1 yılBirkaç ay önce uzun soluklu, ciddi bir ilişkim oldu. İlk başlarda her şey çok güzeldi, hayallerimiz ortaktı. Hatta evlilik planlarımız bile mütevazıydı; işlerimiz tam oturana kadar kına ve nikah düşünüyorduk, sonra beraber ev alacaktık. "Seninle kirada da otururum," diyordu.
Ancak zamanla bir şeyler değişmeye başladı. İşler ciddileştikçe, sanki bambaşka birine dönüştü. Önce düğün istedi, sonra lüks bir semtte ev, pahalı mobilyalar... Balayı için yurt dışı hayalleri kuruyordu. Açıkçası, tüm bu isteklerin yaklaşık 4 milyon TL'lik bir maliyeti vardı. Tedirgin olsam da, daha çok çalışarak bu yükün altından kalkabileceğimi düşünüyordum, kredi kullanmak istemiyordum.
Ailemle tanıştırmak istiyordum, fakat sürekli bir bahane bulup erteledi. Çevresinde samimi erkek arkadaşları vardı ve onlarla arasına mesafe koymasını rica ettiğimde de çeşitli bahaneler üretti. Sonunda bir tartışmamızın ardından ilişkiyi sonlandırdım. Şimdi ara sıra arayıp sohbet etmek istiyor ama ben mesafeli davranıyorum.
Şimdi o evlilik hayalleri için ayırdığım parayla kendi işimi kurdum ve şu an keyfim gayet yerinde.
Şimdi gelelim başlığa... "Erkekler nedense eğlenmek istiyorlar, iş ciddiye binince kaçıyorlar. Sorumluluk almak onlar için zor mu?"
Benim yaşadığım bu olayda, kaçan taraf ben olmadım. Aksine, ilişkinin ciddiyetinden ve getirdiği sorumluluklardan çekinmeyen bendim. Belki de bazı insanlar, ilişki ilerleyip sorumluluk gerektirmeye başlayınca kendi ayaklarının üzerinde durmaktan, fedakarlık yapmaktan kaçınıyorlar. Benim eski ilişkimde gördüğüm, karşı tarafın sorumluluk almaktan ziyade, hazır ve lüks bir hayata sahip olma isteğiydi.
Herkes farklıdır elbet. Belki bazı erkekler gerçekten sorumluluktan korkuyordur, ama bence bu durumun cinsiyetle pek alakası yok. Önemli olan, iki insanın da aynı hayallere, aynı değerlere sahip olması ve birbirleri için fedakarlık yapmaya istekli olması...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Tek taraflı düşün bir erkek olduğunu. Düğünü derneği evi arabası maddiyatı sana ait olduğunu ve kız tarafının sürekli baskı yaptığını düşün. Sizin daha döner yiyecek paranız yok et yiyemiyorsunuz bide erkeklerden ciddi ilişki bekliyorsunuz. Bundan 10 sene sonra göreceksiniz evlilik diye bir şey kalmayacak. Kızlarda zaten çalışarak kazandığı parayı gidip tatil beldeleriyle kız arkadaşlarıyla yiyorlar ne birikim var ne hedef. Erkeklerde aynı şekil yapacak artık erkeklere talimat veriyorum yiyin için gezin dolaşın bekarlığınızı yaşayın gidipte 800 bin TL düğüne harcamayın.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEvlenmeden önce başka evlendikten sonra başkalaşan ve değişen kadınlara ne yapacağız :) genç erkekler genelde yaşları doğal olarak genç olduğu için eğlenmek gezmek tozmak isterler. içlerinden çok nadir olanları Evlenmeyi düşünür. Ama 30-35'ten sonra evlilik düşünen erkekler daha çok olur :)
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayatındaki kadın, kafasındaki "evlenilecek kadın" profiline uymadığı için.. onu evliliğe değer görmediği için..
O yüzden hayatınızdaki erkek ilişkiniz belli bir seviyeyi geçmesine rağmen evlilik konusunu açmıyorsa, açtırmıyorsa, geçiştiriyorsa tekmeyi koyun.
