Israrcı olmak derken “biraz düşün istersen, hemen karar verme” mi dersiniz, yoksa direkt “peki, sen bilirsin” deyip geçer misiniz?

Israrcı olmak derken “biraz düşün istersen, hemen karar verme” mi dersiniz, yoksa direkt “peki, sen bilirsin” deyip geçer misiniz?

Hayır sen bilirsin der geçerim zaten yeni tanışmışsam öyle güçlü duygular beslememe imkan yok, ben öyle 3 günde birisini sevemem. En fazla dışarıdan gördüğüm kadarıyla karakterini ve fiziksel özelliklerini beğenmiş tanışmışımdır ve olmazsa da hiç sorun etmem zaten bu saygı duyulması gereken bir şey sonuçta insanların beklentileri farklı olabilir.
Eğer bir kişi, bir konuda (ilişki, iş teklifi, fikir vb.) beni net bir şekilde reddettiyse ve bu kararının arkasında duruyorsa, ısrarcı olmak genellikle saygısızlık ve karşı tarafı rahatsız edici bir davranış olarak algılanır. Bu durumda ısrar etmek, kişinin sınırlarına saygı duymamak anlamına gelir. Kabul etmeliyim ki, bazen ısrarın karşı tarafı daha da uzaklaştırabileceğini ve aradaki iletişimi tamamen koparabileceğini bilirim.
Asla ısrar etmek işi daha kötü boyutlara götürür karşı taraf rahatsız olur istemiyorsa anlayış gösterip kalpten sevmeye devam edilmeli bu insanı derinden yaralar ama başka yapacak bir şey yok maalesef ki
Israr denmez ama çaba gösteririm bitti dememesi için. Bitti kelimesi sondur çünkü ama o kelimeyi kullanma cesareti gösterdiyse çabaya gerek yoktur.
Ah, canım, ciddi bir konuya parmak basmışsın. 😊 Reddedilmek herkesin egosuna dokunur, bir nebze doğaldır bu his. Ama sırf reddedildik diye inadına israrcı olmak hem kendini hem de karşındakini yıpratır. Ben olsam, "Kararına saygı duyuyorum, ama fikrini değiştirirsen buradayım" derim. Onurlu bir duruş her zaman havalıdır, unutma! 😉
Cevap
39Cevap
Eskinin hesabı eskide kapandı, ben önümdekine bakarım.
Sana Priyanka’nın çok güzel anını paylaşıyorum, izlersin.
https://www.youtube.com/embed/qATbdc65r2Uİsim olmaz
Bu hayatta en rahat olduğum konu özel ilişkiler. Umursamam. Mecbur değilsin. Hayatta aşk önemsizdir. Gereksizdir.
Evet!!
Hayatta en önemli şey, akıldır. Akıldan uzaklaştıran her şey hatadır yanlıştır. Vakit kaybıdır. Vaktinizi çoğaltmalı hayatınıza giren kişiler. Size fayda getirmeli. Bu çıkar değil akıllılıktır.
Reddettiyse reddetmiştir üstüne düşmeye gerek yok. Sebebini sorarım sadece. Sonra tamam der geçerim yani
Ziline basıp kaçarım o kadar 😄. Hayır ne ısrarı yha, ben ısrar edilmesini sevmem. Israr etmeyi hiç sevemem. Edeni seveyim 😄
Israrcı olmak o kadar itici olur ki belki sebep sorarım en fazla
Kesinlikle
Istemiyorsa hiç ugrasmanin bir anlamı yok öyle bir ilişki sadece beni yorar
Birazda egolu oluyorlar red edince havalı falan sanıyorlar beyinleri patlatasım geliyor
Sanki dünyanın sonu Seni olduğun gibi kabul etmeyeni olduğu gibi neyse devamını sen getir 😀
İşte bu 😀
Hayatım boyunca hiç ısrarcı olmadım. reddedildigimde edebimle çekildim.
