Ben eski patronumdan iş istiyordum hep de sıcak ve samimi davranırdı sonra geçenlerde kalacak yer istedim bir günlük (kendisinin oteli var çünkü) gel demişti sonra ben gitmemiştim o günden sonra işler değişti mesajlarıma cevap vermiyor, görüşelim diyen adam ayağına kadar gidiyorum bugün yoğunluk var ancak akşam görüşebilirim dedirtiyor falan...
Beni işe almaya niyetli olsa çoktan alırdı net anladım, sanki amaç başkaymış gibi değil mi? Üstelik evli de artık ki gerçi o kızla sevgiliyken de yemediği b*k yoktu kendisinin.
Acaba beni işe koymamasının sebebi otelde görünmemi istememesi miydi? Tek gece mi düşünüyordu ki yoksa kendisine metres olarak falan mı? Neydi sizce amacı?
Beni işe almaya niyetli olsa çoktan alırdı net anladım, sanki amaç başkaymış gibi değil mi? Üstelik evli de artık ki gerçi o kızla sevgiliyken de yemediği b*k yoktu kendisinin.
Acaba beni işe koymamasının sebebi otelde görünmemi istememesi miydi? Tek gece mi düşünüyordu ki yoksa kendisine metres olarak falan mı? Neydi sizce amacı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İş koymuşsun adama farketmeden, sonra adsm yüz verince suçlu buluyorsun 😆
Hayır hiçbir şey yapmadım. Beğeniyordu bence hissediyordum zaten önceden de. Ayrıca daha kendisi görüşelim diyen adam ayağına kadar gidiyorum bugün yoğunluk var sadece merabalaşabilirim ancak akşam görüşebilirim dedirtiyor bu nasıl iş?
Zaten ne görüşücez ki merabalaşma dışında ayrıca bunı söyletrnr kadar insan aşağı iner bi meraba der yüzüme söylrt. Ya da telefobu bana vermesine söyler ve benimle konuşur
Ah şu pstronlar hepsi mi sapik olur ya😏 bu ulkede kadin olmak zor gercerten
Sapıklık değil adam yoklukta değil sapık olacak, beğendi ki bunu yapmış. Ayrıca kendisi görüşelim diyen adam ayağına kadar gidiyorum bugün yoğunluk var sadece merabalaşabilirim ancak akşam görüşebilirim dedirtiyor bu nasıl iş?
Zaten ne görüşücez ki merabalaşma dışında ayrıca bunı söyletrnr kadar insan aşağı iner bi meraba der yüzüme söylrt. Ya da telefobu bana vermesine söyler ve benimle konuşur
evet en son dediğiniz uzak durun
Metres mi?
evet istediğini alamatincst değişti peşinden koşmayın
İyi de o gün kalmaya gitmediğimde verici olamdığım sonucuna mı ulaşmış oluyor? Ne alaka
evet bazı insanlar reddedilince kinci olur
Geçmiş olsun
Yani?
Ayrıca kendisi görüşelim diyen adam ayağına kadar gidiyorum bugün yoğunluk var sadece merabalaşabilirim ancak akşam görüşebilirim dedirtiyor bu nasıl iş?
neden ona
He ya haklısın sana olmalıydı her allahım ya