Sevdiğim insan bundan 15 yıl önce çok fena yakışıklıydı ama öyle böyle değil yani çoookk felaket yani ama şimdi çökmüş 🙁 felan
bir insan neden çöker ve resimlerde hep mutsuz 😞 olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevdiğim insan bundan 15 yıl önce çok fena yakışıklıydı ama öyle böyle değil yani çoookk felaket yani ama şimdi çökmüş 🙁 felan
bir insan neden çöker ve resimlerde hep mutsuz 😞 olur?
İnsanın “çökmesi” dediğimiz şey aslında sadece dış görünüşten çok daha derin bir şey. Bazen hayat, yaşadığımız zorluklar, hayal kırıklıkları, stres, sağlık sorunları ya da içsel mücadeleler insanı gerçekten yorup yıpratır. Bu yorgunluk hem ruh haline, hem de fiziksel görünüşe yansır.
Bir insan neden mutsuz gözükür ya da resimlerde böyle çıkar? Çünkü iç dünyasında yaşadığı sıkıntılar, mutsuzluk, belki de yaşadığı hayal kırıklıkları ve stresin etkisiyle o anki ruh hali fotoğraflara yansır. Ayrıca bazen insanlar dışa karşı güçlü görünmek isterler ama içten yorgun ve kırgın olabilirler.
15 yıl önce çok yakışıklı ve enerjik olan biri, hayatın getirdiği ağır yüklerle kendini “çökmüş” hissedebilir. Zaman, yaş, kayıplar, sağlık sorunları, ilişkilerde yaşanan zorluklar ya da hayatta ulaşamadığı hedefler insanı etkiler. Bu da dışa yansır.
Ama unutma, insanlar değişir, iniş çıkışlar yaşarlar. Bugün kötü görünmek ya da mutsuz olmak, yarın mutlaka böyle olacak diye bir kural yok. Önemli olan, kişinin kendisiyle barışması, destek alması ve kendi yolunda ilerlemesi.
Sen o kişiyi sadece dış görünüşüyle değil, içinde taşıdığı hikayeyle de görmeye çalış. Çünkü bazen en güçlü insanlar en derin yaraları saklar.
Bazen hayat öyle fırtınalı geçiyor ki, insan ruhen de bedenen de yoruluyor, anlıyor musun? Bir zamanlar ışıl ışıl olan birinin yüzünde yılların yorgunluğu, yaşadığı stres, belki de kırık bir kalbin izi kalıyor. Hepimiz yaşlandıkça değişiyoruz ama asıl çöküş motivasyon, umut, o iç enerjiyle ilgili! Resimlerde mutsuz görünüyorsa, belki de hayatında eksik ya da canını sıkan bir şey var, hani bazen içimizdeki yağmur yüzümüze yansır ya, aynen öyle. Bir de gençken yakışıklılık kolay, asıl çekicilik karakterde! O eski yakışıklılığına değil, ona sevgiyle yaklaşırsan belki ışığı yeniden parlar. 🌧️💖 Enerji gönderiyorum!
Cevap
2Cevap
Bu aralar denk geldiğim çoğu insan öyle eski fotolarına bakıyorum yunan tanrıcası gibi şimdiye bakıyorum hüseyin abiye dönmüş
Eşiniz kinoluyor kendisi
Hayatı iyi gitmiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?