Sevgilim 1.5 haftadır ilgisi azaldı?

1.5 hafta ilgisi azaldı geç yazmaya başladı bazen hissedemiyorum ilgisini ilk zamanlarda ki gibi pek değil şimdi ise dünden beri soğuk kendini geri çekti haber bile vermiyor bi dün haber verdi akşam sürekli yorgunum diyor derslerinden dolayı sunumları var etkinlikleri var baya yoğun bu hafta kafam dolu dedi şenlik bişey değil dedi ve artık buluşma yapmıyor bile geçen hafta buluştuk 2 kere önceden 3 4 kere buluşurduk okul cıkışı yanıma gelirdi artık ona bile gelmiyor para yönünden de sıkıntısı var bu ara bana gelince 1 2 hafta buluşumayız dedi ama dün akşam arkadaşlarıyla içti eve geldi yorgunum uyucam dedi biraz tartıştık ama kavga etmedik falan sabah da işte konuştuk falan senlik değil dedi ruh halim değişti sıkılıyorum mesaj yazmak vs vs dedi depresyonda gibiyim dedi üstüne gitmedim sıkmadım da kesinlikle ilk zamanlar bana gül aldı yemeğe götürdü yanıma gelirdi sonra bişey oldu bilmiyorum ama kesinlikle aramızds sorun sıkıntı yok sadece ilgisi azaldı 4 aydır beraberiz sizce neden böyle oldu başkası olabilir mi ama sanmıyorum da yoksa ilgisi başkasına mı kaydı sizce ne olabilir bugünden itibaren bende kendimi geri çektim ne yapayım

Sevgilim 1.5 haftadır ilgisi azaldı?