‘İyi insan olmak’ ile, ‘evlilik yapma olgunluğuna sahip olmak’ aynı şeyler değildir. Hayatın en önemli kararı olan “kiminle evleneceğim” kararını vermeden önce insanın hem kendini hem de evleneceği kişiyi biyolojisiyle, zihniyle, duygularıyla, sosyoekonomik durumuyla ve aşkınlığıyla tanıması gerekir.
Kendimce cevaplayayım; Bir erkeğin yakışıklı ya da zengin olup olmaması o kadar önemli değildir. Yakışıklılık zamanla kaybolup gidebilir. Kişi, zenginse fakir düşebilir; parasızsa zengin olabilir. Kimilerinin kadınlarda aradığı yüz ve vücut güzelliği zamanla yerini çekici olmaktan uzak bir görüntüye bırakabilir.
Evlenecek insan şunları düşünmeli; "Umarım evleneceğim insan tek başına bir kafede kitap okuyabiliyordur. Tek başına tiyatroya gidebiliyor, kendi başına eğlenebiliyordur." Neden mi? Kendini mutlu etmeyi bilen insan karşısındakini de mutlu eder. Ben biliyorum ki güçlü karakterler sevilmeye değer.
"Güçlü karakter olması yeterli" demem gayet yeterli :)) Çünkü güçlü karaktere sahip her bireyde, ihtiyacımız olan ve olması gereken bütün özellikler zaten bulunur :))
Evlenebileceğim insan başka boyutta yaşıyor. Bir kişi bile onun gibi olamadı. Olamaz da zaten. Beni anlayabilecek tek kişi o.
Ha evet soruya gelelim. Evleneceğim insan nasıl mı olmalı? Tabiiki de karakteristik bakımdan tamamen Yıldız Muhafızı Ahri gibi olmalı. Onun gibi harika karakterde olabilecek ve beni anlayabilecek birini de bu dünyada tanımadığıma göre, evlenmiyorum da. Ben kaçar. :P
@Du7guuu Sen de hani bu kadar gereksiz genellemeler yapmasan? Daha ne yaşadığımı bilmeden sizin gibi atıp tutanlar komiğime gidiyor sadece. Narsist, mazoşist, sadist ve aptal olan kızlara denk geldiysem; ayrıyeten benim onlara olan iyi niyetimi, onları sevdiğimden yaptığım fedakarlıklarımın kıymetini bilmediyseler ben ne yapayım?
İşin daha da komiği ne biliyor musun? Sırf beni haksız çıkarmak için yeni hesap açıp kapatmışsın. Belki de tanıdığım birisin. Belki de değilsin bilemem. Ama umrumda değil. Ön yargılı ve kötü niyetli insanlarla işim yok tamam mı? Bay bayyy. 👋😛
Çok fazla bir özellik olmasına gerek yok günümüze zaten bakıldığı zaman insanlardaki en büyük eksiklerden bir tanesi Maalesef ki karakter Tabii herkese gelebilirim ama bu karaktersizlik örneği günümüzde almış başını gidiyor bu devirde en zor bulunan karakter olduğu için bir insanın önce Karakter sahibi olması gerekir ki gerek aşk ilişkilerinde gerek diğer ilişkilerinde başarılı olsun
Hiç öyle kafamda bir profil oluşturmadım. Öyle bir şey kurarsam kişilere ön yargılı yaklaşırım. Sorumluluk sahibi olsun, ne istediğini bilsin, tiktok kullanmasın yeterli.
Fiziği güzel, boyuma uygun, saygılı biri olmalı. İki şartım var. Hiç sevgilim olmadı diye küçümsememeli ve işitme engelliyim diye dışlamamalı. Yoksa bende her şey başa döner.
Çalışkan, Disiplinli, Sorumluluk bilen, Tamir işlerinden anlayan, Kitap okuyan, Ona fayda vermeyen insanlarla takılmayan, Korkak olmayan Cesur olan, Ailesine sahip çıkan, Sigara Alkole karşı, Ahlaklı, Dürüst, İletişimi kuvvetli, Duygularını içine değil Dışına aktaran biriyle evlenmeyi isterim.
Bir insanın evleneceği kişi; onun için doğru insan olsun. Kalbinde dilediği gibi beklediğine değdiği biri olsun. Aminnnn Dua gibi oldu biraz ama bence iyi oldu 😁
Saygılı dindar sorumluluk sahibi çalışkan dürüst çocuk sevgisi olan biri 😅
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bencil olmayan, erkeği de insan yerine koyan, anlayışlı, saygılı, sevgi ve aşk isteyen, güvenilir ve dürüst, şefkatli, birlikte mutlu ve huzurlu olabileceğim güzel ve ateşli bir kadın hayalim ama gerçekleşmeyecek o ayrı.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Benim gibi çirkin, 1.75 ve küçük penisli biri bunu hakediyor mu? Sanmam.
Sosyal olsun benim gibi asosyal olmasın benim gibi bebek gibi yaşamasın sorumluluk verilmeden hayattan habersiz işi olsun yemek yapmayı bilsin ben bilmiyorum çünkü hazır şeyler yapıyorum
1.70-1.75 arası boy 45-50 kilo Sarışın, kahve gözlü ve gözler iri yengeç burcu ve yükseleni de benden daha az okumuş olmalı, daha az kültürlü olmalı giyinirken koyu renkli kıyafetler giymeli karakter konusuna girmiyorum çünkü bu sadece ondan değil bütün insanlıktan beklediğim bir şey