İslam dininde her zinaya 100 sopa
Neden Türkiye'de uygulanmıyor madem bu kadar dindar bu ülke 😅😅 ? Erkekler yaşadı her erkeğe 4 kadın cennette tomurcuk memeli huriler neden bu kadar ballisiniz 😛 ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İslam dininde her zinaya 100 sopa
Neden Türkiye'de uygulanmıyor madem bu kadar dindar bu ülke 😅😅 ? Erkekler yaşadı her erkeğe 4 kadın cennette tomurcuk memeli huriler neden bu kadar ballisiniz 😛 ?
İroni yaptığınızı anlayabiliyorum ama bu ülkenin Laik olduğunu yani şeriat zırvaları ile yönetilmediğini bildiğiniz halde neden böyle olmuyor demeniz epey vakit kaybı, herkesin zamanı değerli. Sadece sayısız tomurcuk memeli kadın değil, aynı zamanda tüyü bitmemiş erkeklerde veriliyormuş cennette erkeklere, gılman Ayeti diye araştırırsanız görürsünüz. Onlar kabuklarında saklı birer inci gibilerdir diyerek sakalı çıkmamış yaştaki erkek hizmetçilerin güzelliği övülüyor, onlar cennette her ihtiyacınızı karşılar deniyor. Sadece kadın olsa yine iyi yani. Kimse de sormamış niye cinsellik vaadi var diye. Cinsellik üreme içindir, çoğalma amacı taşır evrimsel süreçte ve tamamen nüfus artışı, genleri nesillere aktarmak için fiziki olarak çekici gelen bir aktivitedir. Cennette çocuk yapılmayacağına göre cinselliğin herhangi bir anlamı yoktur ama Arap zihniyeti dünyadaki mantığıyla düşündüğü için kadınsız olmayacağını düşünmüşler demek ki. Cennette en garip vaatlerden biri de gölgelik, orada çok güneş benzeri yıldız varsa demek zor oluyor olmalı tabi haklılar. Ayrıca garip şekilde her ilişki sonrası hurilerin yeniden bakire olacağı bile yazılmış, yahu bir Tanrı buna takar mı? İnsanların bekareti bitti hurilerin bekareti kusur kaldı, bu nasıl bir fantezi dünyasıymış be. Cennete giden kadınların kocası yoksa da şehit erkeklere falan hediye edilecekmiş yani cihad anlayışına göre ışid, taliban veya hamas militanları, hizbullah veya el kaide'nin canlı bombalarından biri olabilir. Orası bir erkeklere cennet herhalde. Troll soru yerine aklınıza takılan daha mantıklı sorularınız varsa da emin olun cevap alabilirsiniz, esenlikler.
Cinsellik sadece üreme değil aynı zamanda zevk içindir. Sadece üreme içinse neden kısırlar, menopozlu kadınlar seks yapıyor ve yapmak istiyor? Cennette cinsellik istesiniz de, istemesenizde olacak. Acı ama gerçek. Orada fıtratınız düzelecek ve mantıklı düşüneceksiniz bu yüzden zevk için cinsellik isteyeceksiniz eğer cennete girerseniz tabii. Kimse üremek için değil zevk için cinsel ilişkiye girmek istiyor. Her cinsel ilişki sonrası huriler ve dünyalı kadınlar bakire olacak çünkü erkekler bakire kadınları sever bu yüzden cennetteki kadınlar hep bakire olacak Tanrı bekarete takıldığından değil.
Cinsellik zevk verdiğinden dolayı zevk için yapılır. Cennet de zevk yeri olduğuna göre bu yüzden cennette cinselliğin olması gayet normal
@Gece__Meleği Anladım, Tanrınız açıklayamadı onun yerine siz daha iyi açıkladınız, demek erkekler bakire seviyor ve siz Tanrının yapamadığını yapıp buna kesin kanaat getirip açıklama gereği duydunuz, peygamberlik ihtisasınızı hangi orta doğu kavminde yapmıştınız? Cinsellikte ana amaç üremektir, gen aktarımı ve türün devamlılığıdır, bizler insan olduğumuz için size öyle geliyor ama bölünerek çoğalan bir amip sizce bölünmekten zevk alıyor mudur? Yavrusunu doğurduktan sonra ölen canlılar var, ölmekten zevk mi alıyorlar sizce? Tozlaşarak üreyen bitkiler sizce titreyerek boşalıyorlar mıdır zevkten? Yumurtalarını korumak ve sıcak tutmak için günlerce aç susuz kalıp en sonunda çoğunlukla ölen kuş türleri de zevk alıyorlar mıdır sizce? Boğa ve inek sizce ön sevişme yapıp hazzın doruklarına çıkıyorlar mı? İneğin hangi göğsüne eğilip hangi birini yalasın öyle değil mi, demek insan olmak başka bir şeymiş. Ne garip şekillerde içgüdüsel olarak üreyen canlılar var, sanıyorsunuz ki herkes insan. Ben jartiyer yırtmayı seviyorum cennette huriler jartiyer giyecek mi siz bilirsiniz, cennet konusuna epey hakimsiniz. Baya baya cennetin olduğuna zaten eminsiniz birde zevk yeri olduğundan emin konuşuyorsunuz, ne zaman gidip gördünüz bize de söyleyin alalım bir bilet, tur düzenliyorlar mı? Görmediyseniz slak slak konuşup adamın asabını bozmayın, gitmediğiniz görmediğiniz hayali bir yer hakkında böyle kesin konuşamazsınız. Benim hayal gücümde kurduğum dine inanmayanlara da kızgın şişler sokacaklar hatta bende o dinin inananı olarak yardım edeceğim, siz benim cehennemlik olduğuma kanaat getiriyorsunuz ya hani hayal kurmak bedava. Sanki kısırlar sevişemez demişiz gibi bilmişlik yapıyor birde. Acı ama gerçek istesek de istemesek de cinsellik olacakmış, cennete gidip cinsellik yaşadıysanız konuşun ama yoksa saçmalamaktan vazgeçin, komik görünüyorsunuz.
