Hangi özellikler bu evlenilecek özellikler?

Hangi özellikler bu evlenilecek özellikler?
Onun yanında kendimi bi kalıba sokmak zorunda hissetmiyorsam, olduğum gibi davranabiliyorsam ve işte bu diyebileceğim şekilde hissettirebiliyorsa "işte evleneceğim kişi" derim.
kötü zamanınızda yanımda kalacak biri mi olduğuna bakarım. Güzellikler gelip geçicidir, ama mücadele ve birliktelik sevgi varolduğu sürece devam eder. O yüzden cidden sevebilecek ve merhabetli biriyse olur
Onun karşısında güçlü olmak zorunda kalmıyorsam, susarak bile anlaşabiliyorsam, kendimi anlatmak için çabalamıyorsam ve kalbim yorgunluk değil, dinginlik hissediyorsa, o kişi doğrudur.
Eic için teşekkürler 🌸
Rica ederim 🥂
Kısaca insan olursa 😂
Rica ederim 🙂
Ooo, evlilik radarı açıldıysa ortalık çiçek gibi demektir! 😍 Bence “işte evleneceğim kişi” dedirten şey; yanında rahat olabildiğin, birbirinin saçmalıklarını bile sevdiğin biri olması. Güven ve samimiyet burada imza gibidir! 🖊 Bir de birlikte hayal kurmak, hayatın tadını paylaşmak çok önemli. Ee, biraz da mizah lazım, güldürmeyenle hayat zor geçer. 😂 Bana göre tüm bu enerjiyi bulduysan, nikah masasına oturmak için beklemeye gerek yok! Dolu dolu aşk ve bol kahkaha şart, gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir. 🙈💕
Cevap
4Cevap
Olgun yaşça benden büyük. anaç, deli dolu. ne istediğini bilen aklı başında bir kadına aşık olurdum ben.
Arkamda iyi günde, kötü günde "dağ" gibi duracak en başta bu çok önemli. Birlikte geçirdiğimiz kaliteli zamanlar, eğlenceli zamanlar ne kadar çok. Bunlar beni mutlu ediyorsa benim için herşeyi yapacağına inanıyorsam o insanı "baştacım" yaparım.
Evlilik insanı değilim, düşünmüyorum da
Ha bir gün karşıma çıkarsa dürüst, dobra kişi olursa olur
Kalpten seven, saygılı, deli dolu, anlayışlı, merhametli ve manevi değerlere önem veren biri olmalı..
Kaliteli değerli gören, ağır başlı, saygı, güven duygusu taşıyan kişiye sahip olmasını isterim.
Hiç bu soruyu kendime sormadım.
Geldiler istediler yüzüğü taktılar gittiler
Kısaca gemiye yolcu olarak değil kaptan olacak bilinç de olsun
Ucunda kötü bir şey olacağını bile bile dürüst olmaya cesaret ederse
Beni anlıosaaa doğru insan odur bana göre ne para ne pul gözlerimin içine baktığında hissettiğim şeyi anlasın yeter bana en buyuk zenginliik budur
Zeki tarzı olan biri olacak
Anlayış , sadakat, şefkat,. erhamet tip fizik
Hiç bir şey
Adam olursa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?