Nolur biri yardım etsin?

4 aylık bir ilişkim vardı birbirimizi cidden çok seviyorduk ama ilişkide aramıza ikimizin de yakın arkadaşı olan bir kız girdi ben onu ve bi çok kişiyi bana ve ilişkime zarar veriyor diye ayrıca bana bu ilişki yaşadığım insandan daha az değer veriyorlar diye hayatımdan çıkardım ama o çocuk bunu yapamamıştı bende değersiz hissedip ayrıldım sonra karşıma başka bir çocuk çıktı aşırı kısa sürede bende bu yeni arkadaşımla ilişkimi konuşuyordum onu sevdiğimi özlediğimi ve sorunlarımız olduğunu söylüyordum ama bu yeni arkadaşımın benden hoşlandığını bilmiyordum… neyse aradan 2 buçuk hafta geçti yeni arkadaşımla kafamı dağıtıyorum falan ama çocuk da benim için her şeyi yapıcak durumda baya seviyor ve değerli hissettiriyordu bende eski ilişkimi geride bıraktığımı düşündüm sanırım bilmiyorum o an ne düşündüğümü ama o çocuğa şans verdim ama eski sevgilim de hep yazıyor konuşmak istiyor o kızı hayatından çıkardığını eski hataları yapmıycağını söylüyor kafam çok karışıktı o yüzden bi hata yaptım değerli hissetmek istedim arkadaşını ilişkimizi bozmak istemesine rağmen bana tercih etmesini kaldıramadım ama 2 haftadır da o kızla konuşmuyorlar biliyorum o çocuğa da umut verdim aynı okuldayız bide eski sevgilimle barışmak da istiyorum bi yandan ikisiyle de olmak istemiyorum çünkü bu sefer o çocuğa haksızlık yapıyor gibi hissediyorum eski sevgilim bunu duysa hala barışmak ister mi onu da bilmiyorum

Nolur biri yardım etsin?