Çünkü evlilik düşünmüyor değil, sizinle evlilik düşünmüyor.. o evlilikten kaçan erkek aradığı kadını bulunca takla atar evlenebilmek için.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kabul edelim, ilişkilerde bazı erkeklerin sorumluluktan kaçması artık neredeyse “klasik” bir hikâye oldu, resmen kültürümüze işlemiş bir mesele! 🙄 Ama bu tamamen erkeklere özel bir şey değil, bazen kadınlar da ciddi bir ilişki istemediğinde uzaklaşabiliyor. Sorumluluk gerçekten korkutucu geliyor olabilir. Kafa net değilse ya da özgürlüğünden vazgeçmek istemiyorsa, iş ciddileşince ayakları geri geri gidiyor. Açık iletişim şart, herkes ne istediğinden emin olursa biri kaçmaz, diğeri de boşa umutlanmaz. Yani, toplumsal baskıları bir kenara bırakıp, ne istediğini dürüstçe konuşan her iki taraf da çok daha mutlu olur! 👀✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
1 yılEvet; bazı erkekler için gerçekten sorumluluk almak zor. Eğlenmek, hafif yaşamak, bağlanmadan zaman geçirmek onlara daha kolay geliyor çünkü o tarafta risk yok. Birini gerçekten sevmek, emek vermek, geleceği düşünmek demek… Ve bu da olgunluk, cesaret, kararlılık gerektiriyor. İş ciddiye binince kaçanlar aslında bir ilişkiye değil, sorumluluğa hazır değiller. Çünkü bir kadının hayatına dahil olmak; sadece yanında durmak değil, onunla birlikte yürümeyi seçmektir. Ve ne yazık ki herkes bu yürüyüşe çıkabilecek ayakkabıyı giymeye hazır değil.
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBiz kaidnalr calissak bile evin ohtiyaclarini dugunu gelinligi sozu nsoani vb her seyi erkege yıkıyoruz maddi manevi yuku o erkektir diye ona bindiriyo4uz kendimiz prenses gibi yasarken adamin yaninda olmuyoruz yemeğini temizligini yapmayla 2 cilveyle ilgiyle ona yettigimizi saniyoruz en ufak seyde trip atip uzerine yuk bindiriyoruz erkekler biz kadinlar gibi boyle seylere gelemiyorlar yapilari oyls degil bir kere ve adama hayati zindan etmenin yaninda ailelerin anlasip anlasmamasi gibi durumlae da ortaya çıkıyor gunumuzde geliri iyi olan coo insan yok askeri ucretle gecinen bur adamdan doktor gibi para harcamasini bekliyoruz adam ben nasil yuva kuracagim diye maddi manevi yukleri bindiriyoruz bu yuzden adamlae evlenmek istemiyor
218 Yorumla- 1 yıl
Hemcinslerin şimdi linçleyecekler seni bu kadarda açık yazılmaz ki?
Cevap sahibi1 yılTek hemcinslerim degil ki ben bunlari soyleyince beni kadin dusmani olan kadin ilan eden erkekler de epey var erkekleri koruyorum aslinda erkekleri sadece degil haksizliga ugrayan herkesi koriyorum bozuk insanlarin hep karsisindayim toplumun farkindayim ama bazi insanlarin gerçeklerin yuzune vurulmasj zoruna gidiyor
Cevap sahibi1 yılBak bizim millette ne var biliyor musun
Cevap sahibi1 yılBir sey yanlissa ve o seyi yapmissan ve herkes onu yapmissa o sey dogrudur derler normaldir derler cunku pismanligin acısıni kaldiramazlae ve careyi normallestirmekte bulurlar
Soran1 yılKendi kendine triplere girmişsin. Erkekleri koruyorum felan. Erkeklerin korunmaya ihtiyacı mı var sence. Kadınlar boşanmak istedi diye öldürülüyor hayattan koparılıyor. Erkekleri koruyormuş. İki temizlik yemek yaptık diye erkeklere yetebildiğimizi düşünüyoruz demen ne kadar gerçekten kopuk olduğunu gösteriyor. Ev işinin ve artı çocuklarla ilgilenmenin ne kadar zor olduğunu yapan bilir. Haksızlığa uğrayan herkesi koruyormuş burdan yazı yazarak mı😅Gelip sorumun altına yorum yazma git kendin soru aç ordan etkileşim kur kendine hak veren erkeklerle ordan mutlu ol.
Soran1 yıl@uslanmazboğa git sen ilk önce fake fotoğrafını kaldır. Başka yerden aldığın çok belli birdahakine daha dikkatli ol.
- 1 yıl
Hahaha gizliden cevap yazıp ismini kullanıyorsun benim profil fotoğrafı mı canını sıktı. Uğurlar olsun umrumda değilsin. Gerçek fotoğrafımı sadece hakeden görür.
Cevap sahibi1 yıl@Uslanmazboğa Sorani ciddiye alma bak ben nasil umursamiyorum cunku boyleleri yanlis zoruna gittigi zaman doğru sanip dhaa da yanlisa batan insanlar ve mukkemel ozguvenleri var hepsi mükemmeller asla gercegi kaldiramiyorlar ve etraflarin saldiriyrilsr biri gercegi ortaya çıkardı mi dusman kesiliyorlar bunlari o yuzden ciddiye alma
Cevap sahibi1 yılSaygisini bozan dogruyu söyleyene saldiran insanlar buradan ne zaman gidecej merak ediyorum ah KS neden boylelerine soru sorma fırsatı veriyorsun iste bu yuzren toplum bozuluyor
- 1 yıl
Evet insanlar gerçekleri duymaya tahammül edemiyor şu ortamda. Çünkü gerçeği duymak acı geliyor. Doğru olmak , doğru yaşamak en zor iş. O nedenle herkes kolaya kaçıyor yanlışta olsa ne kabul görmüşse toplumda bende linçlenirim korkusuyla sesini çıkaramıyorlar.
