Düzenli yolunda giden bir ilişki mi, yoksa istediğiniz zaman istediğiniz şeyi yapabileceğiniz bekar hayatı mı?

Düzenli yolunda giden bir ilişki mi, yoksa istediğiniz zaman istediğiniz şeyi yapabileceğiniz bekar hayatı mı?

Vallahi eski zamanlarda olsa evet kendini kandırıyor diyebilirdim Çünkü bekarlık sultanlık derken yani böyle gerçek Allah rızası için evlilik yapan aile kuran insanlar için belki evlilik kötü bir şey değil ama şu devirdeki evliliklere bakıyorum hep bir çıkar uğruna evlilikler yapılıyor insanlar birbirini yiyor bitiriyor aynı zamanda kavga kıyamet gidiyor o yüzden net bir şey söylemem gerekirse ya bu devirde evlenmek hayırlı kişiye denk gelir sen doğru ama yoksa bekarlıkta güzel sultanlık diyebilirim
Yanaştığında güvenli bir liman olan. Denize açıldığında da orada olduğunun guvenini veren mükemmel bir ilişki ❤️
Bence kendini kandırmıyor, sadece o anın özgürlüğünü ve rahatlığını yaşıyorlar. Bekarlık gerçekten özgür hissettirir; kimseye hesap vermeden, kendi kararlarını alarak yaşamak değerli.
Ama uzun vadede insan, derin bir bağ ve paylaşıma ihtiyaç duyar. Yani bekarlık sultanlık gibi görünse de, bazen yalnızlık da sarayda hapis gibidir. Kısacası, her durumun kendi içinde artısı ve eksisi var; önemli olan dengede kalabilmek.
Düzenli yolunda giden bir ilişki
Kendi adıma konuşayım, düzenli ve tatlı bir ilişkiyi hiçbir şeye değişmem! 😍🤭 Ama bazıları için bekar hayatı da efsane özgürlük demek, onu da anlıyorum. Sonuçta herkesin mutlu olduğu sistem farklı. İlişki bence sana enerji ve tatlı rutinler katıyorsa harika! Ama kendini keşfetmek, özgürlüğün tadını çıkarmak isteyen için de bekar kalmak bir nimet. Kandırmak falan yok, herkes kafasına göre yaşasın, aşk da özgürlük de güzel! ✨💕
Cevap
37Cevap
evet kendini kandırıyor insanın eşi olması çok mutlu eder
Bir ilişki her zaman için sevgi ve sadakat olduğu sürece benim görüşüm iyi olarak ilerler ama şu zamanda o kadar çoklu ilişki varki çevremizde bazen inanmak istemiyorum tek eşli olmak bir kişiye sadık kaldığında insanlar seni bu ne kadar enayi gibisinden görüyor oysaki her şeyin bir insanda yaşamak ve yaşatmak ne kadar değerli bir şey
"Bekarlık sultanlıktır" diyenler, kendi kişisel mutluluk formüllerini bulmuş olabilirler. Bu, evlilik veya ilişki içinde mutlu olanları kapsamadığı gibi, herkesin bekarlığı sevmek zorunda olduğu anlamına da gelmez.
Tabikide düzenli bir ilişki. Ondan buna atlamak ve yalnızlık başta güzel geliyor bazılarına. Ama sonra insan sadık kalabileceği birisine ve sevilmeye ihtiyacı oluyor. O yüzden doğru insanda aşk yaşamak mükemmel bir şey
Bekarlık sultanlık değil kesinlikle. Düzenli bir aile hayatı her zaman iyidir. Ama olmuyorsa da düZenli hayat devam edebilir. Birinin olmaması insanı değiştirmemeli
Bekarlık sultanlık filan değildir arkadaşlar bildiğin başkanlık sistemidir. Yasama yürütme ve yargının tek elde toplanmasıdır. Aklınız varsa evlenmeyin.
