Aynısı size olsa ne düşünürdünüz?

Şimdi bakın ben 4 yıldır platonik olarak muratı seviyorum çok koştum peşinden ölümüne koştum peşinden yani ama muratta bazen arkadaşlarına beni ekletip bana mesaj attırıyor benden anlamazdan gelip konuşuyorum sonra onlarda durup dururken engelliyorlar neyse sonra ben muratın iş yerinden arkadaşıyla tanıştım muratta bunu biliyordu iş yerinde ki arkadaşının adı ali biz aliyle baya baya iyi anlaşmaya başladık birbirimize reels atıyoruz instagramdan sesli arıyoruz birbirimizi ama ali beni durup dururken konuşmanın ortasında bin kez engelledi sonra ben bir açık fotoğraf attım muratın benim olduğunu bildiği fake bir hesaba durum attım ve murat gördü her neyse bu olaydan 1 hafta sonra ben aliye normal naber yazdım ve beni tanımamazlıktan geldi o kadar sinirliydiki sizce burada ne olmuş olabilir sizce burada murat ne yapmış olabilir bir şey yaptîysa neden yaptı beni kıskandığı için mi yaptı yoksa aliyi bana olan hislerinden ve benden korumak için mi ama ben en baştan beri muratla s£ks konuşmak istiyordum zaten neden en başta sòylemedi murat neden o fotoğraftan sonra söyledi anlayan biri şunu özteleyebilir mi🙏🙏 bu olayın tam aynısı başınıza gelse ne düşünürsünüz birebir aynısını yaşasanız ne düşünürdünüz 🙏🙏 ve yine tekrar tekrar sordum
Aynısı size olsa ne düşünürdünüz?