Soran1 yılYaa siz benim açtığım sorunun altında birbirinizimi haklı görüyorsunuz. Kız git kendi soru açta yazan bu kadar olur mu bilmiyorum. Bak sayemde birbirinizide buldunuz inş ömür boyu ayrılmassınızda. Size denk gelip milletin hayatı mahvolmaz. Teşekkürü sonra alırım artık hadi ömür boyu birbirinizin olmanız dileğiyle
Soran1 yılSıranı ciddiye almıyorum diyor kıııız sorumun altında dolabıp ne duruyon o zaman 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Soran1 yılKız bak iki cilve yetmiyor demekki erkeğinin ayaklarına su da götür belki o zaman erkeğine yetersin
Soran1 yılBirde yazı yazmayı öğren en yakın zamanda
Soran1 yılCiddiye almamak değil seninki bana cevabın YOK.
- 1 yıl
Tarafsızca görüşümü yazdım kızlar sağlıcakla kalın tartışmayın 👋👋
Cevap sahibi1 yıl@Uslanmazboğa Ben tartismoyorum zaten böyle saygısızlarla tartisilmaz ciddiye dahi almiyorum cunku boyleleri dogru olan gucune gittigi icin yanlisin dogru olduguna inanmis insanlar yanlışa dohru diyen biriyke tartışılır mi hic sen 100 gun anlatsan o anlamaz haka yanlisi savunur ustune sinirini tepene cikartir cunku bunlara gore karşındaki susunca sen tartismayi kazanmış oluyorsun yabda sen daha fazla kiric ifade kullandiginda hakli oliyorsun ya bunlar bu kafadan cikamadigi icin tartismaya gerek yok kendisi kendi kendine kudursun dursun laf atsin kendini hakli sansin zaten laf sokmaya calismak gibi davranislar anca buna yakisir😏
Soran1 yılSen benim yazdıklarıma cevap yazamasın zaten erkekleri yüceltmeye devam et. Başkalarınada sığınma
- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
1 yılBu kadınların da kendilerini birine kakalamayı sorumluluk olarak yedirmesi yok mu... 😂 Kendileri baba evinden kaçıp rahat yaşamak koca parası yemek için fıldır fıldır koca arama derdindeler. Ne yemek yapmayı biliyorlar ne ev geçindirmeyi biliyorlar ne çalışıp ev ekonomisine katkı sağlamak istiyorlar işleri güçleri gezsinler tozsunlar para harcasınlar ilgileri hediyeleri eksik olmasın ama sorumluluktan kaçan erkek vay be.
31 Yorumla
Soran1 yılKakalamak felan çok çirkin. her şey gönlünce olsun. başka hiçbir şey söylemiyorum
1 yılAmacı ciddi olan erkekleri çok banal buluyorsunuz bence. Eğlenmek isteyenler sizi kandırmak için her türlü taklayı atıyorlar. Sizde tamam bu o erkek diyorsunuz. Sonra bir bakıyorsunuz FOSS :)
215 Yorumla
Soran1 yılBanal?
- 1 yıl
Banal = SIKICI
- 1 yıl
Ay doğru olabilir bu hem eğlenceli hem ciddi düşünen arıyorum oylesini bulacağım diye oevlatalri ile mücadele vakfı oldum ahahahsha
- 1 yıl
@hicbilemiyorumaltan AHAHAHAHAA... Operasyon çocukları :)
- 1 yıl
operasyon çocukları ile mücadele ediyorum cokzor hayat ahayagysgxysyx
- 1 yıl
@hicbilemiyorumaltan Onlara karşı en iyi çözüm şu;
BASKIN BASANINDIR :) - 1 yıl
@hicbilemiyorumaltan Üzüldüm sana. Ne kadar kötü bir hayat yaşıyorsun sen öyle xdxdxd
- 1 yıl
Tekmeyi baş geç yapmaktan yorulduk bir yerde durulacak liman bulamamak cok zor :')
- 1 yıl
@hicbilemiyorumaltan Bazen sen seçeceksin aradığını. Karpuzu seçerken nasıl vuruyorsun sağına, nasıl verdiği sese bakıp alıyorsan, erkeği de öyle seçeceksin sdsdsds
- 1 yıl
Bir sağa bir sola bir ortaya vuruyorum hepsi de çürük ahahahwysggws
- 1 yıl
@hicbilemiyorumaltan bir gün öyle iyisini bulursun ki, beyaz peynirle yemeye doyamazsın onu. Ama mesele bulmak sdfsdfsdf
- 1 yıl
Allahim çıksın artık da orasına burasına değil de nikah basayım direkt agahzgasggayx neredesin aslan parçası diyorum ahahahah her şey gönlümüzce olsun
- 1 yıl
@hicbilemiyorumaltan Vay beee. Kaldı mı senin gibi bir kadın. sdfsdfdf
- 1 yıl
Ben sınırlı sayıda özel biriyim ahahsha
- 1 yıl
Vay vay vay :d
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
1 yılerkek sorumluluk değil seni alıyor. yani sana bakacak.. sen çalışmam desen sana bakacak.. sorumluluk kelimesinden daha ağır bişey bu. sana bakmakla mükellef.. düşünsene kocan sana ömür boyu bakmakla mükellef. boşansa nafaka. Aklı başında bi erkek evlenmemesi gerektiğini bilir. Aşkın gözü kördür. o kadar çok aşık olacak ki evlenecek.
