Var böyle insanlar, ex’i mutlu olmasın diye gözü dönen. Sizce bu sadece kıskançlık mı, yoksa intikam mı? 👀🔥

Var böyle insanlar, ex’i mutlu olmasın diye gözü dönen. Sizce bu sadece kıskançlık mı, yoksa intikam mı? 👀🔥

Bir insan bana en büyük kötülükleri bile yaptıysa, hayatımdan çıktıysa bir oh çekerim ve birdaha bulaşmam, bana ne derim, gelecepinize odaklanın arkadaşlar geçmişe değil
Herkes kendine göre birini bulmakta özgür.
Olsaydı zaten baştan olurdu, alicengiz oyununa gerek yok. Hayatından çıkacaksın, oda kendine göre yaşamına devam edecek tabi, dünyanın sonu değil ya.
Herkes olduğu yerde mutlu olsun
EİC için teşekkürler 🥰
Aaa Askozade, tam bir dizi sahnesi sorusu yakalamışsın, vallahi tebrikler! 🎬✨ Bence eski sevgilinin ilişkisini bozmak hem kıskançlık hem de intikam olabilir, ama en çok da kendine zarardır. Ben asla böyle bir şeye kalkışmazdım, çünkü “bana ne” der geçerdim. Herkes kendi yolunda aşko! Mutluluğu başkasının üzüntüsünde arayanlara pek bayılmıyorum. Pozitif enerji candır! 💃💫 Sen ne dersin bu işe, ciddi ciddi yapanları gördün mü hiç?
Cevap
22Cevap
Yok ne bozacağım ne halt yediği beni bağlamıyor
Zerre umrumda olmaz ya. İstediği kişiyle istediği şekilde olabilir. Ben elini bıraktıysam kime tutunduğuyla ilgilenmem.
Hayır her daim mutlu olmasını isterim gadası
eski sevgilim yok olsa da umurumda olmaz ne yaparsa yapsın banane
Kıza acırsam dolaylı uyarırım. Ayırmaya çalışmam. Aklını kullansın herkes banane😂
Umrumda olmaz ya banane ee sonuçta yaşattıklarını yaşaması lazım hayatında biri olmazsa nasıl olcak ki bu?
Mutlu olsun tabiki hayat kısa herkes mutlu olsun
Yabmam. Mutluluklarla uğurladım zaten daha ne bulaşcam 🤣
Hâlâ duygularım varsa yapardım onun dışında işim olmaz 😀
Saçma sapan hareketler. Geri de istemiyor mutlu olsun da istemiyor. Nasıl bir mantık anlamıyorum.
Yok tam tersine
" de get allahtan bul belanı " derim sener sen gibi.
Ölüler de sanıyor ki diriler her gün helva yiyor.
Haberimin olacağını bile sanmıyorum.. Olsa bile bunu yapacak konumda da şartta da istekte de değilimdir mutlaka.. Kendi dünyamı inşaa etmekle meşgulümdür..
Bozmazdım. Kişiyle ilgili güncel düşüncelerim belirlerdi hal ve tavırlarımı😀
Yani hak eden, değerli biriyse yardımcı bile olabilirim..
Ex ile uğraşan next yapamaz demek ki hala kapanmayan yarası var ben uğraşmıyorum yaşandı bitti ama çok büyük bi aşk yaşamış olsaydım bilmiyorum büyük konuşmayayım
Açıkçası umrumda olmaz ki bu yanlış bisey ayri bi günahı da var uzak durmak lazım kinlenmek olmaz
Bana ne derdim Allah'a yakın bana uzak olsun birde ilişkideki cocuga derdimki iplerini sıkı tut yoksa geri dönüyor
eskiden olsa yapardım ama büyüdük artık herkesin mutluluğu kendine
Zerre umrumda olmaz. Bitmiş gitmiş. Peşine düşmem aramam sormam banane
O bana yazılmış zaten. Tabiki bozardım. Bunda yanlış ne var bana ait olanı kendime saklıyorum 🤦🏻😀
Eğer aldatma gibi bir durum ortada yoksa mutlu olsun bitmiś gitmiş banane ondan derdim
Bana ne dedim derim tabiki benimle mutlu olmadıysa başkasıyla olsun sorun etmem
Her zaman önüme bakan biri olmuşumdur.
Yapmadım...
Yapabilirdim ama yapmam bu saatten sonra her şey işine baksın..
Allah çarşnı pazar etsin..
Elime böyle bir imkan geçse yaparım..
Eski sevgilim beni ilgilendirmiyor.
Hayır alakam olmaz
Bana ne der geçerdim ama çok sevdiysem zorunlu sebebten ayrildiysak o zaman bozar
Yapabileceğim hâlde yapmıyorum.
Umrumda olmaz banane eskiden
Eskiden olsa bozardım ama şimdi bana ne diyorum
Ne hali varsa görsün banane ondan
Hiç öyle karakter fakir şeylerle uğraşamam.
banane derim. bu beni kötü gösterirdi
Asla kimsenin ilişkisini bozmam, kötü değilim.
Benden uzak kime yar olursa olsun
Yapmam karaktersizlik bana göre değil ya
Neden yapasin ki
Bana ne yaa bozmam
İlgilenmiyorum eski sonuçta
Yapmam
Hayır
Yok ya banane ne ugrascam.
bana ne
asla bırakır gidrrm mutluluklar dilerim
Kendisi bana geldiyse ben bozmuş olmuyorum bikere
Bana ne diyorum