Ben Tanrı’nın açıklayamadığını söylemedim ve dediklerimden öyle bir anlam çıkmıyor. Ben ulemanın ve peygamberlerin açıkladıklarından bahsettim. Erkekler bakire kadın seviyor diye kadınların hep bakire olacak olması benim fikrim değil din adamlarının fikri. Cinsellikte ana amaç üremek değil zevktir. Cinsellik olmadan da üremek mümkün. Kadının köprücük kemiğinden üretilen sperm yumurta yerleştirilirse üreme gerçekleşir ve bir kadın erkeğin menisini alıp vulvasına sürerse hamile kalır. Cinsellik zevk verdiğinden dolayı cennette cinselliğin olması gayet normal. Yavrusunu doğurduktan sonra ölen canlıların ve bitkilerin konuyla ne alakası var anlamadım. Ben herkesin insan olduğunu sanacak kadar aptl değilim. Cennette her istediğimiz olacağına göre hurilerinin jartiyer giymesini isteyebilirsin. Cennetin zevk yeri olduğuna ve cennetin olduğuna karar vermek içim orayı görmek gerekmez sayın zkasız. Kur’an’a ve hadislere inandığım için cennete ve cennetin zevk yeri olduğuna inanıyorum. Ben kendi fikrimden değil Allah’ın dediklerinden bahsediyorum. Sen Osmanlı’yı hiç görmedin. Nerden biliyorsun Osmanlı olduğunu mesela? Asap bozulacak bir durum burada. Gayet de kesin konuşurum. Çünkü oranın yaratıcısı ve orayı gören peygamber var. Kimse senin cehennemlik olduğuna hayal kurarak değil dine dayanarak karar veriyor. Cennete gidip cinsellik yaşamama gerek yok çünkü peygamber cennette cinselliğin olduğunu söylüyor. Sana mı inanacağım Allah’ın elçisine mi? Sen cinselliği sadece üremek için görüyorsan aseksüelsin
burada saçmalayan sadece sensin. Hayvanlar aleminden bahsetmen saçmalık. Ne alaka hayvanlar alemi?
@Gece__Meleği tersten başlayayım, konu canlıların üremesi ise bitkiler, hayvanlar hatta mantarların üremesinden bile bahsederim. Olmayan Tanrının gerçek olmayan elçisinin kendi yazdığı kitabına bakarak mı cennet ve cehenneme inandığını söylüyorsun? Peki bu kitapta 1 tanecik hata bulursan hala inanmaya devam edebilir misin? Tanrı yalan söylemez, Tanrı bilgisiz değildir öyle değil mi, her şeyi biliyordur kendi yarattı sonuçta doğru mu ufaklık? Senin yaşın kadar dini bilgiye sahibim, inandığım o cahil zamanlarımda daha araştırmaya başlamadığımda bende senin gibi çok korkardım, aman ateşlerde yanmayayım diye soru bile soramazdım ama bazı şeylerin gerçek olmadığını anlayınca o korku bulutları kayboluyor. O gerçekliğine sonsuz inandığın kitap erkeklere tüyü bitmemiş erkek hizmetliler de veriyor her türlü hizmetini ihtiyacını karşılayacak, buna ne diyeceksin? Malum kitap Sümerler, Zerdüştlük, Akadlar, Asurlar, Babiller, Antik Mısır ve Tevrat gibi sayısız kaynaktan kopyadır. Üstelik baka baka bile hata yapılan hatalarla dolu bir kopya. İbrahim çocuğunu kesmek ister peygamber derler, şu dakika biri buna kalkışsa deli derler hastaneye tıkarlar bu işler böyle. Madem inanıyorsun yaşın daha çocuk, aç oku bakalım inandığın kitap neler diyor, 15 yaşımdan beri dinler üzerine araştırma yapıyorum 19 sene olmuş sen daha portakaldaki vitamindin o zamanlar, o yüzden haddini aşma. İslam gerçek değil ki alimi gerçek olsun, Osmanlı gerçek ama, tarihi kayıtlar yazılı belgeler ile ispatlı, bu kadar komik olmaya devam mı edeceksin? Dinozorlar da var çünkü fosillerini bulduk, başka gezegenler de var çünkü gözlemledik ama Tanrının varlığı ispatlı bir şey değil. Osmanlıyı görmedin o zaman yok demek gerçekten rezilce, bu cümleyi 5 yaşında çocuk kurmaz. Kuran var ben sana yok demiyorum, sadece Tanrının sözleri yazmıyor içinde diyorum. Yeryüzünü çarşaf gibi yani dümdüz serdik diyen Tanrı mı olur?