210 Yorumla
Soran1 yılşu an okuduğum için çalışmıyorum ama evlendiğimde çalışır bir halde olucam sevdiğim insan yanımda olsun yeterki
- 1 yıl
konu bu kadarla kalmıyor. erkeğe yüklenen o kadar çok yük var ki. Erkek olarak bu karımın değil benim yapmam gereken iş diyerek inan saçını süpürge ettiğini bile anlamazsın. Bak evli onlarca erkeğe bak ülkemiz koşullarında erkenden çöküyorlar. ama kadınlar evlenince daha bi mutlu oluyorlar. çünkü Ailesine karşıda sorumluluk ve yapması gereken şeyler var. erkeğe hem nazik kibar ol hemde her boku sen yap deniliyor. arkadaşım var evlilik sürecinde bana tek tavsiyesi istediğin kadar aşık ol ama asla evlenme. çünkü eşini sevse bile eskisi gibi romantizmi kalmadığını eski özeni birbirlerine gösteremediklerini söylüyorlar. Bu ülkede nefes almak bile zorken evlenmek extra zor. ben kızı da tanıyorum her aşamasında yanında ama ikisine de bakıyorum gerçekten evlilik süreci bile yıpratmış bu çifti. daha yolun başı böyleyse gerisini sen düşün.
Soran1 yılBenim gördüğüm erkeğin bir işe gitmesi. Çalış işinde yüksel me güzel kıyafetini yıkayan var yemeğini yapan var daha ne istiyorsun
- 1 yıl
iki taraf çalışınca ev işleri ortak olur. Amma evi alması beklenen kişi erkek.. sen hiç evlenmeden evin kredisini çalışarak ödeyen nişanlı kız gördün mü? ama nişanlılık sürecinde onu isterim bunu isterim diyen kızın ailesini çok gördüm. en iyi ihtimalle damadın yapmadığı bişeyi başına kakma durumu. Nişan atan atana son dönemlerde.
Erkek olsun kadın olsun evlilik süreci gerçekten zor. İşin ekonomik boyutu ayrı zorluyor, Ailelerin yönetimi ayrı.
Soran1 yılHep erkek tarafından bakıyorsun evlenmek için kız hiçbir şey almıyor sanki
- 1 yıl
kızın yanında hiç bişey getirmemesi kabul edilir. Ama erkeğin evi olacak arabası olacak.. liste uzayıp gidiyor.. hem erkek her şeyi getirir ama kız tarafı bu devirde bakire bile çıkmıyor. kaç yaşıma geldim hep bakire olmayan kızlar karşıma çıktı. hemde beni kandırmaya çalıştılar.. o yüzden bekarım ben. çünkü bende bakireyim. öyle birini istememe bile hak gözüyle bakmıyorlar. bu da mesela işin bambaşka boyutu. o yüzden kimseye güvenmiyorum artık.
Soran1 yılSenin çevren kötü demekki. Ben bir sürü teniz kuz tanıyorum
- 1 yıl
biriyle tanıştır o zaman.
Soran1 yılYaşın büyük ama benim çevre 22 21
- 1 yıl
işte erkek ekonomik olarak ancak bu yaşa gelince olgunlaşıyor ve evliliğe hazır oluyor. ama kendi yaşıtları çoktan evlenmiş yahut evlenilmeyecek malum kızlardan olmuş oluyor.. genç biri de bakarsa yüzümüze ancak öyle evlenebiliriz. başka türlü bekar kalacağım. Ama bu yalnızlıktan zevkte almaya başladım. En azından kimsenin gönlünü hoş etmek gibi bi derdim yok.
1 yılBence sorumluluk almak herkes için zor, sadece erkekler değil. Eğlenmek kaçış gibi geliyor bazen çünkü iş ciddiye binince baskı artıyor, hata yapma korkusu da devreye giriyor. Ama bu durum cinsiyetten çok, kişinin içinde bulunduğu ruh haline ve yaşadığı deneyimlere bağlı.”
20 Yorumla
1 yılBir sürü faktör olabilir.
1- Evlenecek kadar sevmiyordur
2- Hadi seviyordur ama işini oturtamamıştır. Yeterli geliri yoktur.
