..
'En kötüsü de, sahip olamadığın şeylere ait olmandır..'

..
'En kötüsü de, sahip olamadığın şeylere ait olmandır..'

Aşk bambaşka bir şey ‘seni unutmadım hep hatrımdaydın’ demek direk aşk olarak adlandırılamaz
Hafıza da iyi ya da kötü hâtıralarla kalmak ve ne olursa olsun onu hafızadan silememek düzenli takip etmek belki saplantı olarak isimlendirilebilir
Aşk dememiz için yanına bir çok duyguyu, hissi de eklememiz lâzım evet hepsi varsa (bilinenlerin) Adına aşk diyebilirsiniz 💁♀️🌸
"Gerçek" şeylerin etrafınızda gitgide azaldığı bir dönemde gülüşüyle, kusurları ve güzellikleriyle samimi ve gerçek olmuş olan sınırlı "şey"den biri olduğunu her seferinde daha da net fark etmenizdir. Ayrıca işin içinde bir de kendi canım ötürü bitmiş olduğu gibi bir durum varsaa, tebrikler, artık kapı gibi bir "unutamayacağınız kişi"ye sahipsiniz. Kısaca değişebilen bir şeydir, 2 seçenekte olabilir
Aşk zaten başlı başına bir saplantıdır, burada önemli olan dozdur..
Mersi..
Eğer birini unutamamak saplantıysa eskiden bazı insanlar 1 kişiyi severmiş ondan başkasını da sevmezmiş, unutamazmış. Eğer saplantı dersem onların sevgisine de haksızlık etmiş olurum. Aşktır diyorum.
O kadar derin, o kadar içten bir yere dokunmuşsun ki, tam Kalbimin Orta Yerine Gelsin dedirtiyor resmen! 😍 Birini unutamamak; duygularına ve yaşanmışlıklara çok bağlıysan, aşkın izleri uzun süre gitmiyorsa bazen saplantıya da dönüşebiliyor. Ama kalbinin temiz samimiyetiyle, "Ben sevdim, oldu" diyorsan o hâlâ aşkın dansı! 🎶 Bazen hem aşk, hem saplantı arasında ince bir çizgi var, sınırı kalbinin ritmiyle sen belirlersin. Romantik ruhunu çok belli etmişsin, geçmişin gölgeleriyle değil, sana iyi gelenlerle yoluna devam et emi! 💛 Unutmak zor, ama kendini ihmal etmemek daha önemli!
Cevap
5Cevap
saplantıdır tabi ki de
sen bu soruyu daha önce sordun mu sanki dejavu oldum şu an
Yıllar önce sormuş olabilirim ama bunu sen bilemezsin:)
burada mı sordun başka hayatta bana mı sordun 🤣
Burada sormuş olabilirim ama sen başka hayattaydın muhtemelen:)
muhtemelen site geçmişim çok eski değil 🤣
Ama hafızan kuvvetli belli oluyor:)
İkisi de olabilir ama aşk zaten kısa sürüyor bitiyor gidiyor üç senede. Nasıl aşk olabilir ki? Ha belki sevgidir
ikiside olur kişilerin başına gelenlerle alakalıdır
Aşktır , yoksa elin adamını /kadınını kişi niye düşünüp dursun?
Saplantı bence şu ya benimsin ya kara toprağın mantığı. Yani benimle olmuyorsa başkasıyla da olamaz deyip kuşu kafese tıkmaya çalışmak gibi ve oraya hapsetmek gibi. Oysaki kuş, özgür bir hayvandır. Sevilen kişiyi de özgür bırakmak gerek kuş gibi. Yanında hâlâ duruyorsa zaten seviyordur. Kuşu ( yani sevgiliyi ) boğmaya gerek yok.
Saplantı aşırı düşünmek ve peşine düşmektir.. Aşk sessiz ve sakince içinde yaşatmaktır.
Eğer ısrar da bulunuyorsan saplantı. Kendi hâlinde yaşıyorsan duygularını, o zaman aşk.
Valla benimde unutmadiklarim var ama kin nefret
Unutamamak değil de, hani keşfedemezsin ya farklı gelir, bir şey vardır onda ama ne! bir türlü adını koyamazsın, yaşayamadıklarımız kalır aslında merakımızda. Bu aşk olmuyor, Aşk yaşadığın, tadını aldığındır bence
Bence tamamen saplantı alisa gelmiş bir alışkanlık var ortada bırakmak da kolay olmuyor haliyle..
ben bu ikisi arasindaki farki ayırt edemiyorum henüz o yuzden asik olana degil deger verene guvenmek gerek garantiye almak iyidir her işi 😅
Ne yaşandığına bağlı , nefrette olabilir
Takılı kalmaktır
Sevgidir ama karsinin rahatsiz ediyorsa saplanti
Karmik bağ var demekki
İçinde abartı varsa bence saplantı
Saplantı
Eğer uzun bir süre ise saplantıdır
Aşk ama saplantıya dönünce işin rengi değişir.
Saplantılı aşk.. şu an yaşıyorum acı verici ❤️🩹
Saplantı aşk olsa bir yolunu bulursun
aşkın saplantıya dönüşümüdür,
Kurban olurum ben ona 🩷
Yapılan yanlışlarrrrr
Bence aşktan unutamıyor insan
Aşk her şey
Takıntıdır
Saplanti ve aliskanlik
Saplantı
Sapkınlıktır
Saplantı