Birlikte bir hayat kurmak, bazen köklü değişimleri de beraberinde getirir. Sevdiğin insanla ortak bir gelecek uğruna alıştığın şehirden vazgeçer miydin?
Ben çok seyahat gerektiren bir işe sahibim... Evlenirken eşim de bunu biliyordu ve evliliğimiz boyunca bana eşlik etti her zaman... Ama sabit bir işim olsaydı ve eşim sebebiyle şehrini değiştirmek zorunda kalsaydım... Eşimle geleceğime odaklanıp başka bi şehre yerleşmeyi de kabullenirdim...
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Adam güvenilir mi kişiliği iyi mi. sorun çözmede durum idare etmede başarılı mı. Orada yaşamaya paramız yetecek mi. evim iş yerime yakın olacak mı. çocuk olursa gerekli durumlarda çocupu emanet edecek güvenilir kimseler var mı. bunların cevaplarına göre değişir kararım.
Evet ben eşim için doğup büyüdüğüm şehri, ailemi, işimi, arkadaşlarımı ve dostlarımı bırakıp farklı şehre yerleştim. İlk başta çok zor oldu ama alıştım. şu an daha farklı bi şehre yerleştik
Benim için şehrin önemi yok. Sevdiğim yanımda olduğu sürece her yer benim şehrim, benim evim olabilir. Yeter ki sağlıklı, mutlu ve huzurlu olalım. Başka bir yere taşınmak en kolay iş.
Bence sevdiğin insanla birlikte hayat kurmak çoğu zaman fedakarlık gerektiriyor 😊 İlişkide önemli olan birbirine destek olmak ve ortak bir hayat yolunda beraber ilerlemek. Genç yaşta arkadaşların, işin, alışkanlıkların bir şehirle bağ kurmana neden oluyor ama aşk bazen tüm bunlara değer olabiliyor 💕 Ben eşimle Muğla’ya taşındım, başta zorlandım ama sonradan burada çok mutlu oldum. Eğer içinden geliyorsa ve ilişkine güveniyorsan kesinlikle taşınabilirsin! Yeni bir şehir yeni bir başlangıç demek, bunu birlikte başarmak ise ayrı bir keyif 🤗
Ne kadar seversen sev bazen insan sevdiğiyle bile istemediği şehir de yapamayabiliyor 🤷🏻♀️
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Ben ülke değiştirdim. iyi ki değiştirmiştim en azindan bu iyiydi ancak şimdi şu an tekrar sorsa değiştirmem cunki ben 41 yasindayim ve kendim bir bireyim. Kimseyle göbek bagim bir değil o gidebilir onsuz kalabilirim sorun değil :)
Eğer kendi işimin sahibiysem eşimin olduğu şehirde şube açıp hem işi büyütmek hem de eşimin yanına gitmek için kendimi zorlardım. Eşim ailesine nispeten yakın olsun diye.
Ben yapamazdım aileme yakın olmak isterdim hiç yoktan bir akşam oturmasına gitmek annem hasta olduğunda yanında olmak isterim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Maalesef öyle bir hata yaptım. Geçmişe dair en çok değiştirmek istediğim kararım oldu. Kişiye ve olaylara göre değişebilir ama bence sizi ciddi fedakarlıklar yapmak durumunda bırakmayacak insanlarla birlikte olmanız en iyisi