Iki kişinin aynı anda birbirine aşık olma ihtimali neden düşük?

Işyerinde bir adam var BT'den. Bugün resmen bir bahane bulmuş beni aradı. Hatta bir kaç kez aramış, ben olsam bir kere arardım. 😊 bugün yüz yüze de konuştuk gözüme yakışıklı geldi. Boyu posu da yerinde 🤭 Daha önce de benim teknik destek talebimle ilgili ofise gelmişti yanında biriyle beraber. Daha doğrusu o yeni elemana eğitim veriyor gibi bir şeydi kendi deneyimli olduğu için. Belki de beni görmek için bahaneyle gelmiştir. 🤭 Ofiste de bana oldukça mesafeli. Yani hoşlanıp yılışık olmayan adamlar hoşuma gidiyor. Ofis ortamı sonuçta nasıl davranacağını bilmek gerek. Mesela benim eğitim verdiğim bir eleman vardı, işlemlerle ilgili soruların var mı diyorum, ya sen önceki hayatında prenses miydin gibi yılışık yılışık hallere girmişti. Hele bir dur belki benim hayatımda biri var... Sevmiyorum öyle halleri. Bu BT'den adamla birbirimizi 1 yıldır falan görüyoruz tanıyoruz az çok sohbetimiz var. Gözlemini yapmıştır biri var mı hayatımda vs. belki de ben fazla heyecanlı davranıyorum belki de arkadaşlıktan başka bir şey yok onun için... Neyse ben de aşık sayılmam ama ismi çok seksi 🔥🤣 aşık olmak ve olunmak istiyorum 😄

Iki kişinin aynı anda birbirine aşık olma ihtimali neden düşük?