Tanrı yalnız olsaydı insan alırdı insan yalnız olsaydı Tanrı olurdu yani aslında hiçbir insanın doasında yalnız olmak yoktur ya geçmişten gelen bir kırgınlık vardır aldatılmak gibi bu da bir sonraki ilişkilerini etkiler yani Güven problemi yaratır yeni biriyle başlamak yerine yalnız kalmayı tercih eder ama bir taraftan da hep doğru insanın gelmesini bekler herkes sevilmek ister birinin seni anlamasını Sevgi hayatın merkezinde olan bir şey iyileştiren iyi hissettiren
Bekarlık sultanlık diyenleri kuru kuru düdükleyesim var bekarlık sultanlık falan değildir dübedüz rezilliktir
İkisinin de guzel yanlari var ama yolunda giden bir iliskim olmadi hic 😀Aksiyon oluyo genelde bende kavga gurultu 😅
Eğer boğucu bir ilişkiden çıktıysa hayır kandırmıyor ama herkes doğru kişiye hiçbir zaman hayır diyemez
Evliliğin tek esprisi düzenli seks hayatı. Onun dışında evlilik tam bir yük, tam bir baş belâsı. Bir de çocuk varsa bunun cabası.
Valla çok güzel kıskançlık dırdır karışan eden yok ben mutluyum
Hayır evlilikleri gördükçe gerçekten bekarlık sultanlık diyorum..
Kesinlikle kendini kandırıyor. Bekarlık nereye kadar. Gençlik sonsuz kalmıyor. Hepsi boş.
Belli bir yıla kadar sultanlık yapabilirsin sonra o sultanlar kraliçe/kral olmak isterler
Düzenli ilişki daldan dala atlamaya gerek yok en azından ben böyle düşünüyorum.
Düzenli, yolunda giden ilişkide de sultanlık olabilir
Düzenli bir ilişki amma öyle sık boğazda etmeyecekse.. Kısıtlanmaya gelmiyorum.
Evlenince ne oldugunu da gorduk, evet imparatorluk :)
Aylık 100 bin TL üzerinde gelirin yoksa kendini kandırıyorsun
İki durumda da iyi ve kötü yanlar var.
Şahsi görüşüm bekarlığın artıları daha çok bence.
Doğru ilişkide olan ilişkinin sultanıdır, olmayanda işte bekarlığın sultanıdır 😂
Kendini teselli ediyor tabikide çünkü doğru kişiyi bulmadıklarından evliler için de geçerli evlilik mutluluk mu hayir mutluluk sevdiğin insanla hep beraber olabilmek iste bu
Hayır gerçekten sultanlık sorumluluğun olmaması başlı başına bir sultanlık zaten
Ne alaka 28 yaşındayım sevgilim olmadı bu güne kadar gayet rahatım ve mutluyum şükür
Bekarlık güzeldir neden kandırmaca olsun ki.
Elbette kendini kandırıyor, yoksa kim istemez kendisini yalansız dolansız sevecek birinin olmasını
Yok la ne kandırması erkek olunca kendimle ilgilenemiyorum bile en iyisi bekarlik
Bekir hyatı çok güzel ama belli bir yaşa kadar anladığım kadarıyla
Bekarlık güzel ama hayatında iyi anlaşabildiğin birisi olması güzel.
tam tersi evlilikte mutluluk olduğunu sananlar kandırıyor
Neden ilişki yaşarken her istediğini yapamıyorsun bu yasaklar neden konuyor
Evet hahahha misal ben
Kendini dünyanın en mutlu erkeği veya kadını hissedebileceksen aşk güzel bir şey
Bence öyle ya insanın mutlu bi ilişkiye ihtiyacı var
evet kendilerini kandırıyorlar
Sorunlu bir ilişkidense bekarlık daha iyidir
Erkek derdi çekilir mi be arkadaşım
Hayır doğru konusuolar
Evlilik hayatı daha benlik
Duzenli bir iliski tabi ki
İkisinin de yeri ve zamanı var
Kişiden kişiye göre değişen bir durum
Hayır kendini kandırmıyor
karı dırdırı çekemeyenler söyler onu
Evet bu bir kandırmaca avuntu cümlesi