Siz ne düşünüyorsunuz amaç?

1 aydır tanışıyoruz flört ediyoruz her şeyimizi haber veriyoruz her şeyi söyler bilgi verir bana ağır başlıydı yaklaşmadı hiç daha bana güvenmeye başlamıştım deniyim dedim fake hesaptan ekledim bugün kabul etmiş oda istek göndermiş sonra mesaj attım cevap vermiş tanışalımmı dedim olur demiş görüşelim dedim olabilir dedi Ve bunu kendisine söyledim arkadaşım yaptı ama hiç beklemiyordum diye fake hesap olduğunu anladım kim olduğunu öğrenmeye çalışıyordum dedi senin yapıcağını hiç aklıma gelmezdi dedi biraz daha konuştuk konu kaldı öyelilikle ertesi gün hiç bir şey yazmadı ben günaydın dedim cuma günü 3 mesaj öyle tekrar kaldı bütün gün hiç yazmadı akşam mesaj attım ben nasıl karşıma alıp konuştuysam seninde öyle yapmanı isterdim bu şekil davranmanı değil dedim eve geçince arıysam benimde söylemek istediklerim var dedi konuşmayı bitirmek istiyorsan direk söyle dedim öyle bir şey istemiyorum dedi aradı konuştuk bu çok gereksiz oldu tanışma aşamasında iletişimimizi etkiler aramızdaki dedi biraz konuştuk konuyu kapattık sonrası iyi geceler öpüyorum mesajı attı cumartesi buluşacaktık seminiri vardı günaydın mesajıda ben attım tabi akşam görüşelim dedim uzucak dedi peki dedim bugün pazar günü görüşücektik bu saat oldu günaydın hiç bir şey yazmadı bende yazmıcam nasıl davranmam lazım sizce

Siz ne düşünüyorsunuz amaç?