3-O olgunlukta olmayabilir, yaşı küçük olabilir. Bazıları sadece güzel vakit geçirmek için gezer tozar.
4- Hadi parası var, işini oturtmuş, yeterli olgunlukta, seni de seviyor diyelim; bağlanma problemi olabilir veya evliliği gerekli görmüyor olabilir. Gelecek hedeflerinizde ikinizin de evlilik yoksa o iş olmuyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
1 yılişi gücü gezmek tozmak, alışveriş yapmak, sosyal medya düşkünü, yazanı çizeni çok olan kızlar sevgililik için normal. ama evlilik olunca o kıza evde nası olur, yemekti temizlikti, örf adet, edep veya anne nasıl olur gözüyle bakılıyor. erkek kafası biraz bu şekil çalışır.
45 Yorumla
Soran1 yılO zaman o kızlarla sevgili olmıcaksınız.
- 1 yıl
Pazardaki mal değilsin sonuç olarak. Sende seçebilirsin istediğini alabilirsin. Ona göre birini hayatina alırsın.
- 1 yıl
Yanlis seçimlerinin sorumlusu, hayatına aldığın kişinin evlenmek istememesi geneli kapsamayabilir. Biriyle olurken adamla olursun. ya da olmazsin. Bu sayede tribe girmezsin
Soran1 yılHayatıma aldığım kişi değil genel olarak söyledim.
- 1 yıl
Amann geneli boş ver canım. Seçici olmak her zaman iyidir. Beni kriterim bu dersin, uyanı hayatına alirsin. Ama haklisin genel olarak durumlar vahim😏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılEvlenen evleniyo. Sorumluluk en çok kadınlar da oluyor. Çünkü
Evlilikte erkek için değişen bişey olmuyor. Yine iş yine ev. Kadın daysa.
İş, ev temizliği, yemek, çocuk bakmak... Neler neler... Erkek işe gider , eve gelir, okadar. Kadının sorumluluğu daha fazla bence. Erkek kaçamak yapıp aldatıyor. Kadın aldatsa cinayet. Adalet yok. Kadın olmak zor. Evlenmeyin kadınlar
00 Yorumla Bu genel bir yorum. Ciddi düşünen erkekler ve kadınlar farklı sebeplerden dolayı bir araya gelemiyor. E hovardada değiliz. Yaşta 40 a geldi. Yani Türkiye’de erkekten beklenenler ve kadınların saçma sapan insanlara gitmesi erkekleri yalnız yaşamaya itti. Suçu sadece bizde bulmayın.
00 Yorumla
1 yılEvlilik zor ya bir kadın olarak bile sorumluluk almak bu kadar zorken erkeklerin sorumlulukları daha fazla Allah yardımcıları olsun biz evde ev işleri çocuk yemek bunlara ağır diyoruz erkeklerin sorumlulukları daha çok ve daha ağır rabbim kolayliklar nasip etsin
57 Yorumla- 1 yıl
Tebrik ederim seni aklı başında bir yorum
- 1 yıl
kanka herkese zor yani zor olduğu için kaçan sevmiyordur net. Her sey göze alınabilir bu hayatta. Her zorluk da üstesinden gelinir. Kaçmaya gerek yok eninde sonunda olacaktan sshshdus
Soran1 yılSanki taş devrindeyiz geyik avlayıp getirecek. Yapmak isteyen çook güzel yapıyor
- 1 yıl
Yok ya bazıları yapamıyor öyle demeyin herkesin bir kapasitesi var
- 1 yıl
@hicbilemiyorumaltan O kadar sahtekarsın ki kaçan sevmiyordur net diyip zengin koca arayışı içinde olan sen değil misin 😄
- 1 yıl
Bunu bana mı soylediniz anlamadm
- 1 yıl
@YasinTR kanka ne diyorsun hiçbi zaman bu amacta olmadım.
Gizli Üye(25-29)1 yılBence bu cinsiyetle alakalı değil, tam tersi ben de işler ciddiye binince gerilen ve kaçmak isteyen tarafım 😂
22 Yorumla
Soran1 yılGenelde erkekler kaçıyor ama
Cevap sahibi1 yılboş ver ya kaçanı sen de umursama defolsun gitsin elbet ciddi niyetli birisi de çıkar karşına
Gizli Üye(18-24)1 yılErkeklere genelleme,
Simdi bana diyicenki "sizde kizlari genelliyorsunuz"
bende mesela burada sana genelleme yapmayayim diye tirnak isareti icinde olan cumleyi bana deme.
Sonuc olarak şu: senin buldugun erkekler oyle , yoksa eglenmek yerine evlenmek isteyen erkek yokmudur sence?
010 Yorumla
Soran1 yılVardır çoğunluktan bahsettim.
Cevap sahibi1 yılAnladim. Sen eglenilecek bir imaj veriyormusun onada dikkat et
Soran1 yılYok beni o tarafa çekmeye çalışıyor baktı olmuyor beni suçlayıp gidiyor
Cevap sahibi1 yılKajsjs yolundan donme. Dogru yoldasin. Oylelerine iyi kapak yapiyorsun. Umarim adam gibi adama denk gelirsin.
