Flört ettiğiniz kişiye karşı kıskanç bir yaklaşım sergiler misiniz yoksa henüz flört aşamasındayım kıskanmamı gerektirecek bir şey yok mu dersiniz?

Flört ettiğiniz kişiye karşı kıskanç bir yaklaşım sergiler misiniz yoksa henüz flört aşamasındayım kıskanmamı gerektirecek bir şey yok mu dersiniz?
Flört demek başkasında ne bilemem de bende net sevgili demek ya tabi kıskanırım hoşlanıyorken bile kıskanan ben o süreçte nasıl kıskanmam ya bu günlerde imkansız aşka düştüm zaten sormayın 😂😂😂😂
Aşka zaten en fazla düşülür.. 😂😂 Sormuyoruz.
Sorsanda söylemem ki sana 😂😂😂😂😂... sır
Kıskanırım tabiki.
Hem flört ne onu ben hala anlamış değilim.
Millet flört adı altında her haltı yaşıyor sonra da sevgili değiliz kıskanamazsın gibi konuşmalara giriyor.
O zaman her haltı yaşamayacaksın.
Şimdinin flörtü, öncenin "tanışma dönemi" idi.
Sen bu tanışma sürecini geçtiysen karşındaki ile herşeyini paylaşıyorsan, en özel sözleri söyleyip, en güzel anları yaşıyorsan tabiki de sevgilisi oluyorsun.
Oldu olacak ortaya "adsız ilişki" diye bir tür çıkarsınlar tam olsun!
Flört demek günümüzün adsız ilişkisi zaten... @lotus-patra daha neler duyacak o güzel kulakların 😂
@Malefiz1313 bana ters bu tür ilişkiler.
Küfür eder çıkarım işin içinden güzel 😂
Bana göre de çok saçma.. Flört nedir? Merhaba, merhaba.. Evlenelim? Tamam.. Sistem böyle işlemeli.. 😂
😂😂😂😂😂😂ben ikinizin arasinda kaldım flört saçma ama farketmeden sevgililige giden yolda flört ama kafamda deli sorular 😂
@İdentityKa tabiki flört (tanışma aşaması) saçma değil.
Benim demek istediğim şu;
Flört ediyorsan sevgili gibi davranmayacaksın!
Aradaki o ince çizgiyi, mesafeyi koruyacaksın.
Ben sevgili gibi yaşayıp, hissedip, hissettiren kişilerin tutarsızlıklarına atıfta bulundum.
Sizi anlıyorum.. Nasıl ki arkadaşlık ve flört etmek arasında ince bir çizgi var ise flört ve sevgililik kavramları arasında ince bir çizgi var ve bu çizgi aşılıyorsa ilişki boyut atlamış demektir.. Her evrenin farklı sorumlulukları vardır ve bunları üstlenmek gerekir..
Kesinlikle...
Anlamanıza sevindim 😀
Ohhh Kavgasız gürültüsüz orta yol bulundu 😂😂
😂😂
Ben uzaktan hoşlanıyorum 😂 ama yine de kıskanıyorum.. of atamadım onu kafamdan. Belki de atmam. gerekmiyordur. belki onun da bana karşı bir hisleri vardır belli mi olur..
Zaten en güzeli uzaktan.. Yaklaştıkça büyüsü bozuluyor.. 😅
Deli gibi hemde😄 flört ediyosam çoktan abayı yakmışımdır
Cevap
11Cevap
Tabiki kıskanırım kıskanmayan da olmaz diye düşünüyorum
Birşeyler hissetmeye başlama belirtim kıskançlıktır o yüzden de kıskanırım
Tanışma evresinde kıskanmam...
Ben sahiplenirim ama gereksiz kıskançlık yapmam zaten flört ettiğim kız da kiminle ne kadar konuşması mesafesi olması gerektiğini iyi bilir bende mesela kendime dikkat ederim hiç bir kızla samimi olmam. bu yüzden de sahiplenir yanında olurum
Kıskanırım.. Benimle beraber birkaç kişiyle flört edip ardından seçenekleri ikiye indirdikten sonra iki şık arasında kalacaksa, o şıkları ağzına doldururum..
Birine karşı ilğimin başlaması ile kıskançlık hormonu salgılamam aynı anda başlar, aynı anda biter.
Aynı noktada duruyoruz..
Flört etmem. Hoşlandığımı söylerek tanışırım. Y sevgili oluruz ya da hiçbir şey.
Her şeyin ortası güzeldir. Hiç kıskanmıyorsan o zaman hiç sevmiyorsun demektir, bu yüzden biraz kıskançlık olması gerekir. Çok kıskanıyorsan karşı tarafa hayatı berbat edersiniz. Senden sıkılır ve bu kez de kaçma yolları arar.
Herşeyin ortası güzel!
Flört ne demek bilmiyorum, flört ya da başka bir şey, adına her ne deniyorsa eğer ki bir ilişkim varsa kıskanırım.
Benimle flörtleşirken başkasına yazıyorsa bloklar giderim. rekabeti sevsem esnaf olurdum. Iyi geceler
Flört ediyor olsakta kıskanırım. Ama belli etmem benim onu hiç umursamadığımı bile düşünebilir.
ben çok kıskanıyorum ilgi duyduğum insanı kıskanırım
Kıskanırım, benimsemesem o raddeye gelmiş olmazdım zaten..
Ben kıskanırım hatta tam şu an hissettiğim ajdjjdj
Yoğun duygular beslemiyorsam kiskanmam en ufak hatasını görürsem direkt silerim ama
Kıskanmamı gerektirecek bir durum olursa kıskanırım elbet.
Flört ettiğimi kıskanmam sadece sevdiğim kişiyi kıskanırım
normal kıskançlığım 7/10 ise 5/10 falan olur flörtken
flört bilmem ben sevgilimse kıskanırım tabi ,
Birazcık ama bunu önlemeye çalışırım
Ben kıskanç bir kızım
Hislerim varsa evet kıskancım
Flört olayı bana saçma gelse de kıskanırım.
Eğer hoşlandıysam evet
Kıskanırım. Benim olan benimdir
gerektiğinde evet
Kıskanırım tabi ki de kıskanmayan yoktur bence.
Hayır, ciddileşince daha çok
Kıskanmayan güzel kardeşim deyyustur
Evet ama dozunda bir kıskançlık tabi
Elbette kıskanırım ama yansıtmam.
Hem de çok? Kıskanırım yani tamam mı
Tamam..
Kıskanırım
Kıskanırım
İlerlemişsek belki
Flortte hyr
Hayır.
Tabiki evet