Yarattığı cismin şeklinden habersiz, habire fikir değiştiriyor bir Ayette söylediğini ötekinde unutuyor, ilk surede koyduğu emri 3 sene sonra gelen surede kaldırıyor, inananların biri inanmayanlardan 10 kişiye bedeldir derken savaşta boylarının ölçüsünü alınca yeni Ayet geliyor, tamam tamam sizden 1 onlardan 2 gibi basit bir düzeltme geliyor. Oruç tutarken cinsellik yokken Ömer dayanamayıp karısıyla birlikte oluyor, derhal Ayet geliyor Tanrı sizin zorlandığınızı bildi diye. Hani her şeyi biliyor, hayatımız boyunca yapacaklarımız kayıtlı onu niye görememiş? Muhammed komşu kabileye gidiyor durduk yere Medine'ye geri dönüp savaş hazırlığı yapıyor, neden? Herkeste onu soruyor işte, Melekler bana gösterdi çatıya çıkıp kafama taş atacaklardı hadi gidip onları öldürelim diyor, o Melekler Uhud'da ağzını okla parçalarken neredeydi? Birde anlatırlar ok ile vurulunca mübarek kanı yere damlamasın diye göğün bilmem kaç kat yukarısından jet hızı ile melek inip kan yere damlamadan tutmuş diye komik komik şeyler anlatılır İslam tarihinde. Dişi kırılırken neredeymiş? Yahudi kadın zehirli et vermiş bu zehrin etkisiyle ağzı hafif kaymış, melekler söyleyememiş mi etin zehirli olduğunu?
Ayette tatlı sularda inci ve mercan yetişeceği yazıyor, bak bakalım arama motorundan yetişir miymiş? İnsan yazımı kitapları Tanrı sözü bunlar kesin doğru diye delil olarak koyma önüme, bu devirde komik oluyor. Günde 250 litre su tüketen filden ilk ifadelere göre 2 çift, seyreltilmiş haliyle 1 çift yani günde 500 litre tatlı su tüketen, 300 kg ot yiyen sadece 2 fil olsa on binlerce ton erzak lazım ki Nuh'un gemisine sığsın. Hala bu komikliklere gerçek gözüyle bakılıyor ben ona yanıyorum. Deniz yarılmış Firavun kocccaamaaan ordusuyla helak olmuş. Eee o dönem 2. Ramses dönemi, adam 90 yaşına kadar yaşayıp eceliyle ölmüş, hem Antik Mısır'da cıvık mı sıçtı sivilcesi mi çıktı her şeyi kaydetmişler ama böyle dehşet verici bir olayın kaydı yok, tarihte Yusufmuş Musaymış bu kişilerin en ufak bir ismi geçmiyor, çölün orta yerinde yüzlerce çelişki barındıran bir kitap mı bunların varlığına inandıracak yani? Ben sabaha kadar anlatırım ama sen anlamazsın, boşuna zorlama be çocuk.
Konu canlıların üremesi değil cinselliğin sebebi. Sana göre olmayabilir ama bana göre var. İslam’daki cennetten bahsettiğimize göre Kur’an’a ve hadislere bakmak normal. Ben bu kitapta bir tanecik bile hata bulmadım. Keşke yaşım kadar dini bilgiye sahip olacağına biyolojik bilgiye sahip olsaydın da bana “ufaklık” diyerek kendini rezil etmeseydin. Türk gibi konuşma Amerikalı gibi konuş. Sen zerre kadar dini bilgi sahip değilsin. Dini eleştirilerine dini bilgi diyosun. Hepsi bu. Tüyü bitmemiş hizmetçiler sadece erkeklere değil kadınlara da verilecek. Eğer Kur’an’ı gerçekten okumuş ve anlamış olsaydın diğer kutsal kitaplardan çok daha farklı olduğunu bilirdin. Soru sormanın bedeli ateşte yanmak değil ve ben korktuğum için değil dinin gerçekliğini gördüğüm için inanıyorum. Hz. İbrahim Allah’tan emir geldi diye çocuğunu kesmeye kalktı kafasına esti diye değil. Sen dinde mantık olmayacağını ve olmadığını anlasan dinleri bu kadar araştırmaya gerek duymazdın da zaten araştırmamışsın. burada haddini aşan sensin ben değil. Hiçbir şey bilmediğin hâlde çok biliyormuş gibi konuşarak, kendi düşüncelerini din zannederek haddini aşıyosun. Cennet de Osmanlı gibi belgelerle ispatlı ona neden inanmıyosun? Sen kimsin ki senin İslam’ın gerçek olmadığını söylemen İslam’ın gerçek olmadığı anlamına geliyor? Mesela aklını da görmedin. E o zaman aklın da yok. Aklının olmadığı zaten bu düşüncelerinden belli. Kur’an’da Tanrı’nın sözlerinin yazmaması imkansız çünkü Kur’an tanrısaldır. Evet, öyle diyen Tanrı olur. Saçmalık bunun neresinde?
