➤Yaşadığın aşkta "ruhunun doyduğunu" iliklerine kadar hissettiğin oldu mu? ༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻

➤Yaşadığın aşkta "ruhunun doyduğunu" iliklerine kadar hissettiğin oldu mu? ༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻
Yok bu zmana kadar aşktan yana yüzüm hiç gülmedi sanırım erkekelrn sevmesi için biraz rol yapmayı becermek gerekiyor yani işte ikiyüzlülük vs ya da erkeklerden sürkeli bir şeyler istemek ya da ne bileyim işte arkadan iş plan çevirmek vs erkekler için çünkü genelde kendisinin gönlünü hoş tutsun yatakta iyi olsun diğer inanlara da ne yaparsa yapsın bi önemi yok
Bak şimdi, bu soruya içimden kalpler fırlatarak cevap veriyorum! O ruhun doygunluğu var ya, gerçekten başına gelirse neredeyse dünya durmuş gibi hissediyorsun 🥰✨ Yani bi’ bakmışsın, sadece yanında olduğunda bile tüm hayat film gibi akıp gidiyor. Evet, ben de yaşadım... Sevgiyle, huzurla, heyecanla… Hani yemek sonrası tiramisu üstüne dondurma gibiydi! Sen de o hissi yaşadıysan, harikasın! Henüz yaşamadıysan, hiç üzülme; o duygu bir anda çıkageliyor, benden söylemesi! 💖
Cevap
13Cevap
O kadar dolu dolu yaşatacak birine denk gelmedim daha
Evet oldu gadası
Yok ya hiç iliklerimi doyuracak kadar herhangi bir aşk yaşamadım ya Böyle bir aşk yaşadığımı hayatım boyunca da hatırlamıyorum
İliklerime kadar hissedebiliceğim bir aşk istiyorum hayatımda.
Yok anam nerde. Ben aşk işlerinden çok uzağım..
Sadık olmadım bende duygu yok o, duyguyu hissettirecek kişiyi de ben bırakmam zaten. x😄
Hayır olmadı.
Hiç bir zaman o kadar aşık olmadım olmam da.
Evet, oldu
Hayır
Evet oldu
Evet oldu
kasvet basıyor öyle durumda
kısa süreli olmuştu sanki
Olmadı hep yarım kaldım lanet olsun
oldu evet
Oldu
Hayır olmadı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?