Soran1 yılAmiiiiin 🤍🤍🤍
Cevap sahibi1 yılSeni suclamasi zaten manipulasyon onu anliyorsun degilmi. Hep boyle art niyetlete karsi gozu acik ol. İnsallah harbi adam gibi adamlara zengin yakısınlı adam adam adammm gibi adamlara denk gelirsin aminnn
Cevap sahibi1 yılYa sen farkindaligini artirmis bir kizsin bu cok iyi masallah sana. Hazza kaptirmiyorsun kendini.
Soran1 yılArtık anlıyorum ilkinde anlamamıştım. Askerliğe gidicem diye benden ayrıldı ama sonradan aradığını bulamadığı için ayrıldığını anladım.
Cevap sahibi1 yılNikah falan kiyalim deseydin helalinden yapalim deseydin
Soran1 yılDaha neler
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yılSorumluluk almaktan korkan erkekler genelde iş ciddiye giderken kaçmak için bahaneler arar. Seninle niyetinin ciddi olmadığını düşünüyorsan ondan önce sen yol ver ona.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSorumluluk herkes için zor ama erkekler sorumluluk olmadan da ayıran kızlar çok olduğu için zaten gerek görmez. Düşün evli adam her şey yolunda hayatında karısı çocuğu mutlu evliliği var o bile birini istiyor bunlar böyle mahluklar. Ne bekliyorsun bunlardan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınların çoğu evlenmek istemiyor. İstese de evlenmek istediği canlı erkek değil. Üstün de yazı ve resimler olan kağıt parçasıyla evlenmek istiyorlar... Haliyle bu şekilde arıyanlar bulamıyor. Bulsa da çileler çekip boşanıyor. Geçimsiz ve sorumsuz davranıp bir ilişkinin sürmesi bekleniyor. Bunu şu şartlar da vericek erkek oranı az...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCiddiye binince bekaretinden emin olmadığım kişiyle birlikte olmam fifty fifty kaldı ki geçmişim tertemiz bile olsa karşı tarafın geçmişini bilemem senden önceki seni ilgilendirmez diyeceksin şimdi bana eminim ama iki kişinin arasındadır ilişki hayatındaki özel olan her şey
00 Yorumla
1 yılZor veya değil bu kişiden kişiye değişir iş ciddiye binince kaçan birisi sorumluluktan korktuğu anlamına gelmez belki de sorumluluk almak istemiyordur yani ciddi düşünmüyordur gelecek düşünmüyordur öyle insanlardan uzaklaşmak lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılBazı erkekler öyle ama bazı erkekler de evlenme taraftarı
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılAhahahaha sence sorumluluk almak kolay mı? 🤣 eğer kolay diyorsan sorumluluğun farkında değilsindir. Bence hemen sorumluluk alacak birini bulup evlen. Eğer eşin iyi biri çıkarsa mutlu kötü çıkarsa filozof olabilirsin 😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eskiden kadın yeri gelir kulubede yaşar yeri gelir kuru ekmek yer sesi çıkmazdı. Şimdi dayalı döşeli evler olacak, 1 gün kadın aç kalsa bana tekmeyi vurur korkusu filan uğraşamam.
02 Yorumla
Soran1 yılÖyle olmayan insanlarda var
- 1 yıl
İllaki var ben yok demiyorum ama günümüzde nerdeyse her şey maddiyat üzerine. Aşklar evlilikler dahil. Yoksa yeri geldimi en kral sofrada birlikte yemek yiyebileceğim veyahut yeri geldimi kuru ekmeği beraber kemirebileceğim birini bende isterim. Bu devirde zor ama ikinci gün erkek sen nasıl erkeksin lafları duymaya başlar üçüncü gün tekmeyi yer.
10 bilezik istersen kaçar anlayış önemki mınnacık şeye kaçarsa zaten onla olmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBaştan öyle ama sonra sonra ciddi olarak oturabilir
10 Yorumla
1 yılHayatım bazı konularda kuralların olmadan iş yürümez. Erkek ile Kadın arasındaki en büyük sorun hayır diyememe. Ya da benim kriterim bu bunu yapamam demek erkekler uğraşmak isteyen varlıklardır. Sen kendinden ödün verirsen karşı taraf yeni arayışa geçer sevgililik döneminde. :) bazılarının içinde vardır orası ayrı karaktersizlik gozlemleyip tekmeyi basarsın diye düşünüyorum o yüzden kadınlara hep derim aşkta olsa mantığın devrede olacak arkadaş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir kadını yanına almak, kalbine alıp taşımak ayrı şeyler. Hiç bir erkek yol yürümeyeceği bir kadına bağlanmak istemez. Gelip geçici hevesler ve arzuların esiri olunca, böyle oluyor.