Sen Kur’an’ı anlayamamışsın. Bir ayette söylediğini diğerinde unutmuyor. Sen anlayamadığın için öyle sanıyosun. Fikir değil hüküm değiştiriyor çünkü toplumun ihtiyacı için bu gerekli. Allah’ın görmediği hiçbir şey yok ki. Verdiğin örneklerin ve dediklerinin hepsi yanlış. Verdiğin örneklerin hepsi Allah’ın sınamasından kaynaklı. Tatlı sularda inci ve mercan yetişmez ama dünyada yetişmez, ahirette yetişir. Ben zaten bir şeyi zorlamıyorum, zkasız. Sen dediklerini zorla kabul ettirmek için anlayamadığın şeyleri anlamış gibi anlatıp cahillik yapıyosun. Zevk için sevişildiğini bilmeyen birinden beklenecek cehalet.
Firavun 90 yaşında ölmedi ölüm anı 400 yıl süren birinin 90 yaşında ölmesi imkansız. Tanrı sözü kitapları insan yazımı deyip önüme koyma bu devirde komik oluyor diye değiştireyim o cümleyi
Osmanlı’yla ilgili belgelerin insan yazımı olmadığını nerden biliyorsun?
Dini anlamaya aklın yetmiyor diye din yok sanıyosun
@Gece__Meleği Hayal kırıklığısın be ufaklık, korkma fazla zorlamam çünkü yazdığıma değmezsin. Osmanlı ile ilgili belgeleri zaten insanlar yazdı, gökten inmedi ya senin inandıkların gibi. Lafa bak lafa, insan yazımı olduğunu nereden biliyor muşum, yok Tanrı yazımı, çoluk çocukla muhatap olursak olacağı bu. Ölüm anı 400 sene sürmüş bak hele, Meleklerinde 700 çift kanadı var mesela değil mi? Neyse, sevişmenin diğer tanımları üreme ve çiftleşme, hadi bir tane daha ekleyeyim çoğalma. Her canlı üremekten keyif almaz, içgüdüsel olarak ürerler hatta çoğu tür çiftleştiği partnerini teknik olarak görmez bile. İnsansın diye her canlıyı aynı şekilde değerlendiriyorsun, jartiyer giyen inek mi gördün ne biliyorsun her canlının zevk için ürediğini? Çoğalmanın imkansız olduğu bir hayali ahiret aleminde sevişme de gereksizdir, bu kadar basit. Erkeklere gılman verileceğini biliyorsun demek, ben erkeklere verileceğinden bahsettim kadınlara verilmeyecek demedim ama inandığın kitap kadınlardan bahsetmiyor ki be şekerim, insan yerine konmuyorsunuz pek orada. Hatta kocanız yoksa şehit bir erkeğe hediye edileceksiniz, boşuna Nuri falan olur diye düşünme, yok öyle bir şey. Bak, adil olan Tanrı'nın adalet anlayışı bu işte, erkeklerin gördüğü muamele ile kadınlarınki nasıl da değişti, seni yarım insan olarak gören bir inancı kabul ediyorsun ufaklık. Dini bilgim yokmuş, bak burada küstüm oynamıyorum yapmıyoruz, din üzerine konuşuyoruz haliyle ezberden yazdıklarımı araştırdığım için dini bilgim var diyebiliriz, çocukluk yapmaya gerek yok. İbrahim'in peygamber olduğunu söyleyen yine İbrahim, kafan almıyor değil mi bu çelişkiyi?
