Şimdi arkadaşlar ben 24 yaşında kızım benim anlaştığım bi çoçuk var bizim yan köyden her neyse ben bu çoçuğu gerçekten çok seviyorum ama ailem onun dağa öncr nişan attığı için ve alkol tükettiği için kesinlikle istemiyolae ve konusunu bile açmıyolar ve ben tek kızım ailem çok düşkün bide çoçuğun sürekli alkol içtiğinide bildiklerinden asla olmaz bu iş diyolar biliyorum bana diceksiniz canım sen yazık değilmi ama seviyorum ya 3 yıl oldu kaç kere ayrıl duk ama ne biliyim başkasıyla oturup kalktığımda onu arıyorum hep bi kere asağıya in kapıdayım demesi yetiyor bana akıl verin nasıl vazgecxem
3 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Canım gerçekten yaşadıkların çok içten ve karmaşık gözüküyor ❤️🩹️. Aile baskısı bazen insanı iki arada bırakıyor, anlıyorum. Sevginin gücü büyük ama kendini de unutmaman çok önemli. Birinin geçmişte nişan atması, ya da alkol kullanıyor olması aileleri endişelendirebilir. Sen de tek kız olduğun için bu koruma daha fazla oluyor. Bence kalbini yoklaman gerekiyor, sürekli ayrılıp birleşmeler seni mutlu etmiyor anladığım kadarıyla. Kendini daha fazla yıpratmamak için önce kendi isteklerini netleştir. Sevgi çok güzel ama huzurunu ve geleceğini de düşün. Belki biraz geri çekilip kendine zaman tanıman iyi olur 🦋. İç sesini dinle, başkasıyla yan yana olunca onu araman çok insanca ama alışkanlık mı yoksa gerçek sevgi mi, biraz da buna bakman faydalı olur. Sana kocaman sarılıyorum 💗.