00 Yorumla
1 yılEskiden sorumluluk alan erkekler eşlerinden saygı görür ve aile reisi olarak kabul edilirdi... şimdi bu kavramların içleri boşaltıldı erkek neden sorumluluk alsın?
00 Yorumla
1 yılBekar erkeklerin %75inin bırak sevgiliyi flörtü bile yok, senin eğlenip kaçıyor diye genellediğin kısım bir bardak süt için inek beslenir mi diyenler.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılSorumluluk almak hepimiz için sıkıntı ve hiç kimse sorumluluk almak istemez.
Hem mevcut ekonomik şartlarda erkekler olarak evlilikten soğuduk 👍 ciddi erkek bulamazsın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılO eskidendi artik ciddi erkekler cidfiyetsiz ise kadinlar
02 Yorumla
Soran1 yılBöyle söyleyenlerin çoğu 30 yaş üstü oluyor ama
- 1 yıl
Cunku zamanla bizde kadilari samimi saniyoruz ama bktan cikuyorlar fikrimiz degisiyor
Buradan tanıştığım eski sevgilimi annemle tanıştırmak istediğim zaman tanışmamak için 50 takla atmıştı :D (ilişki 3.5 yıl sürmüştü)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılEvlilik hayatinizda oynayabileceğiniz en büyük kumar. Bu kumarı kiminle.. ne kadar büyük para ile oynayacağız konusu kafa karıştırıyor olmalı.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
1 yılzor maalesef yemiyor gtleri prenseslerin. Afedersiniz dm.. lin da biz s... kelim prensesler.
04 Yorumla
Soran1 yıl😆😆😆 o olacak sonunda
- 1 yıl
@bayram511 me agladin kanka yaran var gocunmussun yorumumun altinda. Kuduruyor musun kudur köpke Jahshydhyfshdyd
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Eğlenilecek kızla evlenme düşüncemiz olmuyor. O sebeptendir.
04 Yorumla
Soran1 yılEğlenilcek birisi değilim. Ciddi olduğumu anlayınca firar ediyorlar. Öyle biri olsam 5 6 yıl birisiyle sevgili olurdum.
- 1 yıl
her şey için çok acele ediyorsun soru sahibi. Kimse sak diye evlenmez zaten en az 2 sene tanımak ister.
Soran1 yılAnlamakta sıkıntı mı çekiyorsunuz. Hayatıma alıyorum eğlenmek takılmak istiyor diyorum.
- 1 yıl
Kendin bakir misin yaprak
1 yılBugün senle ertesi gün bsi başkasıyla yasayacagni yasio nie evlensn ki çoğu bu kafada
02 Yorumla
Soran1 yılKanka benle ne yaşıyor pardon
- 1 yıl
Sana göre dcnm geneli böyle ondandr diyorum
Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı. Evlenmiceği gelecek görmediği birisidir yoksa kacmaz
02 Yorumla
Soran1 yılBilmeden konuşmasanız mı.
Soran1 yılBenim gibisini bulsun çeyrek takıcam düğününde
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılKadınlarında artık basitlikten kaçması lazım her istediğini verirsen kaçar zora gelmez
01 Yorumla
Soran1 yılAdamlara basit bir şeyi bile yaptıramuyordun. Çünkü hiç bir şey yapmadan onu kabul eden sessiz kızlar var
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılTakılmalık gören erkeklere gönül vermeye devam edersen büyük hayal kırıklığı yaşayacağına eminim
015 Yorumla
Soran1 yılTakılmalık derken anlında yazıyor mu
- 1 yıl
Alnında değil yüzünde yazıyor komple. İnsan okumayı öğrenmelisin.
Soran1 yılO işte ben çok kötüyüm
- 1 yıl
O zaman kimsenin takılmasına izin verme seni seven kişi katlanır temas etmeyerek
- 1 yıl
Tabi öyle birinin senin peşinde olması için geçmişinin temiz olması lazım ona dikkat etmek gerek
Soran1 yılFotorafında elinde tuttuğun şey ne
- 1 yıl
Boom pole
- 1 yıl
Boom Pole sopanın adı, Boom da ucundaki mikrofonun adı
Soran1 yılMikrofon tutacaği mikrofon felan galiba
- 1 yıl
O sopa uzuyor işte 5 metre kadar ucunda da shotgun dar açılı ses alan bir mikrofon (Dar açılı dediğim 50 metreye kadar ses alabilir o açıdan) var. Onu dizilerde oyuncunun ağzına yöneltip kamera kadrajına girmeden veya gölge düşürmeden uzaktan tutuyorsun ses almak için dizide/ filmde
- 1 yıl
Fotoğrafta da Uzak Şehir dizisindeydim işte orada ses biriminde görev alırken çekilmiştim
Soran1 yılBaşlarda izliyordum diziyi
- 1 yıl
İlk beş bölümünde vardım sonra ekipten ayrıldım.
