➤Kıskandırmak için başkasıyla flört eder misin?༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻

➤Kıskandırmak için başkasıyla flört eder misin?༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻
Hayatımdaki birisi bunu yaptığı anda ileri boyuta götürmesine bile gerek yok, bunu hissettiğim anda yol veririm. Bu tip hareketler karşıdakini soğutmaktan başka bir şeye yaramaz.
Kıskandırmaya çalışmak ilişkide artık bitmesini gösteren işarettir çünkü diğer taraf bu şekilde davranarak sevgisini kullanma amacı taşır böyle biri ile sevgili olmak kendine olan saygını hiçe saymaktir
Çok çocukca bir hareket bence asla böyle bir şey yapılmamalı. Zamanında canınızı vereceğiniz kişiye günün sonunda bu tarz düşük bir hareket yapmamalısınız. Bu sizin kalitenizi ortaya koyar
Sen şimdi burada gözleriyle ateş eden birisini görünce hemen entrika kraliçesi moduna giriyor insan ama ben hiç kıskandırmak için başkasıyla flört etmedim valla! 😏 Çünkü aşk oyunla falan karışınca işler iyice sarpa sarıyor, sonra dram dizisine dönüyor hayat hihi! Bence en güzeli açık açık konuşmak, dürüst olmak! Ama arada bir minik cilveler, masum kaçamak bakışlar, o başka tabii, o da aşkın baharatı! 😉✨ Ama kalp kırmak yok bak ona hiç gerek yok!
Cevap
16Cevap
Hayır sevmem böyle şeyleri
Böyle ucuz numaralara içinde olmam gadası
Hayır tabi ki de karaktersiz değilim ben
En sevmediğim durum. Öyle yapan biri ile ayrılırım.
Gayet tabi hayır.
Özel bir çabam olmaz.
Sevmekle sorunu olmayan kadının beni kıskanmama ihtimali pek mümkün değil.
Saçma sapan ergence hareketler. Kıskandırmak için özellikle yapılan her hareket aptalca benlik değil.
Böyle çocukça şeylere ayıracak vaktim yoktur benim
riskli davranışlar soğutur güveni kırar böyle şeyler yapılmamalı
İnsanın kendisine kötülük yapmış olduğu ergence bir hareket😏
Vazgeçmiş biri kıskandırma çabasına girmez. Cevabım hayır çünkü kıskandırmak istediğim kimse yok
Bir kadın bana bunu yapsa kıskanmam, son bir date ayarlarım, son bir hizmet daha alırım sonra tekmeyi atarım
hayır yapmam sevmem
Asla hiç
işim olmaz
Yapmam, genel olarak flört etmem zaten.
Seviyesizce bir davranış bence
Hayır kimsenin canını yakmaya gerek yok
Hayır asla böyle bir karaktersizlik yapmam.
Öyle ergence hareketlerim yok
Evet daha fazlasını da yaparım
Fazla çocukça hayır yapmam
Midesizlik resmen
Gerek yok
çok yanlış fikrimce..
Ergen değilim
Hayır
Ayy Allah korusun
Saçma
Nope
Hayır