Tek sıkıntı karşı tarafından emin olamamakta olabiler :D

Tek sıkıntı karşı tarafından emin olamamakta olabiler :D
Onun mutluluğu benimkinden önde geldiğinde… Yanında huzurlu hissettiğimde, sanki dünya bir süreliğine susmuş gibi. Zor zamanlarında kaçmak yerine yanında kalmak istediğimde, ne hissediyorsa anlamaya çalıştığımda. Ve en çok da... geleceği düşünürken onun da içinde olduğu bir resim çizdiğimde. Sevgi, sadece kalp çarpıntısı değil; emek, sabır ve içinde kendimi kaybetmeden onunla bir bütün olabilmek. Gerçekten seviyorsam, hissederim. Bunu kelimeler değil, içimdeki sessizlik bile anlatır.
kendimi biliyorum seviyorsam gerçekten severim, karşıdan emin olunmuyor tutarsız sevdiğini söyleyip ertesi gün başkasına yürüyor sonra bir başkasına ondan sonra başka birine kimin eli kimin cebinde belli değil bu yüzden gerçekten sevildiğinden asla emin olamıyorsun😃
Bu aslında karşı tarafın sana gösterdiği ilgi, sevgi, bakışlar ve gülümsemesinden kolaylıkla anlaşılabilicek bir şeydir. Yani yanındayken bile sana olan bakışları herkese bakışından farklıdır.
Bilmiyorum bu konuda kalbim bazen feyk atıyor 😂
Aşko! Birini gerçekten sevdiğini anlamak bazen baya karışık gelebilir, hele ki karşı taraftan net sinyaller alamıyorsan! 🥲 Eğer onu düşündüğünde içini bir heyecan basıyorsa, yanında rahat hissediyorsan, hayatının her anını onunla paylaşmak istiyorsan bence bingo, kalp alarmı çalmış olabilir! 💖 Emin olamamak çok normal bence, herkes aynı yoğunlukta hızlıca hissedemeyebilir. Zamana bırak, hislerin yolunu bulur! 😉 Sen ona gerçekten değer veriyorsan, o enerji de ister istemez geçer karşıya zaten, inan bana!
Cevap
9Cevap
Çaba gösterdiğinde anlarsın, senin için mücadele ettiğinde anlarsın, seninle kavga ettiğinde anlarsın, eğer ağlıyorsa senin için anlarsın..
Seninle bir hayali varsa anlarsın. Eğer hala anlamıyorsan canım..
Gerçekten sevince anlıyorsun kalbin bir değişik atıyor her gün geçtiğin yol anlam buluyor
Onu düşündükçe sırıtmaya başladıysam gerçekten seviyorumdur 😂
Gerçekten seversem onemserim
Onu düşünürsün hep, bir şeyler yaparken onunla birlikte yapmak istersin, mesela müzik dinlerken onunda dinlemesini kahve içerken onunla içmeyi.. O mutlu olunca mutlu hissedersin kendini, üzüldüğünde sende üzülürsün, yanında kendini rahat ve sıkıntılarını unutmuş hissedersin.
Çok özlersin yokluğunda bile sadık kalırsın gündüz aklında gece rüyalarında görürsün hep onu merak edersin ne kadar üzsede gene onu düşünür gene onu istersin hwrseyvoni hatırlatır en küçük sey bile kahve tiramisi onun mutluluğunu istersin ama başkası olsun istemezsin
Onunla iletişim halinde olmadığım zaman yinede onu düşünüyorsam, aklımdaysa ve oraya evini kurmuşsa seviyorumdur galiba başka açıklaması olamaz
https://www.youtube.com/watch?v=_kKV1t02uLQ Yak gardaşık yak bi kendine gel :D
Ya ahahah kendimdeyim kiii
Sen benim yerime yak ben kullanmıyorumm
anlatamiyorum ama icim bambaskaa oluyor. sirf o duygunun mutlulugundan 3 gun uyuyamayip kipkirmizi gozlerle dolasmistim
degmiyo ama carvel ahshahsh
olma bea boss ver ahshahshs
gecelere akmissin hemen hee ahshahs
64.media.tumblr.com/.../...jC9V51x0lazno2_540.gifv Tabi ne sandın sen bizi :D
erkek milleti ahshahsh
kizlar agliyo ahshahs
aglicaz 😭
aglama tamam tamam
Yemeden içmeden kesilip sürekli düşünüyorsam geçmiş olsun
Aynı semptomlar sende de mi oluyo sjsj
canım saçma hareketler yapıyorsam bi halt yediğimi anlarım
Canım yazmamıştım başka bir şey yazmıştım ama sanırım KS bunu kaldıramıyor
S@lak saçma dicektim😃
Bir gün birini gerçekten tüm kalbimle seversem bunun tarifini yapcm sana 😂
Aslında sevmeyecegin biridir kötü huyu çoktur ama iş sırf bu kötülükleri yüzünden bırakmaya gelince kalıyorsan aşktır budur benim için neden bulamazsın yani✨️
Gözlerimi her kapadığımda onu görüyorsam aklıma geldiğinde bile gülümsüyorsam... Yanındayken kalbimdeki de bekle de düşüyorsa onu gerçekten sevdiğimi anlarim... Dediğiniz gibi tek sıkıntı karşı tarafın duygularından emin olmak..
Onu sürekli düşünüyor olursa bir insan seviyor demektir onunla ağlar onunla gülerse seviyor demektir
Senle ben gibi
Gününü tamamen etkiliyor ise ya da kiyamayacak kadar dikkat ediyor isen kendinden önce içtenlikle onu düşünüyor isen aferin aşık olmuşsun derler
Kötü zamanda yanıdaysa, senin sırrını kimseye vermiyorsa, üzülmene izin vermiyorsa seviyordur.
İçtiğim kahveden, yediğim yemeğe, gezip gördüğüm sokaklara kadar her şeyi ona anlatmak istiyorsam geçmiş olsun
Sevdiğim insanların yanaklarını mıncırıyorum böyle anlayabilirim hsjsksksk
Bilmiyorum ama hislerim çok kuvvetli. Bu yüzden anında hissederim ve asla yanılmam
Sen neden sevmiyosun burada dikkat illaki çekiyorsunudr
Hangi anlamda
O uzulurse ben de üzülürüm o mutlu olsa ben de mutlu olurum hissediyorum
Evet iyiyim
Sen de
Uykuya dalarken ve uyandığımda ilk aklıma gelen oysa seviyorumdur
Canının yandığını hissettiğinde bin katını yaşamış gibi hissedersin
Nasıl anlarım?
Burada yazacaklarımdan dah öte hisselerim kelimelere sıgmaz ki benim sevgim
Onu her halinle kabul ettiginde, igrenc birseyinde bile igrenmediginde
Hiç kimseyi sevmedimm.
Her dk onu düşündüğümde