Sevgilimin ilgisi azaldı?

Sevgilimle buluşma konusunda sorun yaşıyorum. Sürekli buluşma ayarlamaya çalışan, planlamalar yapan taraf benim. Onunla çok fazla ilgilenmeye çalışıyorum onu çok sevdiğimide biliyor. Bazen beni unuttuğunu hissediyorum. Benim ona verdiğim ilgiyi onun bana vermediğini düşünüyorum. Beni sevdiğini söylüyor ama ben bunu artık hissedemiyorum. En son 1 hafta önce yine benim tarafımdan bi buluşma oldu. Buluştuğumuzda sürekli eve gitmeye çalışıyodu her an kaçıp gidecek gibiydi yanımdan. Annem çağırcak beni falan diyodu merak eder diyodu bahaneler uyduruyo gibiydi. Annesi hiç aramadı veya mesaj bile atmadı. Sonra ben dedim acaba gitsemmi falan yaptım. Oda hadi git sen evine bende gidicem dedi birden. Sonra giderken arkadaşı aradı açtı telefonu güle oynaya gitmeye başladı evine. Bu olaylardan sonra ben ondan ayrıldım. Arkadaşı devreye girdi bi gün sonra. Buluştuk bi yerde konuştuk özür diledi bazen sağlıklı düşünemediğini hayatının zorluğundan falan bahsetti. Sonra baya ağlamaya başladı kıyamadım bende affettim. Ama şu an yine ben huzursuzum. Çünkü hala benim onu düşündüğüm kadar beni düşünmüyo ilgilenmiyo. Onun dikkatini çekmek için ne yapmam gerek. ya da ne yapmalıyım bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim🙏(Yaşım 19 sevgilim 17)
Sevgilimin ilgisi azaldı?