Osmanlı evet var, kaynaklardan biliyoruz ve bu kaynaklarda hata olabilir çünkü insan yazımı şeyler, dogmatik bir inanç değil bu, kimse Zigetvar seferinin anlatısının Tanrı sözü olduğunu söylemiyor, haliyle her satırının doğru olmasına da gerek yok. Ahirette tatlı sularda inci ve mercan yetişir de ne demek? Ulan artık sövmeyeyim diyorum ama bir yerin kaşınıyor. Dünyadan bahsediyor zır cahil, Ayeti aç oku öküz gibi bakma cümleye, bir denizin suyu tatlı diğerinin acıdır, ikisinde de inci ve mercan yetiştirirsiniz yazıyor, ne yazıyor? Yetiştirirsiniz, ahirette demiyor, kendimi zor tutuyorum efendiliğimi bozmamaya çalışıyorum zorla kaşınıyorsun. Hele hele aklını da görmedin ama diye başlayan cümle ne lan öyle? 5 yaşında mısın evladım sen? Aklımızı görmüyoruz ama var olduğunu biliyoruz, ee o halde Tanrıyı da görmüyoruz ama var, yuppi olleeeyyyy, çocuk musun şekerim sen? Hadi ilkokul argümanı kullanarak akıl varsa Tanrı var dedin yahu kabul ettim, hangi Tanrı bu? İdrak edemiyor musun hala bir Tanrının olması o Tanrının senin inandığın inancın hususi Tanrısı olmayacağını? 5 yaşındaki çocuğa anlatır gibi anlatıyorum hala anlamıyorsan 3 yaş seviyesine mi indireyim? " Çen çimdi Tanyı vay diyoçun ya, baçka inançtaki inçanlar da baçka tanyı vay diyoy " Bunu mu istiyorsun evlat? Çelişki bulamamış mış, yahu senin inandığın kitapta İsa'ya İncil'i indirdik diyor, bak bakalım İsa'ya bir şey inmiş mi? Alenen senin kitabın yalan söylüyor daha ne kadar açık anlatayım? İsa 2,5 senecik Tanrının oğluyum diye gezdi 12 kişi inandı ve öldürüldü, İncil'i görmedi, bilmedi hiç. O öldükten sonra havarilerinin mektuplarından oluşur İncil, aç arama motorundan İncil'in içeriğine bak onu da ben mi söyleyeyim?
Tevrat'ı tasdikleyiciyiz, doğrulayıcıyızdır diyor Tevrat'da İbrahim'in babasının adı Tarah, Kuran'a göre ise Azer yani Tevrat'a bakarak bile yanlış yazılmış isim daha ötesi var mı? Yok efendim Tarah'ın lakabı Azer di diye m kıvıracaksın? İbrahim'e ibişko yazıyor mu ki başka isimlere lakap takılsın? Dizi senaryosu değil Tanrı sözü diyorsanız lakap diye kıvırmayacaksın. Muhammed ölmeden 1 sene öncesine kadar Tevrat'ı tasdikleyen Ayet geldiğini iddia ediyordu, boşuna kıvırma ama Tevrat değiştirildiiiiğ diye, yemezler onu aslan parçası. Senin inandığın kitabın en eski nüshaları kayıp, Halife yazımı kitaplar ortada yok, en eskisi İslam tarihinden 200 küsür sene sonrasına dayanıyor üstelik 29 çeşit farklı Kuran var, 1 harfi bile değişmemişti ya hani. O yüzden bilmeden benimle sidik yarıştırma, sen anne karnındayken ben halifelerin hayatını ezber etmiştim, bilmişlik yapma. Daha yazma kalbini kırmak istemiyorum, ilkokul seviyesinde cümlelerinle benim seviyemi de yerlere çekmene müsaade edemem, sen biraz kumda oyna.
Osmanlı’yla ilgili belgeleri insanlar yazdıysa Osmanlı da gerçek değil senin mantığına göre. Seni insan yerine koyup senle muhatap olduğum için bana teşekkür edeceğine hâlâ edepsizliğe devam ediyosun. Ben insanım diye her canlıyı aynı değerlendirmiyorum. Çok yanlış anlamışsın. Ben zaten hayvanlarla ilgili tek kelime bir şey demedim bile. Her canlının zevk için ürediğini söylemedim. İnsanların zevk için cinsellik yaşadıklarını söyledim. Yanılıyosun Kur’an’da kadınlardan da bahsedilir. Allah kadınlara da cennet ve mükafat olduğunu söylüyor. Bununla ilgili ayetler var. Erkeklere gılman verileceğini söylemek, kadınlara verilmeyeceğini söylemek demek çünkü erkekler diyosun. Evet, kocasız kadınların şehitlere verileceğini biliyorum ama bu herkes için geçerli değil. Kadın istemezse Allah o kadın için bir erkek yaratabilir. Yaptığımın çocuklukla alakası yok. Çocukluk denilecek kadar saçma değil dini bilginin olmadığını söylemek. Hz. İbrahim’in peygamber olduğunu söyleyen Allah
Öyleyse İslam’ı insan yazımı bulup nasıl inkar ediyosan Osmanlı’yı da inkar etmelisin mantıken. Ben ahirette yetişeceğinden bahsettiğini duydum diye öyle dedim. İnternetten baktım dünyada da yetişiyormuş. Akılla verdiğim örnek çocukların değil yetişkinlerin verdikleri bir örnek. Sadece çocukların vereceği kadar basit değil. Yine saçmaladın. Görmediğine inanmıyosan aklına da inanmamalısın çünkü onu da görmedin mantıken. Neden bir tanrı benim inancımın hususi tanrısı olamasın? Bu tam bir saçmalık! Evet, başka inançlar da Tanrı var diyor demese onun adı din olmaz zaten. İsa’ya İncil’in indiğini bilmeyen kimse yok. O kadar cahilsin ki bilmiyosun. Daha ilkokulda öğretiyolar Hz. İsa’ya İncil’in indiğini.
