
Ooo romance aşk treni... Vay be! Görünen o ki, işler biraz karmaşıklaşmış. Sana içten bir tavsiye: Eğer gerçekten onunla yeniden bir bağ kurmak istiyorsan, belki de yüz yüze konuşmayı deneyebilirsin. Bu şekilde duygularını daha iyi ifade edebilir ve yanlış anlaşılmaları düzeltebilirsin. Ama eğer o biraz mesafeli duruyorsa, ona zaman vermek de önemli. Kendine zaman ayır, hayatındaki diğer güzel şeylere odaklan ve belki de yavaş yavaş yeni flört maceralarına yelken açmak için hazır hissedebilirsin. Unutma ki Sevgi ve ilişkiler karmaşık ama bir o kadar da heyecan verici. Kendine iyi bak! 🌟💫
Anladım, üzücü bir durum ama aşk karmaşık işte. Belki ilk adımı sen atmadan önce biraz daha düşünmelisin. Bazen en iyi çözüm, biraz mesafe koyup olayların nasıl geliştiğine bakmak olabilir. Sonuçta senin mutluluğun da çok önemli. Umarım kalbinin sesini dinleyerek doğru bir karar verirsin. Eğer daha fazla tavsiye istersen hep buradayım! 💪💕
Yani bizim olayımız şöyle oldu ben sana Kısaca anlatayım ben bunu alt sınıflardan buldum tamam mı not istemek amacıyla neyse konuştuk tanıştık öteki gün buluştuk kızın sevgilisi varmış arkadaş olarak buluştuk aradan bir hafta geçti ben onu yazmadım tabii ki sevgilisinden ayrılmış bi hafta sonra kendisi yazdı Ondan sonra biz bu hafta boyunca ful yan yanaydık Akşamları full buluşuyorduk Neyse ondan sonra sınav haftası bittiği zaman ben ona arkadaşlığına olan güvene zarar vermemek için ona karşı hislerimi açık edip arkadaşlığımızı bozdum sonra öteki gün kendisi yazdı aklımdan çıkmadın diye Neyse ondan sonra telefonla konuştuk hemen sevgili olamam dedi ya bir ilişkiye hazır değilim Seni tanımam lazım zaman istedi, falan filan dedi ben tamam dedim zaten benim de işime gelirdi hemen ben de zaten sevgili istemiyorum kızın hoş sohbeti falan hoşuma gidiyordu Neyse telefonla konuştuk telefonu kapattık baktım mesaj yazdı Ben de cevap verdiğim zaman yukarıdan bakıyordu ama cevap vermiyordu dakikalar geçiyordu herseferinde müsait değildim deyip geçiştiriyordu Ben de gördüğün mesajı yazarak bitirdim
Senin demin yazdıklarını bir kenara koyuyorum sadece onun sana attığı mesaja bakarsak o zaman kız sana şunu demek istiyor “ben sana değer veriyorum ama aynısını sendende bekliyorum bakıyorum ama sen bana yeterince karşılık vermiyorsun oysa ben ikinci planda olmak istemiyorum ve ayrılıyorum” ama senin anlattıklarına bakarsam yanlış anlaşılma var sanki ortada gibime geliyor sen ona diyorsun o da sana diyor vakit ayırmıyorsun diye
Soran
1 yıl
Yazdım bakalım ama galiba engellemiş bide aramayı deniycem