Sevdiğin adamın kucağına oturacaksın, yüzünü böyle avuçlarının arasına alıp her bir zerresini tek tek öpeceksin... Gözlerini, kirpiklerini, burnunu, yanaklarını, dudaklarının kenarlarını, sakallarını… Yaaa, masum bir bebek gibi seveceksin adamını. Sanki dünya durmuş gibi, zaman sadece ikinize aitmiş gibi... Parmaklarınla yüzünün hatlarını ezberleyeceksin, her dokunuşta biraz daha bağlanacaksın. O an, dışarda nee fırtına koparsa kopsun, sen onun gözlerinde sığınacak bir liman bulacaksın Kalbinin ritmini yanaklarında hissedeceksin. Ve sessizce, hiç söylemeden “iyi ki varsın” diyeceksin dokunuşlarınla. Çünkü bazı sevgiler, söze değil, sadece bir dokunuşa sığar…
Dokunmak benim için çok önemlidir , sadece yüze değil genel olarak yürürken de otuturkends sarılırken de dokunmak çok iyi hissettirir her iki lişiye de
Bela oluyorlar o kötü oluyor ayrılamıyorsun Çok da içten yaşamamak lazım bazı şeyleri belki de 😄 1.5 yıl geçmiştir hâlâ ulaşmaya çalışıyor her yerden engelledim. Ulaşma yöntemini ne sen sor ne ben söyleyim söylenecek bir şey değil