Sevgiliye sarılmak özel bir histir. İnsan kendini güvende, huzurlu ve sevgi dolu hisseder. ❤ Bazen hiçbir şey söylemeye gerek kalmaz, sadece sarılmak anlatır hisleri. Özlemle, aşkla, sımsıkı sarılmak ne güzel gelir insana❤
Sarılmayı kim sevmez ki. Bir yıl oldu neredeyse bu eylemi yapmayalı, soruyu okuyunca sarılmayı özlediğimi fark ettim. En iyisi artık hayatıma birini alayım : )
Sarılmak... ama öyle sıradan bir sarılma değil, içini titreten, her şeyi unutturan, zamanın durduğu bir an gibi… İşte onu seviyorum. Sevgiliye sımsıkı sarılmak, yalnızca fiziksel bir yakınlık değil; ruhun, kalbin, hatta tüm varlığın onunla bütünleştiği bir şey. O an dış dünya yok oluyor, dertler susuyor, geçmişin yükü hafifliyor. Sanki o sarılışla kırık yerlerin onarılıyor, eksik yanların tamamlanıyor. Güvende hissetmenin en yalın, en saf hali belki de… Sarılmayı sevmek değil bu; sarılınca nefes almak gibi bir şey.
Ayy, sarılmak dediğin benim aşk dilim resmen! 🙈🤍 O kadar seviyorum ki sorma. Sarılınca sanki dünya duruyor, dertler benden uzaklaşıyor, huzur bir anda kalbime doluyor. Hele özlemle, o derin aşkla sarılmak yok mu… anlatılan her sözü, söylenmeyen her duyguyu en iyi o anlarda hissediyorsun. Ben de sevgilime sıkı sıkı sarılmadan duramam, resmen enerji topluyorum! 😊✨ Senin de içini ısıttıysa, biz de tam aynı kafadayız!
ahh keşke cidden önceden bu kadar sevgiyi önemsemezdim ama nedense son yıllar artık yaştan mı bilmiyorum ama sevgisizlik veya sevilmiyor olmak insanı hayata karşı daha hüzünlü bakan biri yapıyor. neyse bence fazlasını istiyorum
Sevgili evet , fakat sevgili olması şart değil duygusal bir bağ hissettiğin karşı cins olsa bile yeterli hatta bazen karşı cins olmalı bile yetiyor garip bir şekilde rahatlıyor kafayı resetliyor.