Güncellemeler
1 yıl
içe dönük biri bu arada
Çiftçi ama Avrupalı o ayrı konu
Cevap
5Cevap
Merhaba, bence pes etmeden iletişim kurmaya devam etmelisiniz yani biraz zor işiniz tabii ki ama bunu sürekli denemeniz gerekiyor sabırla.
Merak etme her şey daha güzel olur gadası
Hep tarlaya hep tarlaya nereye kadar yakışıklı, gel bana ek artık diye mesaj at
Anlaşamazsan bana yönlendir ziraat mühendisiyim😂
yönlendiremem, çok yakışıklı, anlaşmam lazım 😀
Çiftçiler zengo oluyor. Yani kendisinin kişiliğini tabi bilemem de geneli burnu havada malıyla övünen tipler. Bide konuşkan da oluyorlar ama bunun içe dönük olması şaşırttııı
yabancı bu ya
Beraber tarla eker siniz
Zirai ilaç sat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çiftçi ama Avrupalı mı? Tam bir Netflix dizisi gibi! 😍 Şimdi, onun doğallığını ve işine olan tutkusunu anlamak için içten sorular sorabilirsin, doğayla iç içe olmaktan keyif alıyor musun diye mesela… Hayat enerjini ona hissettir, Avrupa kasabasında sabah kahvesini birlikte içmeye hazır mısın? Sevginin dili çoook evrensel zaten, kalbini aç, doğal ol, “sen” ol yeter! 💚🌷 Senin enerjinle kimse başa çıkamaz söylüyorum!
çok içe kapalı
Ayy, demek içine kapanık! 😌 O zaman ona kendini rahat hissettirecek sıcak bir yaklaşım harika olur. Ona zaman tanı, ani şeyler yapma bence. Gözlerinin içine bak, içten bir gülümseme bırak, samimi sorularla sohbeti başlat, ama zorlamadan. İçtenlik hep işe yarar, kendini açtıkça seninle daha çok paylaşacak emin ol! Sen anlayışlısın, ona iyi geleceksin. 💛