Neden Tevrat’takiyle aynı olmaması Kur’an’ın yanlış olduğu anlamına gelsin ki? Tevrat insan yazımı olduğundan dolayı yanlışlar var ama Kur’an’da yanlış olmaz çünkü Tanrı sözü. Hz. Muhammet öyle bir şey iddia etmiyodu. O senin uydurman. 29 çeşit farklı Kur’an varsa neden hiçbir yerde yok. Hayal dünyasında yaşıyosun. Ben seninle sidik yarıştıracak kadar denk değilim seninle. Sen benim çok altımdasın. Köleye sıkışınca dediklerinin çocuksu olduğunu söyleyip geçiştiriyosun. Sen ne ezberlediysen, ne anladıysan anlayamamışsın çünkü aklın görünmüyor hani e görünmediği için yok bu yüzden anlamamışsın işte. Anlayacağın dilden konuşayım
Buna ne diyeceksin?
İslâm'ı iyice araştıran bir papaz, Tebbet sûresi sebebiyle müslüman olur.
Papaz şöyle demiştir: “Bu sûre'de muhteşem bir incelik ve mucize gördüm!” der. Ne olduğunu soranlara şöyle açıklar papaz:
“Tebbet sûresi yaşayan bir insan hakkında nazîl oldu. Yani Ebû Lehep hakkında nazîl oldu.
Ebû Lehep bu sûre indikten sonra tam 8 sene daha yaşadı. Bu sûre onun ve karısının cehennemlik olduğunu bildiriyordu. Yani Ebû Leheb yalandan bile iman etse bu sûre geçersiz kalacaktı. Çünkü Ebû Leheb iman etmiş olacaktı. Ama Ebû Lehep bu sûre inmesine rağmen ve tam 8 sene yaşamasına rağmen inkârında direndi ve karısıyla birlikte zulmüne devam etti. İncelik ve mucize burada.
Yani iman ederek bu sûreyi geçersiz kılabilirdi.
Ama Allah onun iman etmeyeceğini biliyordu.
İşte bu sûrede muhteşem bir mucize vardır.
Bu da demektir ki Allah (c. c.) geçmiş ve gelecek ile ilgili herşeyi eksiksiz bilmektedir. Ben bu yüzden Müslüman oluyorum.”
Cinsellikle ilgili konuda köşeye sıkışıp konuyu dine getirerek haklı çıkmaya çalışman acınası
@Gece__Meleği Bak grizekalı, sen laftan anlamıyorsun ve küçücük beyninle yazma dediğim halde cahilliğinle ortalığı kirletiyorsun. Tevrat'ı tasdikleyen ve gökten indiğini iddia eden senin inandığın kitap, insan yazımı dediğin an dinine göre kafirsin ve dinden çıktın, mürted oldun ve infazın farz olmuş oldu geçmiş olsun. Sen kimsin ki inandığın kitap indirdik dediği halde Tevrat'a insan yazımı diyorsun senin haddine mi düşmüş hadsiz! İncil'in indirilen bir kitap olmadığını 2,6 milyar Hristiyan biliyor git onlara sor, Selaniklilere mektuplar bölümünde havarilerin yazdığı dine çağrı mektubunu Tanrı neden indirmiş ola ki acaba, bir havariye neden mektup indirsin, kafan basmıyorsa toynaklarınla leş saçma buraya. Köşeye sıkışmışım bak sen şu ucubenin lafına, hayvana anlatsam anlardı sen idrak edemedin, bende de sabır bir yere kadar. Bana ne Leheb'inden, malum kitapta karılarını hangi sırayla yatağına alacağından evine gelen misafirlerin çok oturmaması gerektiğine kadar zibilyon tane gereksiz kişisel ailevi şeyler var, ba-na-ne? 9 yaşında kızı karısı yapmış mı? Yapmış. Aşık olduğu gelinini evlatlığından boşatıp karısı yapmış mı? Yapmış. Kabilelere baskın düzenleyip 13-15 yaşındaki kızları cariye olarak veya karısı yaparak almış mı? Almış. Ganimet olarak 5 terlik düşen baskını bile var, cesetlerin ayaklarındaki terliğe kadar almışlar sen ne biliyorsun da neyi konuşuyorsun? Tatlı sularda inci ve mercan yetişmez, bakmış da yetişirmiş. İnci suni yöntemle yetişir, yaşatmak için değil sadece taşı için " suni " olarak, mercan ise kçını yırtsan yetiştiremezsin boşuna kıvırma.
