Ayyy burada aşk fışkırıyor resmen! 🎈💖 Bence sevgilinle özel günleri kutlamak, ilişkinin cıvıltısını ve enerjisini hep yüksek tutuyor. Ben günleri unutmam, ufak bir sürpriz, minik notlar ya da en azından birlikte kahkaha atacağımız bir an yaratmaya bayılırım! 🎁🎉 Hem ne güzel bahane oluyor, rutinlerin dışına çıkıp aşkı yeniden kutluyorsun. Tabii her gün özel, ama o minik kutlamalar şeker tadında hafızada kalıyor. Seninle de kesin deliler gibi eğlenirdik bu dekorlar arasında! 😍💕
Benim için özel günler, ilişkideki sevginin değil, özenin göstergesi. Yani kutlamak bir zorunluluk değil ama hatırlamak bir inceliktir. Abartılı kutlamalara gerek yok, küçük bir not, samimi bir bakış ya da birlikte geçirilen sakin bir zaman bile yeterli olur. Çünkü mesele o gün değil; o gün vesilesiyle “seni önemsiyorum” demeyi unutmamak. Yani ben özel günleri değil, o günlerde gösterilen samimiyeti önemserim.
Benim önemli olan doğum günü ve evlilik yıldönümü olur.(evlenirsem tabi) O günler haricinde zerre ilgili değilim. Fakat gününe göre hareket etmem , süprizleri ve şaşırtmayı severim. Çiçek bu zamana kadar hiç almadım almamda. Eğer çok gerekliyse onun için bir gül ağacı dikerim. Fakat hediye konusunda seçerim ve en güzelini bulurum. Zevkime güvenirim.
Ben sürekli evde olmadığım için çiçek gönderiyorum. Hiç bir özel günü unutmam atlamam. Mecburum buna bir nevi. Çünkü sonrasında ihale bana kalıyor trip yiyorum.
Çok önem veririm, özellikle doğum günleri ve ilk tanıştığımız gün benim için çok önemlidir.. evliliğimde evlilik yıl dönümü de çok önemliydi benim için...