➤Uzak mesafe ilişkisini yürütebileceğine inanıyor musun? ༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻

➤Uzak mesafe ilişkisini yürütebileceğine inanıyor musun? ༺𝕱𝖆𝖓𝖙𝖆𝖘𝖙𝖎𝖈༻
Uzak mesafe ilişkisinin uzakta kaldığı zaman çok da yürüyebileceğini sanmıyorum yani internetten sosyal medyadan ya da görüntülü konuşarak nereye kadar bir ilişki yürüyebilir ki anca yüz yüze görüşmek birlikte vakit geçirmek mimiklerini hareketlerini fiziki durumunu görmek gerekir
Uzak mesafe ilişkisi şöyle olur. Örneğin tanışırsın internetten 1 ay birbirinizi tanımakla uğraşırsınız sonra 3 5 gün canlı görmek için erkek gelir. İş okeyse erkek ikinci sefere ailesiyle gelir kızı ister alır gider. Ben çorumdayım o İstanbul'da 4 5 sene sevgili olacağız konuları gibi şeyler hikayedir çünkü sanal bir karakter ile sohbet etmek neyse onla etmekte aynıdır asla iş ciddiyete binmez ve finalde her 2 tarafta reel sevgili bulur ayrılır.
Amanın, uzak mesafe aşkı! 💌 Bence yürütülür ama baya sağlam bir güven, deli gibi iletişim ve bol bol sürpriz şart tatlım! Mesela her gün minik bir mesaj hem seni hem onu mutlu eder. Ben o güveni kurduysam, hadi bakalım, aşkın gücüne inansın herkes derim! Zaten aşk engel tanımaz, değil mi? 🥰 Sen kalbini verdiysen, kilometreler sadece rakam olur. Yine de, o mesafeyi bazen kısaltmak lazım, özlem duvar gibi değil di mi?
Cevap
31Cevap
Hayır inanmıyorum. Sanalda tanışıp da uzak mesafe ilişkileri yalan üzerine kurulmuş oluyor. Tırt yani.
Bana göre değil yürütemem yalnız kalırım daha sağlıklı
Yakın ya da uzak fark etmiyor, şu sıralar ilişki yürütebileceğimi düşünmüyorum..
Kendim açısından evet ama karşı tarafa güvenmiyorum.
Daha önce denedim, 3 sene yürüttüm. Zor evet, yorucu. Tekrar yapabilir miyim bilmiyorum. Sevince yürütüyor insan. :))
Ben hayir boyle bisey istemiyorum elbette bazıları yürütebilir ama uzak maesafede güven önemli konular arasinda
Yürümez. Çünkü kadınlar her zaman elinin altında olan ve kolay ulaşabileceği erkeği tercih eder
Karşılıklı aynı oranda sevgi saygı varsa evet.. ama tek taraflı ise zor imkansız
Yürütülür, birdaha birinin sorusuna gizliden gidip hakaret etmeden önce iyi düşünmek lazım demi güzel kızım.
Uzaktaki ile ruhu yakındaki ile bedeni doyurunca olur
Sevdikten sonra aşılamayacak bir şey yok bana göre...
hiçbir erkeğe o kadar güvenmem. akılları başkasına kayar biz gibi değiller
Senin profil fotoğrafından belli oluyor sende güvenilmezsin
Hiçbir şekilde yürümüyor sonu ayrılık oluyor yapmayın demeyeceğim ama yaşayıp kendiniz görün hatta bu lafımı ss alıp hatırlayın
Hayır bikere oldu önceden şu an lafama silah dayasalar yine hayır
Yürütülür ama sonunda kavuşmak olmalı , çok uzun olursa ya aldatma ya da ayrılma olur bence
Ayakları yere basmayan ilişki diye tanimliyorum
Evet karşılıklı güven sağlandığı takdirde insan seviyorsa bir şekilde yürütüyor.
Şu zamanda yakın ilişki yürütülmüyor uzak ilişki bence olmaz
doğru kişiyle her şey olur, fakat yüz yüze görüsmek şart.
Yok ya olmaz zor yuruykr
Yorum yapmıyorum ben ne dersem basıma geliyor
Manyak manyak işler
Bi atina oldu. sıra blagoevgrad..
Saçmalıktan ötesi değil
Hayir hic bana göre değil
İnanmıyorum. Benlik değil
12 senedir bu konuda başarılıyım :D
anca hayal sexting falan başak bişey olmaz
İnanıyorum
Bende o sabır var
Tecrübem yok ama denenebilir bence.