Soran1 yılŞehir şehir gezmek zorunda mı kalıyorsun
- 1 yıl
Hayır, sana kalmış o. Sektörden ayrıldım zaten askerliği aradan çıkarmak istiyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılSadece eglenmek amacli takilalim diyosun yine kaciyolar 🤣🤣🤣 cok dengesizler
10 Yorumla
1 yılMaalesef çoğu öyle olsa da ciddi düşünenlerde var..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yooo sorumluluk alınır da günümüz tc kızlarına değmez. Doğrusunu yapıyorlar...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
1 yılZor değil sadece kadınlar hiç eğlenmeden işler hemen ciddiye binsin istiyorlar bunu biz istemiyoruz
10 Yorumla
1 yılGenelde öyledir ama doğru kişi okursa neden kaçılır ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Bu işin kadını erkeği yok. Karakter meselesi. Bunu göze alamayan kişiyi asla zorlamayın. Yol verin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl- Günümüzde sorumluluk yetisi çok azaldı evet
- Aynı zamanda sevgi olgusu da değişti… gerçek sevgi oluşsa zaten istese de istemese de ciddi düşünür kaçamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.
1 yılYani, sorumluluk almaktan kaçıyorlar
Bu herkes için geçerli değil tabi00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Zor değil aslında. Amma bu sorumluluk o partnere değer mi bunu kabullenemiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKızların da işine geliyor bu eğlence, yoksa neden takılsınlar, sonuçta g. zekalı değilsiniz, 2 muhabbette karşıdaki ne m. l anlıyorsunuz, bu da sizin seçiminiz?
00 YorumlaBende hep ciddi ilişki aradm bulamadm
Kadınlar da berkecan arıyor dürüst erkeği tercih etmiyor00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı.
1 yılEvlenilecek kız olarak görmüyor da olabilirler, sorumluluk aldıracak biri elbet çıkar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 614 cevap paylaştı. Bek öyle değilim aklı başında ciddi adımlar atmak istiyorum ama karşıma vıcık kızlar çıkıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Ben ciddi düşünüyorum ve benim gibileri de epey var
07 Yorumla- 1 yıl
Hiçte yok ilk başta bana ciddi düşünüyorum diye imalı konuşan flörtüm ilk fırsatta kaçtı
- 1 yıl
Erkekler olarak hepiniz kurnazsınız en saflarinizda bile bir şeytanlık oluyor nedense
- 1 yıl
Tebrik ederim..
Çünkü kadınlar hemen evlenmek istiyorlar. Sonrasında hayatını bk ediyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGenelde türko erkoları böyledir, eğlenmek için yanınıza yaklaşırlarsa kendinizi kullandırmayın olsun bitsin
02 Yorumla
Soran1 yılKullandırmıyoruz firar ediyorlar. Gitsinler çokta umrumuzda değil
Cevap sahibi1 yılBence de gitsinler bekar kalın yine de bunlarla ciddi ilişki düşünmeyin
Gizli Üye(45 üstü)1 yılEvlilik isteyen bayanlar nedense çapkın bağımsız eğlence merakı olan erkekleri isteyip onları hizaya ve aile hayatına sokmaya çalışıyor
04 Yorumla
Soran1 yılKısmen katılıyorum. Bende aksiyonu sevdiğim için bir tık benimle uyum sağlamasını istiyorum ama o insanlarda ciddi ilişki yapmak istemiyor.
Cevap sahibi1 yılÖyle birini bulsan bile belki belli bir süre iyi gidebilir ama yapısı gereği senden çok çabuk sıkılacaktır yaşadığı hayat tarzına çok ters senin istediklerin
Soran1 yılNeden sıkılır ki anlamadım
Cevap sahibi1 yılYaşadığı özgür hayatta istediği kişi ile istediği şekilde takılma imkanı var bağlanma derdi Yok
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Istegim cinsellik diyeyim elde etmek icin neden evleneyim.
00 Yorumla
1 yılEğlenilecek insanlarla evlenmek evlenilecek insanlarla eğlenmeye çalışıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTek bir insana bağlı olmak istemiyorlar. Birden fazla kızla olmak, sorun yaşamadan ondan ona geçmek istiyorlar. Tek bir insana bağlı kalırlarsa dışardaki kızlarla nasıl olacaklar.
00 Yorumla
1 yılSorumluluk karşılık alınmazsa biçbirşeyin değeri önemi yok.
00 Yorumla
1 yılTabiki de zor geliyor kclari yemiyor kadinlar da zaten kariyer diye evliligi tasvip etmiyor erkeklerin de işine geliyor ben evliyim kocam mesela bence evliligin en cok yine eglencesini seviyor 😂😂 cinsellik harici pek yanaşmiyor da
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin yaşındaki erkekler hazırcı. eğlenmeyi sever ciddiyeti sevmez. sende eğlenmeyi seversin ciddiyet aradığını düşünmüyorum.
00 Yorumla- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat