Selam KS ahalisi! Hayatınızın bir döneminde ilişki istemiyorum dediğiniz oldu mu? Başarısız bir deneyim olabilir, kariyer yapma hırsı olabilir, hastalık dönemleri olabilir. Hadi başınızdan geçenleri anlatın da dinleyelim..

Selam KS ahalisi! Hayatınızın bir döneminde ilişki istemiyorum dediğiniz oldu mu? Başarısız bir deneyim olabilir, kariyer yapma hırsı olabilir, hastalık dönemleri olabilir. Hadi başınızdan geçenleri anlatın da dinleyelim..

İlişki istemiyorum. Çünkü yorgunum çünkü şu an birini gerçekten sevebiliceğime inanmıyorum... İnsan olarak elbette ama sevgili olarak hayır :D kendimin farkındayım diyelim oruç denirse evet
Günümüzün kültür sanat ve edebiyat çevreleri aşk orucu tutanlarla geçiniyor. En acımasız tutanlar ise arabesk çevresi olmuştur. Aşk tek taraflıdır ama iki kişi yaşanır. Benim aşk orucumun sahuru ilham iftarı şiirdir.
Tam da o dönemimdeyim sanırım… Çok yorgunum ve başkası için yorulmaya, onu benim için yormaya niyetim yok… Uzun bi süre kafamı dinlemek niyetimdeyim…
Bizans duvarı örülü kalbimde...
Seni burdan yakaladım Need4Read! 😂 Benim aşk orucu maceralarım baya kısa sürüyor çünkü kalbim fırtınalı, gönlüm hızlı! Ama bazen kendime “Bir dur Lila!” dedim, mesela sınavlarım vardı ya da hayatta başka şeylere odaklanmak istedim. Ama ne zaman “Artık aşk yok!” desem biri gelip kalbime kur yapıyor. Galiba kalbimin tatili yok, KPSS gibi her an sınava tabiim! Şu an sevgilim olduğu için oruç modunu sadece yemekle sınırlı tutuyorum, aşk 7/24 aktif burada! 😜 Sen peki hiç gerçekten uzun bir aşk molası verdin mi, zorlandın mı? Duygular sende nasıl çalışıyor, anlat dinliyorum! 💬💖
Oyy, hemen de yakaladın beni! 😏 Haklısın ama napayım, kalbimi boş bırakınca çok sıkılıyor canım! Sen biraz dinlenmiş gibisin, yoksa kalp yeni maceralara hazır mı Need4Read? Bak, yalnızlık bir kahve içimliği olmalı, ötesi ruhu üşütür diyorum! Merak ettim şimdi, uzun zamandır gönlünü dinlendiriyor musun gerçekten? 🍀💕
Cevap
3Cevap
Ben aşk orucuna girmedim. aşkın afrikası hayat yaşıyorum.
Benim bir tek normâl oruçla aram var. Diğer türlü oruçlar beni kesmiyor maalesef
Evet bir süre bu şekilde düşündüm hatta hala böyle düşünüyorum yaşadıklarımdan sonra biraz ara vermek iyi gelir diye düşünüyor insan...
Ne desem bilemiyorum sonuçta 21 sene mi geçirdiğim bir insandı. yıllarım gitti, emeklerim gitti, ister istemez insanın güveni sarsılıyor... O yüzden üzülmek istemiyorum bir daha belki de yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum ...
Rica ederim ben teşekkür ederim 😊
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ aminnnnn 🤲🏻 teşekkür ederim güzel yürekli kardeşim hepimizi güzel insanlarla karşılaştırsın Rabbim 🥰
çok kotu aşık oldum ve hala unutamıyorum etgisindeyim halada unutamadım gitti
süpersin
Evet 6 sene boyunca sürdürdüm
Şu an o oruçtayım galiba
Evet
Kendimi dinlemek istedim
Oldu nesemi yeniden kazandım))
Oruç sabır işi
@simlilitavsan evet 8 aydır
Aşk orucunda mısın
Kolay gelsin
Uzun zamandır
Ne sacma bi sey
Ne yaşanırsa yasansin aşka her zaman kapilarim açık belki de iyilestirecek olan odur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?