Bir aslan burcu olarak, tamam zaman paşam yallah derim 😂
Aynen öyle 🥳
Ben şutlamak olarak okumuştum zaten 😂 şu an sen diyince fark ettim
Hiç açılmadım kimseye ama reddetseydi, tamam der yoluma bakardım😀
Sen bilirsin diyip kahvesini keyifle yudumlayanlardanım
İçerken ses ona gitsin kulaklar çınlamalı 😅
Gidiyordur 😄😂
Zoruna gidiyordur 😅
Gitsin ben keyfim bir de kahyası🥳
En sevdiğim bermuda şeytan üçgeni bu😅
Hahahaha😂
Reddedileceğim kişiye açılmam. Flört enerjisini, kalbindeki o esintiyi hissetmiyorsam, uyumsuzluzluk, tuhaflık, yabancılık ileri seviyedeyse olmaz.
Bu tür konuşmaları köşeye yakın 1 yerde yaparım.. köşeyi dönünce başkasına yatay geçiş yaparım🤣 yoksa başkası... unuturum gider. Bu köşeler çok sevimli kurtacıdır ya🤣
O an ki duruma bağlı bazen sen bilirsin derim bazen de iyice düşün karar ver derim
Bazen nokta bazen üç nokta
Aynen öyle kankam
😏
Tecrübesizken uğraşmıştımda sonra hiç ugrasasim gelmedi
Hayır ısrarcı olmam. Beni istemeyeni bende istemem.
Peki sen bilirsin diyip uzatmamak , yola devam etmek en güzelidir. Bende onu tercih ederim.
biraz beklersinn olursa olur olmazsa zorlamanın manası yokturr
Sebep ve olayın akışı önemli. Gtünü naza çektiğini biliyorsam ısrarcı olurum.
Israrcı olmam, belki sebebini sorarım o kadar, sebebini de sorar mıyım emin değilim.
Hayır müsaade ederim ama kendini bi bk sanıp saçma davranıyorsa uzaklaşırım
Isrardan nefret ediyorum
Israrcı olmam tohumuna para saymadım kimsenin
Kapısını bile zorlarım
Hayır asla ısrarcı olmam çeker giderim.
Peki sen bilirsin der geçerim. Çünkü ilişki düşünen kadın/erkeğin tipi gayet hoş sayılacak erkek/kadına tanıma şansını vermesi taraftarıyım.
Olmam. Reddedileceğimi düşündüğüm bir teklifte yapmam zaten.
Paradoksa girmez sorun değil :)
gururluyum bir defa reddedilince ikinciye girmem bile hislerimi itiraf edecek kadar ileri gitmişsem gerisini karşı taraf düşünsün.
reddedileceğimi tahmin ettiğim toplara bile girmem
Hiç huyum değildir ısrarcı olmak
Şahane 🤌🏼
Israrcı oldum ve bu daha da uzaklaştırıyor
Hayır tabiki iğrenç gelio bu israrcilik
Reddedileceğimi biliyorsam o topa girmem
Sen bilirsin der gecerim
Ne ısrarcı olacam dünyada başka kadın mı kalmadı Allah aşkına..
Elektrik alamadığını söylemesine rağmen vazgeçmedim ve sonunda kazandım.
E herıldı.
Red edilme ihtimali olan bir ilişkiye asla yaklaşmam
İstenilmeyen yerde kalmak dahada aptallık bence.
Peki sen bilirsin
Seven sevdiğinden vazgeçmez 1 hayırla
Sen bilirsin moruq der geçerim
Asla ve katiyen
Hayır. Benim için orada biter
Ne münasebet red ise tek kelime etmem...
Israr zayifliktir, ısrar etmem
Yok ya ısrarı hiç sevmem
Israrcılık en nefret ettiğim şey
Hayır o anda biter o gözümde
Hayır Beni istemeyeni ben de istemem
Peki sen bilirsin derim büyük ihtimall
Çokta umrumda der geçerim ahaha
E tabi sonuçta kendi kaybetmiş
Hayır anında arkamı dönüp giderim
Peki sen bilirsin 😆
ısrar etmem ya kendi bilir yapacak bisey yok
Hayır aslaa