Hayatımdaki kişi var ile yok arasında, bu durumda ilişkimi bitirmek daha sağlıklı değil mi?

Arkadaşlar lütfen yargılamadan dinleyin. ben ve sevgilim ikimizde 32 yaşlarında olgun insanlarız..6 aydır hayatımda olan biri ve biz ilk tanıştığımız da çok uzatmadan adını koymak istedik evlilik anlamında.. benimle buluştuğu günler dışında aklına doğru düzgün gelmiyorum ne arıyor ne adam akıllı bir mesaj atıyor.. bazen sitem ediyorum hiç mi merak etmiyorsun hiçmi sesimi duymak istemiyorsun diyorum oda çalışıyorum müsait olamıyorum diyor ama saat 5 ten sonra işleri bitiyor.. neyse hep ben adım atmasıni beklemiyor yazıyorum ama muhabbet bir türlü ilerlemiyor, o benden önce uyanıyor en azından bir günaydın mesajı atmasini bekliyorum onuda yapmıyor, bazen uyumaya yakın yazıyor iki kelime konuşmadan hadi yatalım diyor.. ne gelecek hayallerinden bahsediyor ne evlenirken neler yapacagimizdan.. kendimi çok eksik çok yalnız hissediyorum, insanın hayatında biri varken yokmuş gibi yalnız hissetmesi çok zoruma gidiyor.. bitirmek istiyorum ama artık yaşta ilerledi, bununla da olmasa başka biriyle yeniden tanışmak yeniden tanımaktan yoruldum ne olacak böyle bilmiyorum 😔
Hayatımdaki kişi var ile yok arasında, bu durumda ilişkimi bitirmek daha sağlıklı değil mi?