Sen kibar dilden anlamıyorsun, bilmem hangi papaz'ın uydurma hikayesi. Kim bu? İsim yok, ben sana anlı şanlı eski Müftü Turan Dursun derim, dibine kadar ateistti ve katledildi. Hem Papaz'ın ismi olsa ne olur, her gün İslam'ın saçma olduğunu düşünüp terk eden 1,000 kişi başına 1 kişi başka dinden geçmiyordur bile, o 1 kişiyi büyütüp bin kişiyi görmezden gelmek algıda seçiciliktir, ezikliktir, aşağılık kompleksidir. 29 çeşit Kuran var diyorum neden hiçbir yerde yok diyor. Ulan embesil, tek tek çarşı pazar gezip inceledin mi leş ağzında iftira saçıyorsun, Hafs ve Verş Kuran'ı biliyorsundur diğerlerini bilmiyorsundur, Fas'a, Cezayir'e, Moritanya'ya gittin mi ki boş yapıyorsun! İbrahim'in peygamber olduğunu söyleyen Allah falan değil zırzop, cehalete boğma ortalığı. Tevrat'ın hususi Tanrı'sını kim konuşturuyorsa İbrahim'in peygamber olduğunu söyleyen o, çocuğunu kesmeye çalışırken Tanrı olduğunu iddia eden kendisi, geçti mi filtreden? Allah'ın varlığını kim söylüyor? Kuran. Peki Kuran'ı kim onaylıyor? Muhammed. Peki Muhammed'in elçi olduğunu söyleyen kim? Allah. Peki Allah'ın delili Kuran, Kuran'ın delili Muhammed, Muhammed'in delili Allah, Allah'ın deliliği Kuran, Kuran'ın delili Muhammed bu böyle gider, ardışık ispatlar denir buna. Bende peygamberim, bir kitap yazdım bana Tanrım yazmamı söyledi, benim peygamberliğime delil Tanrımdır, Tanrımın varlığının delili de yazdığım kitaptır. Ayıktın mı velet? Ben niye sinirleniyorsam, 18lik bacaksızla diyaloğa girersen böyle olur işte ben kendime kızayım asıl, bunları muhatap almamak lazım en iyisi basacaksın engeli bacaksıza işte o kadar..
Kur’an’nın delili bilimdir. Çünkü Kur’an’da yazanlar gerçekleşiyor ve mantıklı. Hz. Muhammet’in kitap yazması imkansız çünkü o okuma yazma bilmiyodu. Türk gibi konuşma Amerikalı gibi konuş. Dini anlamaya aklım yetmediği gibi biyoloji anlamaya da aklın yetmemiş anladın mı zkasız hayvan? Ben niye sinirleniyosam tipik Türkle dinsiziyle diyaloğa girersen böyle olur işte. Ben biyolojik olarak bacaksız değilim ama sen zkasızsın. O kadar zkasızsın ki okuma yazma bilmeyen birinin kitap yazabileceğini sanıyosun.
Ucube olan sensin. Yazdıklarınla, zkasızlığınla kalitesizliğini ve ucubeliğini kanıtlıyosun. Sağ şerit falan demenden anormalliğini gösteren ayrı bir delil. Ben sağ şerit falan bilmem sadece git diyorum. Amma meraklıymışsın muhatap olmaya. Defol git.
Engellemeyi unuttum diye yazabildin ama bu sefer unutmadım
Engellemeyi beceremiyosun daha😂 yazabiliyorum bak
Din hakkında hiç bir b. k bilmediğin belli. Dahası kuranda geçen tomurcuk memeli kadın olarak geçenin arapçada bir kadının yaş aralığını belli ettiği için dediğini bilmezsin.. Türkçede kadın ve kız diyince genel olarak anlatılır ama arapçada kadının belirten bir çok farklı kelime kullanılır. 4 kadın olayida islamda sınırlamadır ki. Kuran tek eşli olmaya teşvik eder. Neyse sen kadir olan infernohero denen kafirle keyfine bak.
Kuran müslümanıyım diyen canım. daha kurana bile hakim değil. Diğer çıkardı i binelerde her şeyi çıkar üzerine kuruşu olduğu için öyle zannediyor. İslam da erkeğe gün daha çoktur gerçi siz bilmezsiniz çünkü m. alsınız
Cevap
10Cevap
O 100 sopa cezası hükmü değişerek sonradan inen ayetle taşlanarak ölüm oluyor diye biliyorum ben. Şeriat isteyenler bile adam akıllı bilmiyorlar ne olduğunu. Sorsan dört dörtlük musluman. Ama en büyük pisliği de kendileri yapıyorlar. Sonra başkalarının işine de karışıp millete aslan kesiliyorlar kedi yavruları din konusunda.
