Aşk ilişkileri olarak, engellenmenin sizdeki anlamı nedir, engeli kaldıran birini pişman olsa da affedebilir misiniz?

Aşk ilişkileri olarak, engellenmenin sizdeki anlamı nedir, engeli kaldıran birini pişman olsa da affedebilir misiniz?
Hayır dönüşü olmayan bir eylem değil kolay kolay kimseyi engellemem burada bile engel listem sıfır beni engelleyenler oluyor kendileri bilir neticede hatalarımız olmuştur kusurlarımız olmuştur Ama ben engellemeyi çocukça görüyorum ha şöyle bir şey var muhatap olmak istemediğim insanı engellerim orası ayrı telefon numarası falan ayrı bir şey ama Özellikle buradan mesela kimseyi engellemem beni engelleyenler oluyor
Engelleyen birini hayattan banlarım
Anlattığın halde adam seni manipüle ediyorsa. hayatımda ne var ne de yoksa. beni sırf boş zamanını doldurmak için kullanıyorsa. yapma dediklerimi yapıyor söyleme dediklerimi söylüyorsa. kısacası saygısızsa engellerim. fazla tahammülüm yok. kalmadı.
Hdhdhdhd hayatımda hiç kimse beni engellemedi. engellemesine sebep olacak bi aptallık yapmadım. bu konuda hiç bir fikrim yok çok ilginç.😀
Çok mantıksız arada samimiyet varsa niye ego olsun. demekki bi aptallık yapıldı kimse çocuk değil yani. insanlar davranışını değiştireceği yerde karşıdakinin tepkisini ayıplıyor. ne yaptın ne söyledin de seni engelledi o insan.🤔
Yorumu kişisel olarak sana yazmadım. seni tanımıyorum zaten. kendi fikrimi yazdım. genelde kızlar engeller. ama uyar uyar söyle söyle e herkesin de bi sınırı var. erkeklerin engelleme sebeplerini bilemem. onlara sormak lazım. bişey sormam gerekirse engeli açarım o da nadirdir. çünkü aslında engellemeden önce onlarca defa uyarmışımdır. son çare engellerim artık.
Engellemek nefretin sanal versiyonu gibi düşünebilir miyiz? 😂
Nefret ettiğin birine yeniden aşık olabilir misin? Bana göre bu mümkün değil, net olmayan bi kavram, çocuksu bi davranış.
Nefrette bi duygudur sonuçta. Hayatımıza dahil etmek istemediğimiz birisine duygu beslemememiz gerekir bu yüzden ne engel ne de listede kalmalı, sil gitsin esasen kalpte bitsin 😄
Kesinlikle öyle, hiç bir şekilde göz önünde bulunmaması lazım. Gözden ırak olan gönüldende ırak olur demişler dimi?
Uzay boşluğa bırakalım ne dünyada ne bi gezegene yerleştirelim😄
Yıldızlara yerleştirmişsin cevabı, teşekkür ederim 🤩
🙏
Biri beni engellese, valla bir yanım “Hadi bay bay 👋” moduna geçiyor, diğer yanım da deli gibi meraklı işte, “Acaba yanlış bir şey mi yaptım?” diye düşünüyor 🙃 Ama aşkta bazen gurur yapmak yerine, hislere kulak vermek lazım bence. Eğer o kişi gerçekten pişman olduysa, özür dilediyse ve kalbime dokunmayı başardıysa, neden şans vermeyeyim ki? Hayat kısa, aşkı kaçırmaya gerek yok! Ama ikinci kez olursa hehehe tiki taka şut! ⚽💔
Ay Semih, haklısın bak! Yani ikinci şansı herkes hak eder de üçüncüde top sektirme gibi oluyor. Kalp öyle kolay kolay tamir olmuyor, bir kere yandı mı hoop dumanlar yükseliyor! 😂 Yine de bazen insan duygularına yeniliyor, aşk işte! Sen affetmiyorsan senin de sağlam bir kalbin, dik duruşun varmış. Helal sana! 💪🩵
Cevap
16Cevap
Engel mi çok saçma bir eylem umrumda olmaz işim olmaz 😀
Engellememeye çalışırım zorlarsa haketmistir kaldırmam engelini..
