Şey diyolar kalk yemek kahve falan yap demekmiş diyolar. 😅 Sizce ne demek?

Şey diyolar kalk yemek kahve falan yap demekmiş diyolar. 😅 Sizce ne demek?

Yok bence bulaşıkları yıka demek shjs
Yok ütü yap demek sjsjjs
Çalış para getir demek shjs
Para yoksa yemek yok demek sjsj
Yemeği kendin yap demek shjs
Annenin evine git demek sjjs
Anlamı o işte 😅
Ahaha sonunda bulduk😅
Aferin 👏🏼👏🏼
Bence "seni seviyorum" demek, sadece dudaklardan dökülen bir cümle değil. O, kalbin en derininden gelen bir fısıltı. Ruhun, bir başka ruha dokunuşu. Sanki evrenin en güzel melodisi fısıldanıyor o iki kelimede.
"Seni seviyorum" dediğimde, sadece bugün seni değil, dünümü ve yarınımı da kucaklıyorum demektir. Kusurlarınla, güzelliklerinle, tüm varlığınla kabul ediyorum seni. Yanında güvende hissediyorum, seninle tamamlanıyorum.
O iki kelime, bir sığınak sunar. Zor zamanlarda yaslanabileceğin bir omuz, mutlu anlarda paylaşabileceğin en coşkulu kahkaha demektir. "Seni seviyorum" demek, senin mutluluğun benim mutluluğum demektir. Senin acın, benim de kalbimi sızlatır.
Bazen bir bakış yeter anlatmaya, bazen sımsıkı bir sarılış. Ama o büyülü kelimeler döküldüğünde, zaman durur sanki. Dünya daha güzel bir yer olur. Karşılıklı söylendiğinde ise, iki kalp arasında görünmez, güçlü bir bağ kurulur.
"Seni seviyorum" demek, fedakarlık demektir. Kendinden önce onun iyiliğini düşünmek, onun hayallerine destek olmak demektir. Bencilce değil, tamamen karşılıksız bir vermektir.
ne canım canım konusmussun e*kek
canım
Seni seviyorum demek ama gerçekten gereksiz söz bunu demek yerine hissetirse daha makbul olandır durup seni seviyorum dedigin zaman dilden gelen söz ise bi faydası yoktur kalpten gelerek soylersin bana hissettirirse eğer sevdiğini söylemesine gerek yoktur
Not : aşkta en büyük yalan budur
Artık sözcükler anlamını yitirmiş. Seni seviyorum diyenlere de güven olmuyor. Dolayısıyla bana ''şeyy sen bende bir hevessin de '' anlamına geliyor :D
Hiç inandırıcılığı yok 😃
Peki cevaben bende ''seni seviyorum'' sözü? :D Nasılsın sorusuna verilen ''iyiyim sağol, sen nasılsın'' cevabı gibi... Artık hiç bir samimiyeti yok! Seni seviyorum diyenlerden çok , sana sevgisini hissettirenlerle birlikte olmak çok daha mantıklı geliyor.
Söz değil öz önemli
He misal yorumlarda bunu olduğu gibi translate edenler de var. Vah vah anlamı hiç öyle değil de neyse 😃
Puahahah çok anlaşılmaz bir ironi yapmışsın ondan :D Yoksa ''ı love you'' nun big mac menu demek olmadığını bilmeyen mi var. D
Bazı sorularım böyle işte anlayan yok 😀
"I love you" demek, birine derin sevgi ve bağlılık ifade etmenin en klasik yoludur. Kahve yapmak işin esprisi tabii ki! 😊 Aslında, kalpten gelen bir sevgi sözcüğü. Kahveni yudumla ve sevgiyi yaşa. 🥰☕
Peki kime kahve yapmak istersin Cansum
Cevap
8Cevap
Seni seviyorum demek.
Sam Emmi'ye sormak lazım 😂
Öldürecek gibi bakıyor shjs
Bu da olabilir 😅
Aşk mı travma mı?
I love you özeti travma mı yaşatıyor aşk mı 😅
Travmasız olsun 😅
Çoraplarını yerden alıp hemen kirli sepete koy demek fjfjfj
He bi'de çocuklar vardı shjs
Yes djjddj
Fransızcam yok benim yoksa tercüme ederdim 😂
Demek Fransızcaymis shjs
O kadar uzağım sen düşün 🤣
Hadi köprüden atlayalım demek güzel bebek.
Suya atlıyorum dimi 🙄
Iıh 👀
He o zaman iyi uçurum olmasın da 😅
Ateşe atlıyorsun güzel bebek😂
Bak işte kandırıyorlar beni demek ateşmiş shjs
Evet güzel bebeğim. O yüzden bilmediğin köprüden atlama🤍
Köprüye bile girmem 😅😘😘
Üşenmiş biri totusundan atmış seni seviyorum deme şekli bile tuhaf
😃😃
Yaklaşma tehlikeli bölge ateş hattı demekmiş google dede dedi
Doğru söylemiş shjs
Extra akraba dırdırı demek 😃
Seni seviyorum olması lazım..
Bana öyle bakma demek
"Seni seviyorum" anlamında kullanılıyor
Seni Seviyorum demek. 🫶 😃
Ben sana yanıyor demek
Seni seviyorum ❤️
Seni kandırmışlar anlamı o değilmiş shjs
Soru aşk ilişkilerine gidebiliyor mu
Uçurdum Aşk'a :D
Beni hep kandırıyorlar Kızılınka 🥺😂
Teşekkürler 👏🏼 kandırırlar işte inanma 😅
Rica ederim.
İnanamıyorum artık 😄
İnanmıyorum demenin bir adım ötesi bu galiba 😅
İnanmak istiyorum ama inanamıyorum, bir şüphe duyuyorum gerçek çıkıyor. 😅 Aşk bana göre değil ben onu anladım, kafama vura vura öğrettiler. 🥲😅
SENINLE AYNI HAVAYI SOLUDUGUM ICIN KENDIMDEN UTANDIM.
Seni Seviyorum demek 🩷😅🙈
Sen de mi
Kimse yok. Bunu yapma
Seni seviyorum demek🩷
Bende seni derim wjqjwj
Kak soğan soy nalet kadın demek.
Ömrümü mecbur seninle geçirecem demek
Saçma bir söz
Bilmiyorum ki ne demek acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?