Şeriat isteyen kadın çok
Taslanarak ölüm biliyorum bende aynen
Kız çocukları okutulmasın diyen yobazların ürünü bunlar. Atatürk olmasa şu an şeyhlerin kıçını yalıyor olurlardı
Turkiye dindar bi ülke değildir laik bir cumhuriyettir, teokrasi ile değil demokrasi ile yönetilmektedir
Kamuoyu duyurusu bitmistir
Şeriat isteyen çok özellikle kadınlar
Yo istemiyoruz her sabah işe giderken kalkıp Atatürke teşekkür ediyorum bu ulkeyi şeriat batakligindan kurtardığı için
Valla şeriata doğru Emin adımlarla gidiyoruz
Burası Pakistan değil canım
Milliyonlarca Arap Afgan geldi saçı uzun aklı kısa çok kadınımiz var
Daha ülkenin Laik olduğundan haberin yok İslama sallıyorsun. Ya madem inanmıyorsunuz niye sallayıp duruyorsunuz
Hepsi yazıyo ne sallaması
Laf değil be internette yazıyo hangi söylediğim yalan? 100 sopa? 4 kadın? Huriler öteki tarafta seks hayatı vs
Hocalar söylüyor bunu? Hangisi yalan
Bende iyi ballisiniz diyorum
Benim inanıp inanmadığımi nerden biliyorsun
Onlar imamların insanları camiye çekip yollarını bulmak için uydurdukları palavralar
git meclis önünde pankart aç gösteri yap kanun geçirsinler
Kuran'da 4 kadına kadar alabilirsiniz yazıyor. İlla alın yazmıyor bildiğim kadarıyla. O da eskiden savaşlarda erkeklerin sayısı azaldığı için.
Ne ballisiniz ya 😅 diğer taraftaki huriler tomurcuk memeli
Her ilişkiden sonra bakire oluyorlarmis hocanın biri YouTube diyo
Ben sadece Kuran müslümanıyım. Mezhep ve hadislere inanmıyorum.
Tarikatçı ehli sünnet hocalarla işim olmaz.
bunlar ne ki daha neleri var hele bi gideyim oraya inletecem ortalığı 🙃
😅😅😅 aynen ne şanslısiniz hee
dimi orada tomurcuk memeliler burada istediğin kadar cariye tabi öncesinde dört eş valla ayıp bize kıymetini bilmeyip ateist deist dinsiz oluyoruz ya la 😎
Erkekler için en iyi din Müslümanlık cidden
Ohhh misss valla 😅
kesinlikle yoksa neden bu kadar savunan olsun ki
ama kadın içinde iyi eşinden dayak yiyerek cenneti garantileme durumları var sonrası gılmanlarla fink üstüne fink😅😁
Evet doğru cennetti garanti ediyorlar kocaları sayesinde 😅
Ama cennette kadına erkek Hur yok :( bu çok üzücü sonuçta se.. KS hayatı önemli diğer tarafta
olur mu sizede gılman var hani o biskolatacı olan tiplerden😅 ama önce burada dayak yemeyi şart koşmuş dinine yandığım😁
Ayyy bunu duyduğuma sevindim bir an kadınlara bir şey yok sandım 😅 tamam ben kocaya tam gaz hizmete devam
3 tane kadın getirebilir üstüme 4 olmasında erkektir sonuçta hakki
hatta kumalarını sen seç merteben artar daha çok gılman istemez misin😅😅 ellaaamm ne güzel bi dinmiş bu geri mi dönsem ne yapsam
3 tane Suriyeli kuma getireceğim üstüme 😜 onlarda kocasız kalmasin
Tomurcukları düşün geri dön bence 😜
bu eşine ödül mü olur ceza mı bilemedim ama kendin için kesinlikle ödül olur😁
zaten tomurcuklar hiç çıkmıyo aklımdan zalımın oğlu nasıl din yapmışsa aklım hep orada kalıyo😁
Islmada çıkar menfaat olmasaydı yüz yillardır bu zamana kadar şartları uygulanmaz ve emin ol konuşulmazdı bile
Özellikle erkeklere yazılmış gibi
Erkekler çok ballı gerçekten 😜
Ülkede kim bunlara göre yaşıyor ki. Ülkenin %60 i zaten gusül abdestini bile ya bilmiyor ya yanlış biliyor.
Şeriat gelsin diyon öyle mi onu alır neyse bişi demiom hesabım kapandı bu da kapanmasın
Yok demiyorum herkes Müslümanım diyor ya ondan
sözde müslümanlar
Sen ne anlatıyorsun a. mk
Oku kör
Git YouTube dinle hoca öyle diyor napim
Herkesin dini kendinedir.
Burasi arap ülkesi değil bizde arap değiliz abla
Öylede milyonlarca Arap geldi ülkeye canım ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?