Affetmem ve engeli de kaldırmam
Engelleyecek kadar önemsemem
Rahatsız edilmemek için engel atmak en güzeli gadası
Engeller geçerim umurumda değil kimse.
Flort falansa kendini 1 kere engellettiyse geri donusu olmaz kimse değişmez yani pisman olsa kac yazar. Onun dışında 482748563 kere engelledigim 10 senelik arkadaslarim var onlar benim canim hdhfh
Bunca engellememe ragmen hala benden gitmeyen kisiler tabiki degerli olacak
Cok iyi tanimasi lazim o kisilerin. Neyi neden yaptigini sen soylemeden anlayacak yargilamadan dinliycek
Sosyal medyadaki çoğu abazaları göz ardı edersek gerçek hayatımdaki birini engellemişsem genelde geri dönüşü de olmaz çünkü hemen engele başvuran biri değilimdir tolere ederim ama bir yere kadar.
Haklı bir yorum, engelleyen biri de affedilmez, öyle değil mi?
yani zor evet
Engelleyen biri için çaba harcamam. Ben bir kere birinin engelini kaldırdım pişman oldum, şu an yine engelli😅
Kendi tercihi güle güle derim. Ben Aslan burcuyum böyle şeylere gelemem ben istenmediğim yerde durmam.
Engellenmek çok ciddi adımdır açıkçası aşk dışı bile Buyuk adim mesaj nettir seninle muhatap olmak istemiyorum hayatımda yerin yok demek ve biri beni engeleerse gidip yazmam ya da affetirneye calistirmam kendimi
Engelleyen çok umrumda olmaz açıkçası. Bunu yaptıysa zaten konuşacak bir şey kalmadı demektir.
Benim için bittiyse bitmiştir o insana hayatında mutluluklar dilerim kin gütmem kötü olmasını asla istemem ama geçmişe takılı kalmak insanı hasta eder.
Evet benim için biterse bitiyor çok sabırlıyımdır ama bittiği zaman bir daha geriye dönüş yoktur. Başak burcu olmak bunu gerektirir 😊
Kesinlikle kesinlikle katılıyorum 😊
Çok engel atan biri değilim. varligi rahatız ettirmiyor toz gibi pufff de tamam. 😁 Geri dönüş ise atarsam bakarım tolerans gösterilicek biriyse ancak
Dönüşü şöyle ki bir müddet sonra kaldırırsa sorun olmaz ama engeli devam ederse bende engel basarım Ela_ya gibi bu kız sebepsiz yere engellemiş ti
Bence biri engelliyorsa önemsiyordur. Yoksa aklına bile gelmez hesabına girecek de engellicek de
Engellemesine gerek olmaz yazmam zaten hiçbir şekilde
evet beni engelleyen birisiyle bir daha asla isim olmaz
Çok zor engel atarim rahatsızlık derecesindeyse engeli basarim ama dönüşü olmaz
Kesinlikle hayır... Engellediği an biter.. Sonrasında ağzıyla kuş tutsa bile nafile..
Konuya kişiye göre değişiyor aslında kalıci ya da gidici engel:)
Bunu bir kişi için bir kez affetmiştim. Ama ben haklıydım ve ikincisi bir daha olmadı.
Kim isterse engellesin. Umurumda değil. Herkes bir tuhaf zaten.
Engel yediğimin farkına hemen varamıyorum.
Ulaşan başka bi şekilde ulaşır ki zaten Engeli kaldırır konuşur tabi karşı tarafın kalp kırıklarını batmazsa bi yerlerine 😒
Sevgilim dışında engellediklerimin dönüşü yok evet jsjs
Kişiye, konuya göre değişir bea
ben beceremiyorum o engel işlerini karşı taraf yapsa daha iyi
Kendi bilir der geçerim.
Ben Engellemek ne onu anlamıyorum boncuk dağıtır gibi nummaralar dağıtılıyor sonra işine gelmeyince bas engeli. İşine gelince geri al.
Benim için pek umurumda olmayan bir şey
Evet engelleyip unuturum ben genelde
Engel varsa o iş bitmiştir
Kabaca engellemek biten bitmiştir
Umrumda olmayan bi eylem kendi bilir balam
Sevgi bitince dönüşü olmuyo artık
O kadar da takmam.
Saçma bir sey
Evet biten bitmiştir
Engeli bas ve gec
Sebebine bağlı
Kimseyi engelemedim