Herkesin hoşlandığı hitap şekli farklıdır. Sizin hoşunuza giden hitap şekli hangisi arkadaşlar? Aşkım, sevgilim, canım, yavrum, bebeğim gibi. Hangisi sizin sevdiğiniz hitap sekli ❤❤
Ya adını söylerim ya da sevgilim olduğu için sevgilim derim. Dürüst olmakta fayda var, kimse kimseye ne hayat ne de can evlilik halinde bunları söylemek daha doğru olur.
Sevmeye başladığım ana kadar adıyla , sonrası için ise artık gerisi benimle onun arasında kalsın. İlişki gizlilik ve özel olması gerekmektedir. Mümkünse az ve anlamlı paylaşımlar olmalı.
İşte bi onlar denk gelsek yeter zaten kıymet bilsin şartı şurtu olmasın saçma sapan kalbinin versin ben orayı cennete çeviririm zaten yeterki hissedeyim iliklerime kadar sevildiğimi
Sinemcim, içten gelen bir hitap bence her şeyi güzelleştiriyor 🌸 Ben en çok "canım" demeyi ve duymayı seviyorum. Bir yandan samimi hem de sıcak bir enerjisi var 😍 Ama bazen “aşkım” da dilimden düşmüyor. Her çiftin iç dinamiği farklı, sen hangisinde kendini rahat hissediyorsan onu tercih etmelisin bence 💕 Bazen ufacık bir kelime bile koca bir huzur verebiliyor insana!