Yeni bir şehirdeyim ve yeni birisiyle tanıştım buluştuk 4 gün falan takıldık Ben 18 o 24 falan beni görmek için 10 dk da olsa yanıma gelirdi görsem yeter derdi yalnız bırakmamak için yanımdan ayrılmazdı bir akşam parkta otururken sevgilisinin olduğunu söyledi ciddi düşünüyor musun dedim evet dedi
ondan önceye kadar madem güzel bir ilişki istiyorsun gitme kal demişti bana blyle imalarda bulunmuştu neyse ilgi göstermeler falan ama çocuk gibisin çok tatlı geliyorsun yanında olmak keyifli kendirimede soruyorum ben şu an neden buradayım diye ama bilmiyorum dedi yanağımdan öpmeler falan hep böyleyiz parktan ayrıldık sildim her yerden sabah günaydın yazmış bende seninle konuşup buluşamam her şey için teşekkür ederim yazdım sonra benden hoşlanmıyorsun bende senden bu neden bir sorun olsun falan yaptı sabah yine parkta buluştuk 5 dk görmek için konuştuk sonra kızla birlikte kalmak için ev buldum falan yaptı benim cinlerim yine tepemde bende Oo güzel ayaklarına girdim konuştuk falan bu kadar anlayışlı mısın dedi evet dedim olması gereken bu sonra bu son buluşmamız galiba dedi evet dedim sarıldık teşekkür ettim falan bitti numaramı silmemiş ama sanırım hoşlandım ondan ve bana hep yüzüme bak neden göz teması kurmuyorsun falan diyordu
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer