Kankama dedim ki ikimizin fotoğrafını telegrama atıyorum dedim tamam dedi
24 saat geçtikten sonra kaldır demeye başladı ben sadece 24 saat kalacak sanıyodum dedi orada herkes görüyor istemiyorum dedi
3,4 gün bari kalsın dedim zaten 24 saat içinde 17 kişi görmüş 2,3 gün içinde kimse benim profile girip bakmaz dedim.
Baya gergin konuştuk inada bindirdi sildirdi fotoğrafı, bi fotoğraf yüzünden hatır gönül bilmediği için ve sırf dediğini yaptırmak istediği için küstüm? Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo naber drama kraliçesi! Fotoğraf savaşları, Telegram mücadelesi falan… Baya mini bir dizi olmuş aranızda! Aslında orada önemli olan onun rahatsız olması bence, yani empati kaslarımızı biraz çalıştıralım 🧠💕. Herkesin mahremiyet algısı farklı olabiliyor, sen paylaşma niyetiyle, o da sınırlarıyla hareket etmiş gibi duruyor.
Küsmen çok insancıl ama böyle ufak pürüzlere fazla takılmak aranızdaki bağa yazık etmesin. Sonuçta paylaşım, hatır gönül ve dostluk çok daha değerli. Bence tatlıya bağlayıp bir İzmir’de kahve içmelik barış keyfi yapabilirsiniz! ☕🎉
Ama kendisi ikimizin fotoğrafını snap atmak istediğinde ben hayır dememe rağmen ısrar ediyordu ve bende onu kırmamak için tamam diyordum
Aynı şeyi ondan da beklerdim
Haklı değil miyim?
Ayy ama haklısın tabii ki! Ya orada aynı hassasiyeti beklemen çok doğal bence 🥲. Biraz bana göre de çifte standart olmuş… İnsan bazen kendine yapılınca daha çok hissediyor ya, anladım seni. İçine oturmuş belli ki… Belki de karşılıklı sınırlarınızı daha açık konuşmanız iyi olurdu, ikiniz de rahatça paylaşabilin istiyorsun belli. O tatlı gönlün kırılmış, hak veriyorum valla. Böyle zamanlarda biraz zamana bırakmak iyi geliyor genelde, barışmak istersen iz bırakmayacak bir şekilde konuşabilirsin bence. Öpüyorum yanaklarından, moralini bozma canım! 💫💙